سلام
اونی که شما میگی یه مشکل نیست و جزو ذات LCD هاست( نمیدونم چی بهش میگن ؟ ابری شدن تصویر یا همچین چیزی!!) و تقریبا از همون روز اول همشون این موردی که گفتی رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر. در پنل LH500 هم این مشکل وجود داره ولی خوب به چشم نمیاد چون مقدارش خیلی خیلی کمه در تصاویر شلوغ با رنگ های مختلف یا تصاویر با طیف رنگ تیره اصلا دیده نمیشه. و دقیقا زمانی این مورد دیده میشه که شما یه تصویر روشن و یکدست (دقیقا مثل آسمون صاف یا تصویر سفید و تصاویر یکدست دیگه) داشته باشی و دوربین هم در حال حرکت افقی باشه در این صورت شما یک هاله یا سایه تیره خیلی کمرنگ رو میبینی. من هم این مورد رو دیده بودم ولی چون به نظرم مهم نیومد و در کیفیت نهایی تصویر آنچنان تغییری ایجاد نمیکنه قبلا مطرح نکردم.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
از این مشکل نمیشه عکس گرفت یا بهتر بگم عکس گرفتن ازش خیلی سخته چون خیلی کمرنگ هست و فکر نکنم بشه تو عکس دیدش و متوجهش شد.
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
راستی یه چیزی!
تو یه سری از پست های خیلی قبل دنبال این میگشتیم که این پنل ساخت کجاس و دوستان گفتن اگه از شیارهای پشت پنل داخلش رو نگاه کنی برچسبی رو میبینیم که روش زده ساخت کجا. جناب best و آقا پویا نگاه کرده بودن و برای اونا زده شده بوده made in korea ولی من دیروز بالاخره پنل رو از روی پایه برداشتم و توش رو نگاه کردم متاسفانه برای من زده بود made in china .
ای لعنت به این چین.