با توجه به يد طولاني وكار خوب پاناسونيك توي پلاسماها قطعا پاناسونيك رو پيشنهاد ميكنم البته نظر شخصي من اينهنقل قول:
با توجه به يد طولاني وكار خوب پاناسونيك توي پلاسماها قطعا پاناسونيك رو پيشنهاد ميكنم البته نظر شخصي من اينهنقل قول:
دوستان راسته میگن تلویزیون سامسونگ مدل lnb42 650 در واقع پلاسماست و نه lcd . راسش من پلاسما نمیخوام . ؟؟؟؟
مرسی
این سوال رو کسی جوابشو نمیدونه ؟نقل قول:
نه دوست عزیز LNB6xx اگر به اولش دقت کنید با L شروع میشه که نشون میده این پنل LCD هستش چون اگر پلاسما بود با P شروع میشد مثلا میشد PNB6xxx نکته بعدی هم این هست که کلا پلاسماهای سامسونگ سایز 50 اینچ کمتر نداره.نقل قول:
Kuro مثل Bravia سونی و یا Viera پاناسونیک و ... یک مینی برند هست که شامل تعداد زیادی مدل میشه در بینشون مدلهای متوسط و خوب هم پیدا میشه این مدلی که شما مد نظر داری اون King of excellent screens معروف نیست!!نقل قول:
لطفا مدل اون کارو معروف رو بگین و آیا تو تهران یا اصلا ایران اومده ؟نقل قول:
مرسی :20:
من نمايندگي پايونير بودم گفت اصلا پلاسما توليد نميشه .موجود نداشتن .
کسی خبر داره درLCD سری C سامسونگ نقاط ضعف مثل از دست رفتن جزئیات در صحنه های پر تحرک کمتر شده یا نه؟ یا این جز لاینفک lcd ها هستش؟
این samsung apps چی هست؟
در ضمن یه سوال خیلی مهم دارم : این BD Wise واقعا قراره کیفیت DVD معمولی رو بالا ببره یا من درست متوجه نشدم?:18:
اين فقط مربوط به رفريش ريت ميشه كه فرقي نكرده همون 100 و 200 هرتز باقي مونده ولي خوب شايد اصلاحاتي شده قطعانقل قول:
در مورد App خوب يك سري اپليكيشن هست برنامه هاي كاربردي كه براي يوزر اضافه شده
امروز میخوام برم بانه بگیرم.موندم B650 بگیرم یا B750.دوستان چی پیشنهاد میکنن؟؟قیمتش حدود 200-300 فرق داره.:41:البته 40 اینچ.