مبین نت داره خیلی خوب پوشش می ده
Printable View
مبین نت داره خیلی خوب پوشش می ده
برای منزلی که طبقه همکفه و دور ساختمانش ساختمان های بلنده کیفیت سیگنالش چطوری میشه ؟ چه نوع مودمی لازم داره ؟
مبین نت سرویس 256 اش که 5 گیگ در ماهه و شبها و روزهای جمعه تعطیله به قیمت ماهی 20 هزار تومن نمی ارزه ؟
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
نقل قول:
:41:
واقعا فکر میکنی ارزش داره .. اگه یه جایی دور باشی که سیگنال نده مجبوری یک مودم 200 تومانی بخری که به قول دوستان بیشتر از 19 یورو پاشون در نمیاد! تازه بیشتر از 5mbit هم نمیکشه:41::41:شاید شاید شاید یه وقت واسه کاربر خانگی بیشتر از 128 دادن مثلا 20 مگابیت که تو اینترنت ملی واسه ما وعده دادن :31: دگه باید مودم و برنی کنار بحث این نیست اخه از 19 یورو( 24 تومان خودمون ) یهو میشه 200 تومان ادم شاخ که هیج بال در میاره !!
اونوقت واسه 256 محدود 5 گیگ باید 20 تومان پرداخت کنی ! ( ولا مجبوریم چه کار کنیم:20: )
تو دوبی شرکت اتصالات ( همون مخابراتی که ما داریم ) سرعت 8 مگابیت بر ثانیه نامحدود اعلام کرد که میده با 204 درهم یعنی چیزی حدود 55 هزار تومان خودمون ...!!! داد بزنم دلم خالی شه :19::19:
مگه ما چه کم داریم ! اونقدر هم رقابت دارن که یکیشون مفتی مفتی نت میده مثلا میگه بیا 5 ماه رایگان واسه تو !! مودم هم رایگان :18: حتی تو مترو اینترنت رایگان !!! ما باید واسه هر کیلوبایت قیمت خونمون بدیم !
منهم بودم میگرفتم چون مجبورم و گزینه ی بهتری ندارم :20:
بعد از یک هفته ثبت نام و ارسال مدارک هنوز تماس نگرفتن.:41:
از تهران تا حالا کسی گرفته ؟ کیفیتش چطوره ؟ سرعت 512 مبین نت خوبه ؟؟ این بهتر یا ایرانسل ؟؟
یه speedtest هم بگیرید و قرار بدید ممنون میشم
سلام دوستان من یه کافی نت دارم که از adsl شرکت پارس آنلاین استفاده میکنم 256 مگابایت و 30 گیگ محدود با قیمت 65 تومان . و وایمکس مبین نت هم با سرعت 512 و ترافیک نامحدود با قیمت 60 تومان ارائه میشه که رو کاغذ خیلی با صرفه تره .!
قصد دارم برا کافی نت وایمکس مبین نت بخرم میخواستم بپرسم آیا کسی تا به حال از وایمکس استفاده کرده ؟؟؟
ایا برای کافی نت میشه به وایمکس اعتماد کرد .مثل ا÷راتور دوم ایرانسل جان مشکل انتن وقطعی نداشته باشه ؟
در مورد وایمکس ایرانسل چیزای خوبی نشنیدم که همه بر میگرده به بدی خدماتش ولی ایا استفاده از تکنولوژی وایمکس هنوز زوده ؟؟؟
اگه کسی در این مورد (استفاده از وایمکس برای کافی نت )و اینکه خوبه یا نه اطلاعاتی داشته باشه بگه تا همه استفاده کنیم . قبلا از همکاریتون ممنونم بچه ها
دوست جون من مبين دارم ديگه . چند صفحه قبل تست گرفتم . ببينيد . سرويساش خوبه .نقل قول:
مجبوريم ديگه ....:31:
سلامنقل قول:
شما كه اينترنتى ثبت نام كرده بودى و يه شماره پيگيرى گرفته بودى ، وقتى رفتى نمايندگى دوباره از اول ثبت نام كردى؟ يعنى شماره پيگيرى قبليت رو كارى نداشتن؟
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
اقا شما خب ندارى سرويس تهران فعال شده يا نه؟ دقيق دقيق كى فعال ميشه؟نقل قول:
adsl یا وایمکس؟؟؟ کدام بهتره؟؟؟؟128 وایمکس یا 1 مگابایت adsl از شاتل یا پارس آنلاین؟
دقيقا دارن فعال ميكنن چون هي داره قطعو وصل ميشه . داداشم گفت دارن آخرين تغييراتو ميدن . كشتن مارو ...