سلام
آقا من همون اوایل بازی گیر کردم
همون جا که میرسیم به تانکه
با چی باید تانکه رو بزنیم؟
RPG کجا هست؟
یکم منو توجیه کنید ممنون میشم
Printable View
سلام
آقا من همون اوایل بازی گیر کردم
همون جا که میرسیم به تانکه
با چی باید تانکه رو بزنیم؟
RPG کجا هست؟
یکم منو توجیه کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
عدد 4 رو بزن یه چیزی دستش میگیره بعد راست کلید کن روی تانک بعد هواپیما میاد اونو میترکونه
ممنون ردش کردم
بچه ها این بازی رو که اینقدر میگند آنلاینش قشنگه اصلا ما میتونیم آنلاین بازی کنیم؟
منظورم اینه که سریال اورجینال رو اینا که نمیخواد؟
بازی خیلی هیجان انگیزیه
دمش گرم اگه مشکل گرافیکی نداشت دیگه نمیشد روش عیب گذاشت
خداییش من هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که آنلاین این بازی کجاش قشنگه؟
به نظرم آنلاینش خیلی هم مذخرفه. البته شاید به سلیقه من جور نیست. آخه خیلی بزرگه و جای زیادی برای قایم شدن هست. اصلا تو منطقه گم میشی.
من الان دارم واقعا پی میبرم که این کانتر برای خودش شاهکار قرون هست!
هی ، زرشک ، کل این بازی به آنلاینش ... کجای کاری شما ؟نقل قول:
بهترین مولتی رو همین بازی داره ... بعدشم ، مگه تاحالا مولتیش رو بازی کردی ؟
تقریبا میشه گفت تو این زمینه هیچ کسی نظر شمارو نداره !!!
اتفاقا مولتیش وحشتناک قشنگه
دوست عزیز اگه یه نگاهی به آمار game spot بندازی می بینی که تو هفته اخیر بعد از وارکرفت ( که دیگه نمیشه بهش رسید ) بیشترین مدت بازی آنلاین رو همین بازی داشته .نقل قول:
چقدر Single Player بازی باگ داره وحشتناکه تعداد باگاش. من کلاً یه مرحله بدون همگروهیام رفتم چون همینطور نشسته بودن و تکون نمیخوردن جالب اینجا بود که Cut-Sense ها همشون نامرئی بودن! واقعاً ناامید کنندست بازی با این همه باگ کلاً جذبیت بازی خیلی کم میشه.
برای بنده که تو اوایل بازی هستم باگی ندیدم!
گرافیک خیره کننده ای داره بازی!فیزیک فوق العاده و برای من خیلی بیشتر از Mw 2 لذت بخش تر هست البته Mw 2 بسیار سینماتیک تر و اکشن MW 2 هم دیوانه وار تر بود!
ولی بد مدل با BC 2 حال کردم!!
من خیلی سعی کردم باگ پیدا کنم ولی چیزی نیافتم.نقل قول:
فقط تنها مشکلی که داشت این بود که دود حاصل از پرتاب RPG خیلی ناجوره و کاملا مشخصه که Sprite هست.
دودهای دیگه خیلی خوب کار شده فقط همین دود RPG اینطوری شده.
من Multi رو بازی نکردم ولی اگر محیطش همینطوری مثل Single باشه و مرحله های بزرگ و سنب و سوراخ های زیاد :دی همچین جذاب نیست.نقل قول:
دوست عزیز اگه یه نگاهی به آمار game spot بندازی می بینی که تو هفته اخیر بعد از وارکرفت ( که دیگه نمیشه بهش رسید ) بیشترین مدت بازی آنلاین رو همین بازی داشته .
مثل اون بازی War Rock بود که چقدر ازش تعریف کردن که این بازی اینطوریه و اونطوریه و معروفترین بازی آنلاین دنیاست و ... آخرش به هزار زحمت رفتم دانلودش کردم یه بازی کاملا چرت و پرت در اومد (این که میگم هزار زحمت قضیه داره اگر دانلود کرده باشید میفهمید چی میگم چون دانلودش خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی حساسه اگر اشتباهی بشه وسط نصب ایرور میده و دوباره از اول باید دانلود بشه. تازه بماند که بعد از نصب حدود 250 مگابایت دیگه هم دانلود میکنه).
سلیقه هست دیگه. من بیشتر با سلاح های بازیهایی مثل کانتر و IGI حال میکنم چون یه جوری هستن که آدم احساس میکنه واقعی هستن. مثلا وقتی با AK47 در IGI 1 شلیک میکنی خیلی واقعی شلیک میکنه تازه خیلی شبیه به واقعیش هست. سلاح هاشون متانت و سنگینی خاصی داره.
سلاح بازیهای جدید معمولا اینطور نیست و باب دل من نیست. فکر کنم امثال من هم چنین نظری داشته باشن (کسانی که سه چهار سال پیش بازی خور بودن :دی)
آخه تو از آنلاین چی میفهمی که حالا امدی در مورد این بازی نطر میدی برو همون کانترتو بازی کن:27::22:نقل قول: