بخدا من هیچی از LG نمی دونم
هرچیم گفتم مربوط میشه به 1.5 قبل که می خواستم تلوزیون بخرم
اگر درست یادم باشه مشخصات LH700 مشابه B690 هست بجز زمان پاسخگویی پیکسلهاش که پایین تره و این مثکه برای گیمر ها خیلی خوبه ( نمی دونم ) . LH700 بلوتوث داره که امکان فانتزی بامزه ایه ولی در مقابل USB سامسونگ بنظر من کارایی نداره . یعنی مصرف یک USB پرقدرت خیلی بیشتره
LH500 اما هم سرعت پاسخدهی پیکسلهاش پایین تر از B690 هست
هم کنتراستش بالاتره ( که رنگها بهتر دیده میشن توش )
هم فکر کنم 200 هرتز هست ( یادم نیست دقیقا ) که اینم برای گیمرها مثکه مهمه
بهرحال اگر این مشخصات درست باشه
اگر تصویر LH700 نلرزه تصویر LH500 عمرا نمی لرزه :27:
اون موقع که من می خواستم بگیرم . تنها برتری LH700 رو 1- قیافه بهترش می دونستند 2- بلوتوثش
توصیه من اینه که اصلا قیافه رو بذار کنار
برای من هم اوائل مهم بود که B690 خوشگل تر از G10 هست اما الان اصلا مهم نیست و بنظرم هرکس صرفا بخاطر دکور می خواد B690 رو انتخاب کنه ، بهتره اینکار رو نکنه
از طرفی بالاتر بودن کنتراست و هرتز خیلی بهتر از یک عدد بلوتوث هست . این نظر منه
من واقعا در مورد کیفیت LG چیزی نمی دونم . اگر کیفیت پنل و موتاژش خوب باشه از B690 سرتره
اما در مورد اینکه 32 بگیری یا 37
عزیزم دقیقا به خودت بستگی داره
بنظر من 37 سایز معقولیه برای یک اتاق کوچک و فاصله حداکثر 3-4 متری
اما 32 دیگه ریسکه ! باید ببینی که فاصله ات باهاش چقدره . خودت چقدر دنبال تلوزیون صفحه بزرگ هستی . الان آقای عباس اینجا یکی از معایب G10 رو سایز کوچکش می دونن که از نظر من 42 خیلی خوبه اما خوب هرکسی نظر خودش و کاربردهای خودشو داره
در مورد هدیه LG هم چیزی نمی دونم . قطعا اون هدیه ای که روی 32 میده با اونی که روی 37 میده فرق می کنه
بسیار بعید می دونم روی 32 سینما هدیه بده و کلا LG یه سینما داره که بانداش مثل گلابی هستن ! توروخدا اونو نگیر :41: