چرا زیر نویس تو یو اس بی نا مفهوم در میاد؟ دستگاهم سفارش اروپا هست نه عربی داره نه فارسی چیکار باید کرد؟
چرا زیر نویس تو یو اس بی نا مفهوم در میاد؟ دستگاهم سفارش اروپا هست نه عربی داره نه فارسی چیکار باید کرد؟
سلام
بوی بد بختی میاد !؟!؟!؟
من چند روز پیش منو مخفی تی وی رو حساسی دستکاری کرده بودم
متاسفانه امروز متوجه یه مشکلی شدم
اینکه دو خط سراسری از عرض افتاده وسط صفحه البته خط ها موقه دیده میشه که یه صفحه سیاه بیاد
نمیدونم مربوط به ----- هم میشه یا خیر
بعد از تعویض ایمیج ----- دیگه خط نمایان نشده
بنظر شما احتمال داره پیکسل سوزونده باشه ؟
سلام.من یه تلویزیون b650 خریدم.یه مشکلی داشتم و اون اینه که وقتی برای اولین بار روشن می کنی بعد تقریبا 5 دقیقه ریستارت میشه.ولی بعدش دیگه این اتفاق نمی افته.می تونین کمکم کنین؟؟؟
من رسیورم کیوبرو 250 اچ دی هست.ولی گزینه ای بابت کم یا زیاد کردن هرتز نداره.این بی 690 مشکلی با کانالهای اچ دی که نداره؟نقل قول:
سلام. عید همگی مبارک
دوستان امروز از طرف سامسونگ زنگ زدن و ادرس رو پرسیدن که بیان تنظیمات صدا و تصویر رو رایگان تنظیم کنن. تعجب کردم و پرسیدم کالیبراسیون منظورتون هست؟ گفت که اره و رایگان برای همه انجام میدیم.
به نظرم قضیه مشکوک میاد. شاید می خوان یه مسئله دیگه رو چک کنن که ما نمی دونیم. چون اگه می خواستن این کار رو بکنن همون موقع تحویل کالا این کارو می کردن. دوستان خبری از این موضوع ندارن؟
سلامنقل قول:
داره خوبشو هم داره :دی
شاید از ایمیج شما باشه ؟
شما تو منو بعد تی وی رزولیشن رو ببین روش اوکی کن زده 108050 - 108060
اگه رو 60 بزاری گیر و مشکلاتت شروغ میشه در غیر اینصورت حله
در ضمن تی وی با اچ دی عین ساعت کار میکنه عالی خووووب
اقا یه اقای بکن در حق من و بقیه دوستان وارد منو مخفی تی وی خود بشو از صفحه اصلیش و از قسمت آپشن و ادونس یه دو تا عکس بگیر برام
من تنظیماتم رو دستکاری کردم نمیدونم چی پس بزارم
با مستر ریسیت هم درست نشد.
اقایون هرکی از تنظیمات صفحه منو مخفی خود یه چند قطعه عکس بگیره واقعا" اقای کرده در حق من
مدل تی وی من بی 690 مدل اسیای است ساخت مالزی ممنون
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور می شه این تلویزیون رو روشن کرد که صدا نده؟
یکی هم این که فیلم با چه فرمتهایی hd به حساب میاد؟
از تنظیمات ملودی رو خاموش کننقل قول:
من چند روز پیش از بانه مدل اروپایی b550 رو از بانه خریدم به قیمت 840 تومان ( 40 اینچ ) . ----t هم داره ( معادل b580 سام سرویس البته سام سرویس ----t نداره ) مشکل پخش زیرنویس فارسی دارم . فایل srt رو هم نام با فیلم کنار فیلم میذارم ولی هنگام پخش زیرنویس اولا از چپ به راست مینویسه ثانیا حروفات رو جدا میکنه . البته میدونم که به خاطر نداشتن زبان فارسی هستش ولی سوالم اینه که
1- آیا تا حالا کسی با آپدیت فریم فویر این مشکل رو حل کرده
2- آیا از طریق منوی مخفی میشه کاری کرد
3- آیا با پسوند idx/sub هم این مشکل رو خواهم داشت و یا کلا باید بیخیالش بشم و زیرنویسه بچسبونم به فیلم
باتشکر . هر کی میدونه جواب بده در حق بقیه هم لطف میکنه