لطف کنید یک مدل دقیق بدید. یک وسترن دیجیتال 7200 - یه مدل بدید.نقل قول:
Printable View
لطف کنید یک مدل دقیق بدید. یک وسترن دیجیتال 7200 - یه مدل بدید.نقل قول:
آره آلفا جان . اگه 1 ترا هم داشت خیلی خوب بود اما فعلا که نساخته.نقل قول:
البته من قبلش هم 2 تا هارد 500 داشتم که یکیشو با این هارد عوض کردم. هاردی که عوض کردم یک پارتیشنش رو اختصاص دادم به نصب ویندوز و برنامه ها . با وجود اینکه از هاردای معمولیه دیگه گرونتره اما واقعا ازش راضیم و از خریدم پشیمون نیستم.
تا یک مدت دیگه اگر SSD ها با حجم 500 بیاد و ارزون هم بشند یک فکری به حالش میکنم. :46:
سلام دوستان
لطفا بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایتی که سرعت و دوام و ماندگاریش خوب باشه با قیمتش به من معرفی کنید.
البته نیاز به تغذیه هم نداشته باشه و با usb به کامپیوتر وصل بشه.
اگر هارد اکسترنالی هم (با هر سایز و قیمت) که با usb3 کار میکنه به بازار ایرن اومده به من معرفی کنید ، ممنونتون می شم.
ممنونم
مادر بورد من K8U سوكت 754 جهت سي پي يوهاي AMD است ايا ميتوانم از هارد WESTERN GREEN يك ترابايتي استفاده كنم.قصد خريد دارم.اصلا اين هارد ساتاي چنده ؟ 2 يا 3؟
سلام
قیمت هارد 2.5 اکسترنال 500 گیگ سی گیت الان چنده ؟
به نظر شما کدوم مارک الان بهتره ؟
ممنون
هاردهای پرتابل بیشتر 5400 دور هستننقل قول:
ولی باز هم با این سرعت چرخش، سرعت write و read خوبی دارن
transcend storejet 35T
Featuring its high-speed TurboHDD USB mode, OneTouch auto-backup function and unbreakable 256-bit AES encryption technique, the StoreJet 35T is bound to be faster and safer
seagate black armor
western digital
My Book Elite - External Hard Drives - 1 TB, USB 2.0 - Premium backup and storage
البته درباره هاردهای ترنسند باید بگم که کیفیت مطلوب و قیمت متعادلتری نسبت به بقیه دارن
سیگیت حدود 85 تومانهنقل قول:
سیگیت ، وسترن ، هیتاچی و ترنسند همگی مارکهای معتبری ان
مهران جان سلامنقل قول:
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی چقدر حجم برای پارتیشن ویندوزت اختصاص دادی؟ واینکه چه نوع ویندوزی 32 یا 64 ؟
:11:
سلام عزیز.نقل قول:
Windows 7 HP 64bit استفاده میکنم. چون شماره سریالش زیر لپ تاپ وجود داره و با یک تماس تلفنی به مایکروسافت میشه هر ویندوز HP یی رو دوباره قانونا اکتیو کرد.
حجم پارتیشن C یعنی پارتیشنی که ویندوز و برنامه ها توش نصبه رو 150 گیگ اختصاص دادم. چون هم تعداد برنامه هایی که استفاده میکنم زیادند و حجم بعضی هاشون هم که سر به فلک میکشه. از طرفی هم همه دانلود هام مثل تورنت اول میاد توی C و بعد اگه خواستم مسیرشون رو عوض میکنم. اما اگر کسی به این حجم احتیاجی نداشته باشه 100 گیگ هم براش مناسبه و اگر کسی برنامه های زیادی برای نصب نداشته باشه 50 گیگ هم جوابگو هست.
کلا پیشنهاد من اینه که حجم پارتیشن ویندوز هر چقدر که باشه بهتره 30 گیگ فضای خالی رو بعد از نصب ویندوز و برنامه ها داشته باشه تا در عملکرد و سرعت تاثیر منفی نزاره.
در عکس زیر Disk0 همون هارد جدیده با پارتیشن هایی که درست کردم. Disk1 هم هارد دیسک قدیمیه که روی خود لپ تاپ بود. الان هم شده انباری. :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از سرعت write و read تو هارد چیه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هاردهای پرتابل بیشتر 5400 دور هستن
ولی باز هم با این سرعت چرخش، سرعت write و read خوبی دارن