دوستان من به هر ستاره ای حمله میکنم بدون ضایعات هست. البته ساختمان بازیافت کننده هنوز نساختم
Printable View
دوستان من به هر ستاره ای حمله میکنم بدون ضایعات هست. البته ساختمان بازیافت کننده هنوز نساختم
ای بابا این فرمانده اتحاد پیغام داده که دیگه به galaxy empire حمله نکنید میخوایم باهاشون متحد بشیم عجب مسخره بازی شده ها.پس به کی حمله کنیم؟نقل قول:
من این یارو رو جاسوسی کردم ولی نیروهاش رو نشون نداد.نوشت گزارش متوسط جاسوسی
دوستان يه سواله مهم!
چه جوري ميتونم اعتبار كسب كنم؟
با پول !!! $$$ !!!!
قرار با هم متحد شیم بزنیم Spaceguard رو آسفالت کنیم .(از اسرار بود نباید میگفتم) :27:نقل قول:
علم جاسوسی رو اگه به 10 برسونی بعد گزاش کامل میده (سفینه ها + دفاع + سطح هر کدوم و...)نقل قول:
چند تا راه خیلی خیلی بسیار دشوار داره که شاید بتونی در نهایت 100 تا اعتبار کسب کنی وگرنه همون که ممد گفت :31:نقل قول:
حال کن نقل قول رو یاد گرفتم :8::27:نقل قول:
یه حرکتی میخوام بزنم منتظرم این فرمانده به من مدیریت فروم رو بده . میخوام یه تحول شگرف در اتحاد ایجاد کنم :18::8:
آفرين چه بچه ي تيز هوشي داريم ، ديگه واجب شد اين آستينه رو بالا بزنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يكي دو نمونه از اينا رو هم توي تريبال ميرفتي ! فكر كنم تريبال آغاز بازي شگفت انگيز تو بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه حرکتی میخوام بزنم منتظرم این فرمانده به من مدیریت فروم رو بده . میخوام یه تحول شگرف در اتحاد ایجاد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرم . کی بریم ؟ :43:نقل قول:
تریبال که خدا بود و هست . فقط اگه یه لحظه غفلت کنی زحمات چند ماهه از بین میره . باید شبانه روزی آنلاین باشی اونم با پرمیوم .:27:نقل قول:
انگار دارم کم کم یاد می گیرم :31:
فقط یادم رفت درصد ها را تغییر بدم چون کریستال کم دارم ولی فلز الان 60 k دارم دارم کم کم منابع را می برم بالا تا بتونم ساپورت منابع داشته باشم برای جنگ اینا :31: بزارین منم برسم بهتون :20: بابا این کنفدراسیون که سفینه درست حسابی برای حمله نداره که فقط 2 تا درست حسابی داره که اونا هم اولا پیش نیاز مراحل دانش و ساختمان زیاد می خواهند و دوما خودشون هم زیاد منابع می خواهندنقل قول:
یک جنگ فضایی ، که شما در آن مشارکت داشته اید اتفاق افتاده است.
نگاهی به گزارش بیاندازید
منایع غارت شده:
فلز: 33000
کریستال: 0
گاز: 0
ضایعات: 0
مهاجم پیروز است
وضعیت شما : مهاجم
ببینم خود سفینه را ارتقاع بدم با صرفه تره یا یکی دوباره بسازم ؟
ولی این ستاره مرگ چه حالی هست :5: فکر کنم تا بتونم اون را داشته باشم باید 1 سال بازی کنم خیلی رقم های هنگفتی می خواهد :13: