garmin رو كه دارم بچه هاي ميگفتن اين بهتره خواستم دانلود كنم كه شما ميگي نقشه كرج رو نداره :41:نقل قول:
garmin رو كه دارم بچه هاي ميگفتن اين بهتره خواستم دانلود كنم كه شما ميگي نقشه كرج رو نداره :41:نقل قول:
سلام دوست عزیز به نظــر منم Ovi بهتـــر از گارمیــن هستــش ولی انگـار شما هم مثل ما از نقشــه بی نصیـب هستید :31:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام بچه ها
گوشیم x6 همه چیش عالی فقط با ماهواره ارتباط برقرار نمیکنه قبلا درست بود
اون قسمت پایین که میگه چند کیلو بایت گرفت روش یه خط کشیده helpme
دانلود Nokia ovi maps برای گوشی های دیگر مثل n95,n95 8gig,n96,...
لینک:کد:http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download?intc=ncomsup-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserveu-g0-20-visitmapssupport_0x0#
من طبق چیزی که تو پست شماره 3 بود عمل کردم
ولی نتونستم nokia map loader رو دانلود کنم، تو cd مربوط به گوشیم هم نیست
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوســت عزیز خب از لینک زیر استفاده کنید برای دانلود برنامه :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نرم افزارو دانلود کردم
گوشی رو به کامپیوتر در حالت pc suit وصل کردم و با gprs رفتم تو اینترنت
بعدر از گذشت چند دقیقه یه صفحه اومد که فقط میشه توش زبون انتخاب کرد و دیگه هیچ دکمه ای برای ادامه هم نداره!!
چند بار دیگه که امتحان کردم اصلا دیگه هیچی باز نشد و گفت یک ارور اتفاق افتاده
چکار باید بکنم؟!
موبایل نوکیا E75 چطور؟ این فایل :
Nokia Ovi Maps v3.01 4401 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned-CNSTea
کار میکنه روی این موبایل ؟
سلام دوست عزیز شما ضمیمه دوم پست نخست رو دانلود کنیــد !نقل قول:
برنامه رو اول باید ساین کنید بعد میتونید نصبش کنیــد :46:
با سلا من چه طوری میتوانم در گوشی خودم نقشه هار و داشته باشم لطفا هرچی که برای راهاندازی اوی مپ نیاز دارم به همراه آموزش و لینک دانلود ولینک دانلود نقشه و نرم افزار دانلود کردن نقشه های جدید و باز کردن نقشه در کامپیوتر وهمونی که نوکیا رائه کردهرو میخواهم ورژن گوشی 30.0.09واگر فریمور جدیدی برای گوشی 5530ارائه شده لطفا لینک دانلود رو قرار دهید
با تشکر وسپاس فراوان لطفا به همه سوالات پاسخ دهید وراستی آموزش پید کردن نقشه در نرم افزاراوی مپ بعد از اینکه نقشه ها رو نصب کردم رو هم آموزش بدهید