گیر نده دیگه برادر. : دینقل قول:
شما منظور منو فهمیدی منم جواب گرفتم. تشکر :31:
Printable View
گیر نده دیگه برادر. : دینقل قول:
شما منظور منو فهمیدی منم جواب گرفتم. تشکر :31:
من میخوام یه دونه از اینا بخرم چون اگه HD PLAYER یا ریسور اچ دی و با به لپ تاپ HDMI نداشته باشی مثل اینکه پولتو واسه خرید ال سی دی با پلاسما انداختی تو آشغال
فقط دوستان لطف کنند به سایت و فروشگاهی برا ی خرید دستگاه با آخرین آپدیت معرفی کنند
:19: جوابمو بدییییین خواهش :41:
با سلام خدمت همه دوستان
من مدل Live رو خريدم ميخواستم از شما بپرسم كه آيا اين با Wireless Usb كار ميكنه و اگر جواب مثبته با كدوم مدلش ؟
آيا كسي تابحال استفاده كرده ؟
سرعتش چطوره؟
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
من مدل لایو رو دارم.امروز یه تست زدم واسه شبکه کردن.با یه کابل شبکه 17 متری دستگاه رو از طریق مودم دی اس ال با پی سی شبکه کردم.
خیلی خوب جواب داد یعنی هارد اکسترنال و هارد پی سی رو share کردم و خیلی راحت همه فایلها رو خوند و اجرا کرد اما یه مشکلی هست...فایلهای با فرمت m2ts یعنی فول اچ دی رو فریم فریم پخش میکنه....سوالم اینه:17 متر فاصله زیاد هست یا کیفیت کابلی که استفاده کردم خوب نیست؟کسی با این متراژ تجربه مشابه نداره؟
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
من از فروشگاه چاره اینترنتی خریدم.نقل قول:
لطف کنید آخرین قیمت رو هم اعلام کنید
نقل قول:(نمی دونم شاید لینک اینطوری خلاف مقررات باشه)کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1219
با سلام
دستگاهی دیگه ای مشابه این تولی نمشه؟ ظاهرا ASUS هم زده ...
تو بانه هم پیدا میشه؟
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
والله من اینترنتی نهایتش دو تا دی وی دی گرفته باشم، خریدن اینجور چیزا یکم ریسکه، حالا شما راضی هستین؟نقل قول:
مدل لایوش تفاوت زیادی با WD TV نداره فقط شبکه ویوتیوب اضافی داره، این شبکه به چه دردی میخوره؟
تو پخش زیر تنویسا به مشکلی برنخوردین؟ شنیده بودم ساپورت نمیکنه ولی جدیدا فریمورش اومده
با تشکر
من چون شهرستان هستم استاد خرید اینترنتی شده ام.شاید حدود 2 میلیون تا حالا خرید اینترنتی کرده باشم.راضی ام.این کارت شبکه اش حسنش اینه که لازم نیست هارد و کلا منبع پخش رو بیاری کنار تی وی.از روی شبکه پی سی رو میشناسه و از همونجا فایلها رو پخش میکنی.فقط من کابل بد گرفتم روی فرمت فول اچ دی فریم فریم پخش میشه.نقل قول:
واسه زیرنویس هم تا حالا مشکلی نداشته ام.در ضمن من فریمورش رو آپدیت کردم.
جدی 2 میلیون خرید کردی!!! ایول...نقل قول:
حقیقتش من زیاد از شبکه و اینجور چیزا سر در نمیارم، خوب خود دستگاه و یه هارد اکسترنال مگه چقده حجمشون؟ هارد به پلیر وصل میکنینو تموم دیگه، اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین این کابلی که فرمودین همون کابل رابط دستگاه و تلویزیونه دیگه، من جاهای دیگه هم خونده بودم 1080p رو فریم فریم پخش میکنه یعنی فک میکنین همشون مشکلش کابله
زیر نویس SRT رو که تو مشخصاتش نوشته ساپورت میکنه Sub/idx رو چی؟
در ضمن فیلمای 720pو 1080p رو از کجا میگیرین؟ تورنت؟
ممنون از کمکتون