سلام مشخصات سیستمو بزار بعد مادربرد هر دوتون یکیه یا فرق میکنهنقل قول:
Printable View
سلام مشخصات سیستمو بزار بعد مادربرد هر دوتون یکیه یا فرق میکنهنقل قول:
cpu 1.7 intel celeron
ram 256
grafic 32 bit
mother board giga byte
cablhaye rabetam ham ke IDE
نه یکی نیست دو تا سیستم ها.
ممکنه به firm ware ربط داشته باشه؟
اگه ربط داره باید از کجا بگیرمش؟
خواهشآ به کمک من هم بیایین.
سلامنقل قول:
دی وی دی رایتر دوستت رو که گرفتی با کابل آی دی ایش گرفتی یا فقط رایتر رو گرفتی؟ من فکر میکنم مشکل از کابلت باشه. کابلت رو عوض کن ببین مشکل رفع میشه.
الان رو سیستمت چندتا درایو سی دی یا دی وی دی داری؟ اگر درایو دیگری داری که با دی وی دی رایترت باهم از یک کابل استفاده میکنن، به Master و Slave اونها توجه کن. بهتر اینه که دی وی دی رایترت Master بسته بشه و درایو دیگت Slave. اصلا یک بار فقط این درایوت رو ببند و بقیه رو از رو سیستمت باز کن و ببین چی میشه و اگر روی مادربوردت جایه چند تا IDE داری بقیه رو هم امتحان کن. خلاصه همه حالت ها رو تست کن.
اگر با تمام اینها مشکلت ادامه پیدا کرد (که خیلی خیلی خیلی بعید می دونم) نرم افزار مادر بوردت رو آپدیت کن و تنظیمات بایوست رو هم روی Default یا Optimize بگذار و سیستم رو بالا بیار.
اگر نتیجه نگرفتی جواب تستهایی که بالا گفتم رو بگو تا ببینیم چه کار دیگه ای میشه کرد. :5:
رو سیستم دیگه ای امتحان کن و یاببرش گارانتی خوب :13:نقل قول:
جهت افزایش اطلاعات عمومی دوستان:نقل قول:
البته فریم ویر (Firm ware) یسری حل مشکلات و قابلیتها نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بلکه در اصطلاح به نرم افزاری گفته میشه که برای یک سخت افزار خاص طراحی شده، یعنی تنها و تنها روی اون سخت افزار کار میکنه و اون سخت افزار هم تنها و تنها با اون فریم ویر کار میکنه. گاهی اوقات شرکت های سازنده قطعات سخت افزاری نسخه های جدید فریم ویر رو برای سخت افزارهاشون ارائه میدن و در واقع اون هارو ساپورت میکنن که معمولا این برنامه ها از طریق کیت مخصوصی به نام پروگرامر (Programmer) به سخت افزار منتقل میشود. بعضی از سخت افزارها مثل بعضی از انواع گوشی های تلفن همراه (بدون سیستم عامل یا اصطلاحا جاوا) و یا MP3 Player ها بصورت Built in این کیت رو درشون تعبیه کردن و کافیه تا شما برنامه ای رو که میتونه با اون پروگرامر ارتباط برقرار کنه اجرا کنید و فریم ویر جدید رو از طریق اون برنامه بر روی دستگاه دانلود کنید و یا حتی در بعضی مواقع فریم ویر قبلی دستگاه رو بر روی سیستم خودتون آپلود کنید. بعضی از سخت افزار ها (که بیشتر مصارف صنعتی و حرفه ای دارند) هم دارای کیت های پروگرامر مجزایی هستند که بصورت جداگانه خریداری میشه (مثل انواع میکرو کنترلرها).
من ندیدم که بشه فریم ویر CD/DVD Drive ها رو اپدیت کرد. ولی اگه Lord_theOne میگه حتما میشه خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدلشو به من بگو /.نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به NEC چیه؟
من دوتا دی وی دی رایتر nec دارم که واقعا عالی هستن هردو بسیار سریع رایت میکنن واقعا عجیبن هر DVD رایتری خریدم بردم پس دادم حتی پلکستور رو پس دادم الان دو تا NEC دارم که یه دی وی دی کامل (فیلم یا دیتا) رو توی 6 دقیقه رایت میکنن خودشونم عین خر برام کار میکنن و تا الان آخ هم نگفتن
به نظرتون NECخوب نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که چنیدن نوع رایتر عوض کردم آخرش NECرو انتخاب کردم:20:
خیلی ممنون کلی اطلاعاتم زیاد شد.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط SANR
من یکی combo خریدم که مارکش sony هست اون وقت دی وی دی روش اجرا نمی شه!!!
ولی سرعت سی دی عالیه.مشکل از کجاست؟
رو سیستم دیگه ای امتحان کن و یاببرش گارانتی خوب
نقل قول:
نوشته شده توسط Lord_theOne
يك سري حل مشكلات و يا قابليتها هست يك جورايي همون Update هست
جهت افزایش اطلاعات عمومی دوستان:
البته فریم ویر (Firm ware) یسری حل مشکلات و قابلیتها نیست ، بلکه در اصطلاح به نرم افزاری گفته میشه که برای یک سخت افزار خاص طراحی شده، یعنی تنها و تنها روی اون سخت افزار کار میکنه و اون سخت افزار هم تنها و تنها با اون فریم ویر کار میکنه. گاهی اوقات شرکت های سازنده قطعات سخت افزاری نسخه های جدید فریم ویر رو برای سخت افزارهاشون ارائه میدن و در واقع اون هارو ساپورت میکنن که معمولا این برنامه ها از طریق کیت مخصوصی به نام پروگرامر (Programmer) به سخت افزار منتقل میشود. بعضی از سخت افزارها مثل بعضی از انواع گوشی های تلفن همراه (بدون سیستم عامل یا اصطلاحا جاوا) و یا MP3 Player ها بصورت Built in این کیت رو درشون تعبیه کردن و کافیه تا شما برنامه ای رو که میتونه با اون پروگرامر ارتباط برقرار کنه اجرا کنید و فریم ویر جدید رو از طریق اون برنامه بر روی دستگاه دانلود کنید و یا حتی در بعضی مواقع فریم ویر قبلی دستگاه رو بر روی سیستم خودتون آپلود کنید. بعضی از سخت افزار ها (که بیشتر مصارف صنعتی و حرفه ای دارند) هم دارای کیت های پروگرامر مجزایی هستند که بصورت جداگانه خریداری میشه (مثل انواع میکرو کنترلرها).
نقل قول:
نوشته شده توسط SANR
از کجا می تونم گیرش بیارم؟
من ندیدم که بشه فریم ویر CD/DVD Drive ها رو اپدیت کرد. ولی اگه Lord_theOne میگه حتما میشه خوب
مدل که نداره من هم قبلآ گفتم سونی هست.نقل قول:
مدلشو به من بگو
خوب..
اگه بخواي فيرم وير پيدا كني بايد مدل بگي..!
نميشه كه مدل نداشته باشه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی!!!نقل قول:
خوب..
اگه بخواي فيرم وير پيدا كني بايد مدل بگي..!
نميشه كه مدل نداشته باشه !!
خوب باشه الانه میرم ببینم کجاش مدلش رو نوشته
ولی تا جایی که می دونم جاییش مدل ننوشته بود.
الانه رفتم نگاه کنم.