یوزرنیم:کد شهربدون صفر اول + شماره تلفن مثال:8114248888نقل قول:
پسورد:شماره تلفن مثال:4248888
بله ترافیک آپلود هم از ترافیک حساب کم میشهنقل قول:
Printable View
یوزرنیم:کد شهربدون صفر اول + شماره تلفن مثال:8114248888نقل قول:
پسورد:شماره تلفن مثال:4248888
بله ترافیک آپلود هم از ترافیک حساب کم میشهنقل قول:
من هم پارس آنلاین دارم ولی همدان نیستم می تونید تو خود تاپیک پارس آنلاین هم بپرسید ترافیک اگر مصرف نشه باطل میشه.نقل قول:
سلام مرسی از پاسختون
من یه دوتا سوال داشتم امیدوارم سوالم خنده دار نباشه(ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است):31:
من به این لینک مراجعه کردم اما راستش نتونستم متوجه بشم چقدر استفاده کردم.کلی عدد و رقم بود اصلا سر در نیاوردم
سوال دومم اینه که این محدودیتی که هست با دانلود کردن کم میشه یا استفاده از سایت ها و مرور اونها هم از این محدودیت کم میکنه؟
(256 مخابرات محدودیت 3گیگ در ماه)
سوال اولنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم
ترافیک حساب (3 گیگ) با دانلود-آپلود-وب گردی-چت کردن -... کم میشه :31:
شما بیشتر رو دانلود و آپلود حساب کنیدنقل قول:
سوال دوم
ترافیک حساب (3 گیگ) با دانلود-آپلود-وب گردی-چت کردن -... کم میشه
چت کردن زیاد کم نمیکنه
سلام :11:
بچه ها من برای اولین بار به یه مشکل عجیب برخوردم.
پریشب نزدیک 2 گیگ دانلود رایگان داشتم بعد امروز که رفتم ببینم چقدر از حجم ماهیانه ام باقی مونده با کمال تعجب دیدم اون 2 گیگ رو از حجم سرویسم کم کرده :41: :18: اولین باره اینجوری شده تو این یکی دو سال. من هر شب دانلود می کنم هیچوقت اینجوری نمیشد و همیشه تو قسمت ساعت رایگان میزد این دانلودهامو :41: زنگ زدم پارس آنلاین میگه ما فقط نمایندگی فروش هستیم این مسائل به تهران مربوطه :sad: حالا تکلیف این دو گیگی که به ناحق از من گرفتن چی میشه :37: کسی میتونه کمکم کنه؟
من از پارس آنلاین استفاده می کنم. شرکت آتی نت. سرعت 128، ماهیانه 3 گیگ محدودیت. 11 هزار تومن :20: ولی همشو خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست کردم:
اگر مطمئنی ساعت سیستمت درست بوده و سر ساعت دانلود رو قطع کرده مجبوری زنگ بزنی تهران :نقل قول:
ایمیل هم میتونی بزنی.کد:http://www.parsonline.com/fa/support
آره بابا مطمئنم. بعد از اون شب هم بازم دانلود داشت و مقدار حجم دانلود شده رو تو قسمت رایگان زد ولی نمیدونم اون یک بار چرا اینجوری شد؟
سلام دوستان
من تازه به جمع adsl داران مخابرات پیوستم :D
سرویس 256 با ترافیک 8.5 گرفتم
سرعتمم حول و حوش 40 هست
حالا میخوام ببینم شبا دانلود رایگانه؟
سلام.مرسی دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی و منو راهنمایی کردی.
یه سوال دیگه داشتم.این مقدار باقی مونده از ترافیک که هست از کجا بدونم تا چه تاریخی اعتبار داره ؟ و 3گیگ جدید شروع میشه