یعنی چی ؟.....نقل قول:
Printable View
یعنی چی ؟.....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
مثله اینکه سوءتفاهم شده! امید rotwk بازی میکنه.آرش هم lotr2.دو تا بازی تقریبا متفاوت.کسی که rotwk بازی میکنه کمتر سراغ lotr2 میره.
گفتم تقریبا متفاوت منظورم این بود که تو گیم رنجر دو تا بازی جداگونه به حساب میان با اون که دو بازی شباهت های بسیاری به هم دارن ولی صحبت سره شاخای دو بازیه:n09:نقل قول:
نخیر محمد جان .
بازی نسخه هاش همش عین همه .
حتی اون lotr 1 هم کلا فرق میکرد هم اگه شما استراتژی بازی کردن رو بلد باشی واست هیچی نیست .
من خودم برای بار اولی که رفتم lotr1 رو آنلاین با باقیه بازی کردم چون توی rotwk مهارت داشتم بازم تونستم همه رو ببرم .
بنابراین هر نسخه از بازی . هر ورژنی که بخواین شما ها میام باهاتون بازی میکنم .
من فردا 9 شب میام گیم رنجر ببینم چی بلدینقل قول:
بالاتر از تصورت بازیم خوبه فقط یه چیزکوچیک بهت بگم ولی خودتو نبازتو همون سایتی که گفتی میدونی تورنومنت کلانس وار چیه!!؟
من دوستام 1.06-1.07نفرات امتیازبالای گروهی و انفرادیش هستند .1.00هم باهم بازی میکنیم آخه اونا 6 سال بازی میکنند خوره این بازی هستند اما تو 1.00 با من تو کل کل هستند منم کمتر ازیکسال هست آنلاین بازی میکنم
جهت اطلاع الان ورژن 1.07هست وپچ غیررسمی1.08 چندروزه اومده
کم داستان بباف خیلی فرق ورژن 1.00با1.06هست آرمر-دمیج-هلف ..........همه فرق میکنه .استراتژیشون هم متفاوته
هرورژن بازیکنای خودشو داره تو هر کدوم بازیکنای حرف ای و نوب ومدیوم هست حداقل تو 1.00 من میدونم 15 نفر راحت میبرنت
منم 1.06 شروع نمیکنم منتظرم پچ 1.08 رسمی بیاد میخوام تمرین کنم بعد از یک مدت تو تورنومنت های حرفه ای بازی کنم
تو همین ورژن 1.00حداقل 150 بازیکن داره دست کم با 20-25 ایرانی بازی کردم بجز 3-4 بقیه بازیشون ضعیفه
account 3916441(Arash)a
3646217[Hell]KRAL
با هرکدوم از آیدی ها که آن بودم
واسا الان میام .
واسا بازی رو نصب کنم .
5 مین دیگه میام .
منتظرم باش
اوکی . الان من منتظرتم .
آی دی من
Wanted™
2789553
هاست ساختم و منتظرتم .
من و امید اومدیم اما امید مشکل داشت joinنمیشد نه به من نه بقیه بازیکنای 1.00 نشد بازی کنیم
امید من تا 12شب تو گیم رنجر هستم اگه درست شد بیا
حرف من فقط یه جمله است .
اصلا من هیچی بازی بلد نیستم . هیچی بارم نیست .
تو که بلدی چرا اینقدر ادعا داری ؟
توکه بازی بلدی خوب دمت گرم . وقتی ازم تونستی ببری اون موقع بیا هی کل کل کن .
نه اینکه اومدی به من ( منی که 4 ساله توی گیم رنجر دارم مدام بازی میکنم ) میخوای یاد بدی که چطور برم توی آپشن و ورژنم رو بببینم .
واقعا که.
این مشکلی هم که الان پیش اومد رو تابه حال ندیده بودم .
با اینکه ورژنم 1.00 بود ولی بازم ارور ورژن میداد .
با این حال همون طور که گفتم باید صبر کنی تا من ویندوز سیستمم رو عوض کنم . الان سیستم خیلی بهم ریخته است .
اون موقع دیگه هیچ عذری پذیرفته نیست . دیگه هم الکی نیا اینجا معرکه بگیر.
معرکه گرفتن نداره هرکی پایست یا علی account 3916441(Arash)a
3646217[Hell]KRAL
:n08::n08::n08:خیلی باحالید! :n08::n08:
منتظر نتیجه بودم ولی مثه اینکه نتونستید بازی کنید:n09:
و این کل کل کماکان ادامه دارد...:n02:
نتیجه رو حتما بگید مشتاقیم بشنویم:n09: