هفته ای 3 قسمت میاد بیرون (3 قسمت تو 3 سی دی تو 1 پک )نقل قول:
2500 تومن
Printable View
هفته ای 3 قسمت میاد بیرون (3 قسمت تو 3 سی دی تو 1 پک )نقل قول:
2500 تومن
سلام
یه بار برای همیشه
کسی لینک دانلود بزاره
اول اخطار
بعد حذف دسترسی
ممنون
کیف کردین سرعتو!خودم گزارش دادم"(در راستای عدم کپی و دانلود:دی)/حالا چرا پست منو پاک کردی:31:نقل قول:
=======================================
دوستان من همه ی سه قسمت رو دیدم و نظراتم رو می زارم.
شروع سریال مثل سایر کار ها خوب بود و خط داستان واضح بود.تصویر برداری و افکت ها هم خیلی خوب بود و تصویر برداری تا این جا کم و کاستی نداشته.
دکراسیون مکان ها هم قابل قبوله(در کاخ که خیلی عالیه.غیر از تاج پادشاه که خیلی سبک به نظر میرسید!)
سریال سعی کرده به حواشی نپردازه.مثلا زمانی که سحر جعفری به سیامک انصاری گفت که من برم ماشینم رو بیارم،بر خلاف سایر سریال های ایرانی از نشون دادن مدل ماشین و این مسائل خوداری کردن(اکثر کارهای مدیری همین طور هست و از ایجاد سکانس های اضافی و پر حجم خودداری می کنه و کارهاش دیالوگ محور هستن)
گریم ها عالی هستن و هیچ ایرادی ندارند.اما دو مورد در سریال بعضی ها رو آزار میده.یکی صدای بازیگران درون کاخ به علت قدیمی حرف زدن مقداری نامفهوم میشه اما این نامفهوم بودن با موسیقی هم همراه میشه که درک دیالوگ ها رو یکمی سخت میکنه.
مورد دیگه نام های افراد درون کاخ هست که به نظرم خیلی طنز در نظر گرفته شده.مانند نام بیژن بنفشه خواه که دقیقا یادم نیست چی بود.
مورد دیگه هم لباس نیرو های نظامی هست که بیشتر به اواخر دوره ی قاجار شبیه هست.
اما این ایراد های کوچک در مقابل بازی روان بازیگران اصلا به حساب نمی آد.تجربه ی بازی گرا ن در دو کار قبلی(باغ مظفر و شب های ببره)کاملا بازیگران رو با محیط تطبیق داده.
در این میان بازی خیلی خوب سیامک انصاری شدیدا به چشم میاد.
هم چنین جهانگیر خان دولول هم که خیلی زیبا بازی کرد.
از لهجه ی زیبای برزو ارجمند هم خوشم اومد.
در کل خیلی کار خوبی به نظر میرسه و ارزش وقت گذاشتن رو داره امیدوارم مثل شب های برره کاری جاودان بشه.
یه جایی هم یه سوتی دیدم که مطمئن نیستم که درست دیده باشم یا نه.زمانی که سیامک انصاری با خوردن قهوه به زمان گذشته رفت لامپ هایی که بر دیوار وصل بودن هم چنان برقی بودند!
شاید من اشتباه دیدم اما خب این دیگه مسئله ای نیست که باهاش ارزش کار پایین بیاد.
پیشنهاد می کنم کار رو ببینید.قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس نیرو نظامی ها به نظر من بیشتر شبیه دوران رضا شاه بود!نمی دونم به قاجار هم شبیه ولی..
موسیقی متنش هم میشد بهتر باشه ولی خب راضی ایم دیگه!
+
بیژن بنفشهخواه (بیخودی الملک/ پسر صدراعظم
من این هفته همشهری جوان رو گرفتم مطالب خوبی نوشته بود راجع به این سریال
یه نکته مهمی که بهش اشاره کرده بود اینه که عرضه محصولات نمایشی ایرانی در شبکه نمایش خانگی هنوز تو کشور ما جا نیفتاده، تبدیل به یه ضرورت برای مردم نشده و در سبد مصرفی خانواده ها جاز باز نکرده.
موفقیت سریالای خارجی توی خود همون کشورا مرهون تبلیغات، شبکه های تلویزیونی کابلی و فیلمنامه مستحکم هست
و مدیری و گروهش بعنوان اولین کسایی که این شیوه پخش رو انتخاب کردن کار سختی پیش رو دارن البته تجربشون میتونه برای کسای دیگه ای که میخوان در آینده به این شکل کارشونو عرضه کنن مفید باشه
یه نکته دیگه این بود که نوشته بود پخش سه قسمت در هر هفته به گونه ایه که ممکنه یه نفر هر سه قسمتو یه روز ببینه یه نفر دیگه به تناوب ببینه، در حالی که پخش هر شبی از تلویزیون فشاری روی مخاطب داشت که بیشتر اونو مشتاق دنبال کردن داستان بصورت مستمر میکرد
در جایی از مطلبشم به نقل از خشایار الوند یکی از نویسنده های اصلی کار نوشته بود که ما 40 قسمت کار رو تا الآن آماده کردیم یعنی حدود 12 هفته از مخاطب جلوییم
نکته مهم دیگه ای که بهش اشاره شده بود عدم همکاری پیمان قاسم خانی در این سریال بود
بنظرم با توجه به مطالبی که بالا از اون مجله خلاصه کردم و اینکه مدیری هم این دفعه دیگه منتظر بازخورد مردم نمیتونه بمونه چون حجم زیادی از کار رو پیش برده، پس دست به ریسک بزرگی زده که به قول اون مجله "فقط و فقط باید بترکاند تا مخاطب را مجبور کند هر هفته سی دی های سریال را بخرد" بنظرم اون چیزی که میتونه موفقیت این سریال رو به دنبال داشته باشه فیلمنامه خوب و قوی هست مخصوصا حالا که بصورت پخش ویدئویی داره عرضه میشه باید حتی از کارای قبلی مدیری هم بهتر باشه که بنظر من بدون حضور قاسم خانی نمیشه مطمئن بود
البته توی مجله هم اشاره شده که خیلیها به اعتبار مدیری از کار جدیدشم استقبال میکنن و اونو میخرن.
ولی واقعیتی که بنظرم اجتناب ناپذیره اینه که باز هم خیلی از مردم که تو مناطق کوچیک و دورافتاده زندگی میکنن و مخاطب همیشگی مدیری هم بودن بدلیل نبود امکانات به این سریال دسترسی پیدا نمیکنن یا خیلی دیر دسترسی پیدا میکنن و این کار هرچقدر هم که موفق بشه ریزش مخاطب رو نسبت به کارای قبلی مدیری خواهد داشت.
صفحات قبل رو نگاه میکردین جوابتون رو میگرفتین دیگهنقل قول:
فارسی1 پخش نمیکنه(شما این خبر رو از کجا شنیدید آخه؟)
از تی وی هم به همون دلایل تکراری خیر پخش نخواهد شد و به همین دلیل هم از شبکه ی خانگی سریال رو پخش کردن:46:
خبر بدون منبع موثق ( خبرگزاری معتبر ) پاک میشه . کاربر fandak با اخطار گرفتن چند پست فاصله داری ! بقیه چرا جمیعاً نقل قول میگیرین حرف بی سند و مدرکو آخه ؟!
سلام دوستان ؛ من هم پک اصلی رو خریدم !
فعلا" قسمت اول رو دیدم ؛ وای !
محشره ؛ به طرف فروشندهه گفتم که اگه من ازت اینو خریدم باید هر هفته واسم بیاری ها !
گفت به روی چشم :دی ؛ فقط خیلی گشتم تا همین 10 تا پک رو پیدا کردم ...
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
سلام ؛ به نظر من خبر فقط باید توی تاپیک اخبار مهران باشه ؛ چون من اونجا یه خبری رو میذارم بعد یکی دیگه همون خبرو بعد میذاره توی این تاپیک !نقل قول:
ممنون از شما و امین خان عزیز که با این تاپیک و تاپیک اخبار میرسید :11: !
میگم تو یه جای داستان نیما به رویا گفت تو همون دوره مکشوف (دوره جناب دولول!!) خانم ها واسه مردای 35 موس موس می کردند! حالا که رفته به همون دوره احتمالا عین شب های برره بهش گیر بدن یک عدد زن بگیره!!:31:
من 2 قسمت دیدم احساس میکنم حس طنـز رو به بیننده القا نمیکنـه ! :46: