اول بايد از underWorld & aha2012 تشكر كنم.
بسيار بسيار سپاس گزارم مخصوصا از U-W عزيز.
اما سوال جديد :
شنل داره
شبيه خفاشه
دشمنانشم ناكار مي كنه:8:
دوستان لطفا از من تشكر كنيد تا مشكل من حل شود.:8:
Printable View
اول بايد از underWorld & aha2012 تشكر كنم.
بسيار بسيار سپاس گزارم مخصوصا از U-W عزيز.
اما سوال جديد :
شنل داره
شبيه خفاشه
دشمنانشم ناكار مي كنه:8:
دوستان لطفا از من تشكر كنيد تا مشكل من حل شود.:8:
از آنجا که من با soapارتباط دارم ایشون سوالو طرح کرده و منتظر تایید مدیریت هستند
پس کسی لطفا سوالو طرح نکنه تا پستشون ظاهر شود و حقش محفوظ بماند
ممنونم.پس صبر کنید........................
لطفا اینقد اسپم ندید!
+
راجع به سوالی که پرسیده بودید:کاربر تازه وارد هم مثل سایرین بعد از مدتی وضعیتش عادی میشه...تبدیل به وضعیت یه کابر معمولی از عهده من خارجه
نقل قول:
batman نیست ؟؟
اگه درست بود :31:
لطفا یکی لطف کنه به جای من سوال طرح کنه
امیدوارم تذکر "سم فیشر 10" باعث بشه, نظم تاپیک بیشتر شده و دوستان هم قوانین رو بیش از پیش رعایت کنند
قانون عمومی جدید:
- اعضای جدید انجمن (اعضایی که پستشون از سوی مدیریت انجمن, نیاز به تائید داره) به دلیل مشکلاتی که این مسئله در نظم تاپیک به وجود میاره لطف نموده و در مسابقه شرکت نکنند (با عرض شرمندگی و تشکر فراوان از این عزیزان :11:)
قوانینی که ظاهرآ نیاز به یادآوری دارند: (اول میخواستم نقل قول افرادی که این خطا ها رو انجام دادند هم بزارم اما دیدم چندادن پسندیده نیست, پس شما هم لطف کنید و قوانین رو رعایت کنید)
- (طراح سوال) فقط برای راهنمایی کردن یا تایید جواب فردی که پاسخ صحیح داده, پست ارسال کنید
- (پاسخ دهندگان) قبل از ارسال جواب, جواب های دوستان دیگر رو هم چک کنید تا از ارسال جواب های تکراری, جلوگیری بشه
چند نکته هم خودم متذکر میشم:
- فقط طراح سوال درخصوص پاسخ افراد, مسئول هست (افراد دیگه, در این خصوص پستی ارسال نکنند)
- مشکلاتتون رو که مربوط به این مسابقه نمیشه در اینجا مطرح نکنید
- اگر خواستید پستی درفاصله زمانی نزدیک به پست قبلیتون ارسال کنید, همون پست قبلی رو ویرایش کنید
شرمنده, خودم هم دوست ندارم اینجا یک حالت خشک داشته باشه (هی بیام تذکر بدم و از این حرفا) بس لطف کنید درخصوص قوانین, دقت بیشتری کنید. امیدوارم کسی از حرفهام ناراحت نشده باشه (راستی, نقل قول کردن این پست هم بیخیال شید تا "سم فیشر 10" همه رو به جرم تولید اسپم, بن نکرده :46:)
بازم از همه شما دوستان, تشکر میکنم :11:
- مونث هستش
- لباسش قرمزه
- از اسياي شرقي
اول اینکه سوالی که soap طرح کردند حتما batmanنیست من یه شخصیت دیگه هم میشناسم که این خصوصیاتو داره اسمش همnight owl است
ولی نمیدونم چرا soapتا حرف arashnamو تایید نکرده سوال بعدی طرح شده
اما در مورد سوال بعدی:
اون زنه تو prince of persia نیست
یکی از کاراکترهای tekken نیست ایا؟؟