این حساسیت دیگه الآن واقعا بیخوده! اگه دوست نداری برو خودت خبرگزاری بزن!نقل قول:
کاملا تایید میشه، خبرهای هنریش تو خیلی از روزنامه ها و وبسایتها نقل قول میشن.نقل قول:
---
دیدین گفتم رامین چقدر عقده ایه؛ الآن داره معلوم میشه!
Printable View
این حساسیت دیگه الآن واقعا بیخوده! اگه دوست نداری برو خودت خبرگزاری بزن!نقل قول:
کاملا تایید میشه، خبرهای هنریش تو خیلی از روزنامه ها و وبسایتها نقل قول میشن.نقل قول:
---
دیدین گفتم رامین چقدر عقده ایه؛ الآن داره معلوم میشه!
تایید میشهنقل قول:
نظر من اینه که اتابک میخواد از رعنا انتقام بگیره بابت اینکه اونو تنها گذاشت...نقل قول:
و همونطور که امشب دیدیم به اون زن و مرد فراری پول داده بود تا جلوی اون ها (رعنا و بهزاد) مدعی بشن که جهان بچه رو فروخته ... که غیر از اینه ...
و پیش بینی دیگه ی من ازدواج دکتر زند یا مهتاب هست ...
شما هم نظراتتون رو بگید ببینیم نظر کی درست از آب در میاد ؟
من كه مي گم بازم يلدا كمك مي كنه آخه يلدا مي دونه پدرش ستايش رو دزده و اون پدرو مادرش بودن كه ستايش رو بردن دكتر من كه مي گم بهزاد عكس باباي يلدا رو مي بينه متوجه ميشه كه پدرش چه دروغي گفته
اون زن ومرد 5 میلیون به اتابک بدهکار بودن اتابک به این سادگی مگه ول می کردشون
تابلو بود که می خواست جهانو خراب کنه
فیلم ایرانی دیگه
مهران مهام فامیل ماست
اگر کسی خواست آخرشو بدونه پیغام بده که براش تعریف کنم
امروز تکرارش ساعت چنده ؟
دیروز کانال ها ایرانی پارازیت گرفته بودنن ( مال خود ایران ها ) ... /
سلام دوستان
من دیشب ندیدمش امروز هم تکرارشو نمیتونم ببینم(منظورم قسمت روز سه شنبه هست)یکی لطف کنه برام تعریف کنه که دیشبش چی شد؟
ميراميني: هر كدام از شخصيتهاي «دلنوازان» قصه خود را دارند
خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «روشنك» در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: در خط داستاني سريال، شخصيتها از يكديگر جدا هستند و هركدام قصه خود را دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حديث ميراميني در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره حضورش در سريال «دلنوازان» گفت: من آشناييام با آقاي سهيلي زاده به زمان ساخت سريال «گيلعاد» برميگردد. ايشان پس از آن سريال از من براي حضور در «دلنوازان» هم دعوت كردند، كه من هم استقبال كردم و پس از خواندن فيلمنامه براي حضور در اين سريال اعلام آمادگي كردم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا روشنك اينقدر شيطان و آتش بيار معركه است نيز اظهار داشت: روشنك همين است و اينگونه به دنيا آمده. ذات آدمها فرق نميكند و من روشنك را شيطان ذاتي فرض كردهام. شايد آن آتش بياري هم به خاطر شيطنت ذاتي است اما در طول قصه جاهايي تغيير ميكند و اتفاقها روي او تاثير ميگذارند.
ميراميني كه متولد 19 بهمن ماه سال 1367 است و حضور در مجموعههايي نظير گيلعاد، گلهاي گرمسيري و شب ميگذرد را در كارنامه خود دارد، معتقد است كه پخش همزمان دو سريال «شب ميگذرد» و «گلهاي گرمسيري» تأثيري بهسزا در ديده شدنش دارد.
وي كه نخستين تجربه تلويزيوني او به سريال «هويت» برميگردد، در ادامه گفت: روشنك يك شخصيت چند بعدي است و ما فعال بودن روشنك را نبايد فراموش كنيم. ضمن اين كه خوشبختانه ما در اين سريال قصه تكراري نداريم و هركس قصه زندگي خود را دارد.
بازيگر نقش «روشنك» درباره آزادي عمل در انتخاب نقشهاي خود تصريح كرد: شخصيتهايي كه تا به حال ايفا كردهام، كاملا متفاوت هستند و در انتخاب نقشهايم خيلي دقت ميكنم و حساس هستم. هيچ وقت عجول نيستم و با حوصله نقشهايم را انتخاب ميكنم. البته تمام سريالهايي كه بازي كردهام، در يك رده سني بودهاند و اين شايد كمي براي مخاطب تكراري به نظر برسد.
او همچنين پيرامون حضور در سريالهاي تلويزيوني و كار در تلويزيون گفت: از حضور در تلويزيون راضي هستم و مشكلي از اين بابت ندارم ضمن اين كه در درجه اول، بازيگري برايم مهم است.
ميراميني درباره پخش هرشبي سريال «دلنوازان» گفت: اين اتفاق خيلي خوب است كه موجب شده كار خيلي خوب ديده شود. براي همين بايد به تخته بزنم تا سريال چشم نخورد!
او گفت: من بيشتر دنبال نقش و فيلمنامه خوب هستم و نقشم را در «دلنوازان» دوست دارم. حضور آقاي سهيليزاده هم منجر شد تا كار از نظر كيفي و جذابيت موفق باشد.
اصلا اینا فکر نمی کنن اگه داستان این بوده پس چرا خود جهان رفت و ستایشرو پیدا کرد؟!:13:نقل قول:
اصلا همه اینا به کنار، مادر یلدا از کجا اون حرفا رو میزد!
تابلو دیگه!:46:
امریکایی ها میان لاست میسازن، ماهم دلنوازان:31:
به فامیلتون بگو اینبار که خواس فیلم بسازه، با 4 نفر مشورت کنه:31:نقل قول: