سلام رفقا.کسی Manila یا Tochflo 3D روش نصب کرده؟ اگر بله و کار کرده لطفا لینکشو بده.
با تشکر
Printable View
سلام رفقا.کسی Manila یا Tochflo 3D روش نصب کرده؟ اگر بله و کار کرده لطفا لینکشو بده.
با تشکر
چند سوال 1. این گوشی فارسی را راست به چپ پشتیبانی میکنه(چه ارسال و چه دریافت اس ام اس ) 2.میشه قفل رویه قسمت مسیج هاش قفل گذاشت؟؟ 3.قضیه این میکروفونش چی بوده که الان حل شده و از کجا بفهمیم حل شده؟؟ 4.جی پی اس اش خوب هست یا نه و میشه باهاش سرعت حرکت وسیله نقلیه را بدست اورد یا خیر؟؟؟ ممنون از همه دوستان
آقا ما هم بالاخره بین 3g و omnia دومی رو انتخاب کردیم.اگه این دو سه روز کمک کنید تا راه بیفتم،ممنون میشم(اولین باره ppc گرفتم)
مشکل اول تو فارسی سازه . همه اس ام اس ها و اسم های contacts رو مربع مربع میندازه.از ir-tci دانلود کردم.حالا با این فایل rar چکار کنم؟! سی دی گوشی رو که نمی تونم نصب کنم،(آخرین ورژن فلش پلیر می خواد که اونم دانلودش ارور میده(forbidden ...).برنامه رو بلوتوث کردم،نمی دونم کجا رفته !!!
خلاصه الان موندم.کمک کنید تو رو خدا !!!:19:
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
راستی این بالا یه G داخل مربع همیشه هست،هر کاری هم کردم ،نرفت! این یعنی کانکته؟(یه بار کانکت شدم یه علامت G بزرگ تر هم اومد،سوال اینه که اون چی بود،این چیه ...!!!)
ایرانسل دارید؟...............این به GPRS مربوط میشه.........نقل قول:
راستی این بالا یه G داخل مربع همیشه هست،هر کاری هم کردم ،نرفت! این یعنی کانکته؟(یه بار کانکت شدم یه علامت G بزرگ تر هم اومد،سوال اینه که اون چی بود،این چیه ...!!!)
دو تا سوال دیگه:
1.چرا با اینکه فولدر بلوتوث رو عوض کردم باز هم فایل های بلوتوث میرن توی My Documents ??
2.کسی میدونه چه طوری میشه آیکون های برنامه هایی رو که نصب میکنیم رو عوض کنیم؟ من چند تا برنامه نصب کردم اما آیکون هاش رو دوست ندارم و میخوام عوض کنم.
از چه اکسپلوری استفاده میکنی؟ اگه رسکو باشه تو تنظیماتش میشه تعیین کرد که دلبل کلیک باشهنقل قول:
کمک حداقل اونهاییش را که میدونید جواب بدید خواهشانقل قول:
بله میشه با فارسی ساز درستش کرد وگرنه تمام وینفون ها فارسی نشون نمیدننقل قول:
امتحان نکردم
بله با همون روش درست میشه برای امتحان به یکی زنگ بزن ببین صدات چطوره
چی پی اسش هم خوبه البته به برنامه ای هم که استفاده میکنی ربط داره
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
باید اکسترکتش کنی و فایل cab رو به گوشی انتقال بدی و بعد نصبش کنی فایل هایی هم که بلوتوث میگیری رو توی my document هستنقل قول:
سی دی رو حتما نصب کن چون برای نصب بعضی برنامه ها نیاز داری
اون علامت g هم برای اینه که نشون میده الان gprs فعال هست البته نه به این معنی که داره استفاده میکنه اما اگه روی نشانگر آنتن علامت g یا e اومد اون وقت یعنی داری از اینترنت استفاده میکنی که با کلیک روش میتونی دیسکانکت بشی
سلام دوستان، من اول قصد خرید HD2 رو داشتم اما در نهایت به همین B7300 رسیدم! چون دیدم حداقل نیازهام رو جواب میده.
فقط چند تا سوال داشتم:
1- گوشی مدل omniaII همه چیزش خوب بود اما چندنفر نوشته بودن که باهاش به مشکل پریدن کارت حافظه و فرمتش روبرو شدن، آیا کسی تابحال با این گوشی هم به چنین مشکلی برخورد کرده؟
2- برای رفتن از محیط touchviz به محیط معمولی ویندوز موبایل باید اول touchviz رو غیرفعال کرد و بالعکس؟ یعنی نمیشه از این محیط به اون محیط و بالعکس سوییچ کرد؟
3- هربرنامه ای که برای صفحه today screen ویندوز موبایل هست رو اگه روی این نصب کنیم بخاطر محیط touchviz غیرقابل نمایش میشه یا اینکه به ویجت تبدیل میشه؟
لینکی برای دانلود ویجت ها هست؟
4- الآن مدل های این گوشی توی بازار روشون ویندوزموبایل 6.1 هست یا 6.5pro ؟
5- به صدای اسپیکرش در مقایسه با مدل های بالای 500 تومن، از 0تا20 چه نمره ای میدید؟ صداش استریو هست؟
6- فاروم مخصوصی برای گوشی های سامسونگ (مثل فاروم xda برای htc) هست؟
7- چرخش گوشی (در حالت معمولی و در حالت نمایش فیلم) فقط به سمت پایین و چپ هست (مثل omniaII) یا اینکه به چهارطرف هست؟
8- چرخش گوشی به سمت راست اتوماتیک هست؟(بخاطر داشتن شتابسنج) و میشه غیرفعالش کرد؟
9- منشی تلفنی داره؟ فارسی؟
10- تفاوت قیمت گارانتی هاش چیه؟ گارانتی سخت افزاریش شامل باتری و صفحه اسکرینش هم میشه؟
ممنونم.
نقل قول:
آقا اگه مشکل بزرگ بودن گوشی یا قیمت بالا رو نداری همون HD2--OMNIA2--MOTOROLLA MILESTONE انتخابای خیلی خوبی هستند.
1-من دوستم OMNIA 2 داره هیچ مشکلی نداره و خیلی گوشیه خوب و خوش دستی هست.
(من اول می خواستم OMNIA 2 بگیرم ولی گفتم حیف میشه تا چند ماه دیگه WIN MOBILE 7 ریلیز میشه اونوقت غصه می خورم واسه همین OMNIA LITE گرفتم و واقعا راضیم تا حالا 7 بیاد و خدا بخواد بگیریم ما)
2-هر دو در کنار هم کار میکنند اما میتونی SAMSUNG TODAY و WIDGET ها رو از SETTING غیر فعال کنی.
3-اگه مخصوص ویدجت نباشه تبدیل نمیشه.برای گرفتن ویدجت های جدید خودش گزینه ی سرچ و دانلود داره.
اگر هم برنامه ای TODAY PLUGIN داشته باشه باید SAMSUNG TODAY رو غیر فعال کنید تا قابل نمایش باشه.البته بگم تو HTC ها هم باید این کار رو با MANILA انجام داد.
4-همگی 6.5 هستن.
5-من با oMNIA 2 و NOKIA N97 مقایسه کردم اصلا کم نمیاره.(مقایسه ی درست حسابی ها) با هندسفری هم یه کریتیو بگیری براش واقعا میترکونه.(هندسفری 2 تیکه 12 تومان گرفتم براش.)
6-فعلا ساپورت این گوشی کم هست.البته به رام که نیازی نداره و خوشبختانه برانامه های OMNIA رو OMNIA LITE جواب میده. برای OMNIA تا دلتون بخواد فروم هست:
کد:WWW.MODACO.COM
و..... فقط کافیه یه سرچ کنید. من الان نزدیک 15 16 تا بازی قشنگ دارم.کد:WWW.SAMSUNG-OMNIA.ORG
7-تو مسیج فقط به یک طرف میچرخه ولی تو فیلم و عکس همه طرف میچرخه.
8-چرخش گوشی همیشه کار نمیکنه.تو برنامه هایی کار میکنه مثل مسیج . مدیا پلیر و عکس و اینا.مشکلی پیش نمیاد که بخواید غیر فعالش کنید.
9-ویندوز موبایل کلا منشی درست حسابی نداره.یکی هست ولی درست کار نمیکنه.(مثل UIQ3 به خاطر یک سری مسائل نامعلوم بخش CALL این گوشی ها رو نمیشه انگولک کرد.)
10-مایکروتل گارانتیش درست حسابیه و اینا رو شامل میشه.
راستی این گوشی دیگه مشکل میکروفون نداره.واسه کسایی که میپرسن واسه بار 100 ام.
:19:
چپقم چاق شد انقدر نوشتم.