اینهمه گفتیم پولتو دور نریز باز میگه اپل!نه عزیز جواب میده.ولی شما همون سونی بگیری معقول تره.نقل قول:
Printable View
اینهمه گفتیم پولتو دور نریز باز میگه اپل!نه عزیز جواب میده.ولی شما همون سونی بگیری معقول تره.نقل قول:
دوست عزیز درسته مکینتاش کمتر به گرافیک فشار میاره نسبت به ویندوز ولی با آفتابه که نمیشه جای آپولو فضا رفتنقل قول:
این کارت گرافیک هم خیلی پایینه هم خیلی قدیمی
در ضمن اون زمانی که اپل محصولاتش و خودش میزد گذشته
الان همه لپ تاپ ها تقریبا مث هم شدن
سلام به تمامی دوستان لطفا نظرتون رو درباره ی گرافیک لپ تاپ z570 لنوو (Nvidia GeForce GT 520M 1GB) بگین.
ایا این گرافیک برای بازی های الان جوابگو هستش ؟
در کل اونو چه جوری ارزیابی میکنید؟
با تشکر از توجه دوستان.
بچه یه سواله عوامانه!! من از چند نفر شنیدم و توی دوستای خودم هم 5-6 نفرو دیدم که کارت رافیک جی-فورس شون سوخته و کل لب تابو به فنا داده ك این درسته که کارتای جی - فورس زود تر و بیش تر می سوزن؟
دوست عزیز من تا حالا نه همچین چیزی شنیدم نه دیدمنقل قول:
ولی گفته میشه مصرف کارتهای گرافیک جی فورس و تولید گرماشون بیشتره ولی در حد حرف اطمینانی نیست
نه دوست عزیز تعریفی ندارهنقل قول:
اتفاقا گرافیک بسیار بالایی هست و اصلا کم نمیاره gt 520m 1gb رو چطور میگی تعریفی نداره ؟ کلاکش روی 700 هست فکر کنم و عالیه
دوست عزیز کلاک که فقط مهم نیست باس دیتا و شیدر و هزار عامل دیگه هم تاثیر دارهنقل قول:
از نسل 20 جی فورس هاست
دقیقا همونطوری که فکر میکردم هستنقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-520M.43104.0.html
اون پایین تست های بازی رو زده خواستید هم میتونید با 540 مقایسه کنید
اینا کشتن مارو.همینجور رو هوا حرف میزنن.مرسی از توضیحتون.حال نداشتم بتایپم.:10:نقل قول:
دوست عزیز کلاک که فقط مهم نیست باس دیتا و شیدر و هزار عامل دیگه هم تاثیر داره
از نسل 20 جی فورس هاست
بطور کلی جیفورس ها یک مقدار بیشتر از رادئون هم ردشون گرم میشن.ولی نه اینکه فرتی بسوزن!بستگی به سازنده لپ داره که چطور گرمارو مهار کنه.نقل قول:
کارتای جی - فورس زود تر و بیش تر می سوزن؟
مثلا 5750ایسر با کارت 540 اصلا موفق نیست.ولی ایسوس و دل عالی عمل میکنن و گرماشو مهار میکنن.