-
چیزی که مشخصه هیچ وقت از بازی کردن دست نمی کشم ولی می دونم که با گذر زمان جذابیت بازی ها برام کمتر میشه و هر بازی رو انجام نمی دم !
الان که 24 سالمه مثل 3 الی 4 سال پیش حس و حال بازی کردن رو ندارم ولی بهرحال یکی از تفریحات روزانه ام بحساب میاد ! :20:
-
دوران کودکی من و درست زمانی که درک کمی از دور و برم پیدا کردم مقارن شد با پیدایش کلوپ های بازی و دستگاه آتاری و بعدش میکرو و ... تا الان که رسیدیم به پی سی .
یادمه اولین باری که یه دستگاه اجاره کردیم آوردیم خونه تا صبح بیدار بودم و بازی می کردم !
وسطای شب داداشم بلند می شد و با تعجب نگاه به من میکرد . البته منم تو ذهنم برام عجیب بود که چرا همچین دستگاه جالبی برای دور و بریام خیلی عادی میاد ، انگار که مثلا یه توپ برداری ساعت 3 شب فوتبال بازی کنی !
اون موقع ها با خودم می گفتم اصلا از این سرگرمی سیر نمیشم .
.البته الان بیشتر دنبال بازی های با گرافیک بالا هستم چون خیلی دوست دارم بازی به واقعیت شبیه باشه.
ولی فکر کنم این ربطی به سن نداشته باشه و تو ذات آدمه . بعضی ها همیشه دنبال چیزای جدید هستن و از زندگی عادی خوششون نمیاد .
آدم تو دنیای مجازی چیزایی بدست میاره که تو واقعیت نمیتونه اونا رو تجربه کنه . مخصوصا با پیشرفت های هرروزه که تو این صنعت شاهدیم .
فکر کنم روزی برسه که ابعاد بازی ها اونقدر به واقعیت نزدیک بشه که آخرش شک کنیم که خود این دنیا هم شاید یه بازی کامپیوتریه ( البته با سیتمی بی نهایت قدرتمند!!)
چه تخیلاتی داریم ها!!
-
ای بابا
28 سال ناقابل
1 سال عروسی کردیم :20:
1 ماهم میشه که یه PS3 اسلیم آوردیم شده هوو زنم :31: اسمشم زدم تو شناسنامه
-
ان قدر ادامه می دیم که جونمون بالا بیاد!!!
-
تا جایی که بتونمیم بازی میکنیم
-
تاوقتی که خودمو نشناخته بودم بازی میکردم :46:
-
من كه فكر كنم تا وقتي بميرم در حال بازي كردن باشم :27:
-
من اگه اون دنیا جهنم نرم ،توی بهشت هم بازی میکنم!!!!!!! شما هم بیاین آنلاین بزنیم :31:
-
زه گهواره تا گور بازی بکن
-