من که هنوز پروتوتایپ رو بازی نکردم
غول آخر این یه قلق خاصی داشت که خیلی آسونش می کرد البته قلق خاص که نه ... نمی دونم چطوری بگم ! من بار دوم تمام سعی ام این بود نزدیکش باشم بعد هم که می نداختمش زمین هی Heavy attack روش اجرا می کردم
Printable View
من که هنوز پروتوتایپ رو بازی نکردم
غول آخر این یه قلق خاصی داشت که خیلی آسونش می کرد البته قلق خاص که نه ... نمی دونم چطوری بگم ! من بار دوم تمام سعی ام این بود نزدیکش باشم بعد هم که می نداختمش زمین هی Heavy attack روش اجرا می کردم
تایید میشه در حد national teamنقل قول:
منم تایید میکنم به نوبه ی خودم !نقل قول:
بهترین راه برای کشتنش همون بود که اون آقا فرمودند !
کلا بازیه خیلی سختی نبود اما فوق العاده جذاب بود و اصلا خسته کننده نبود !
BOSS اخر رو اگه می خواستیم همین طور بریم طرفش تا بهش برسیم یا زیر پامونو خراب می کرد یا این اشعه های صورتی رنگشو به ما می زد که خیلی از جون ما کم می کرد باید تا یه حدی بهش نزدیک می شدیم و بعد به وسیله ی پرش بهش حمله می کردیم(اول باید اونو علامت گذاری می کردیم بعد می پریدیم توی ایکس باکس 360 با گرفتن دکمه های RB و LB )این طوری به راحتی می شد شکستش داد.من کلا 3 بار ازش شکست خوردم بار چهارم امتحان کردم این روشو و جواب داد
سلام. دوستانی که کارت گرافیکشون رادون هست و اول بازی ایرور می ده ، با نصب drive physx 8.11 مشکلشون کاملأ حل می شه و دیگه لازم نیست دنبال کار های دیگه باشن!:10:
خدا رو شکر مشکل منم حل شد و فهمیدم این بازی فقط با دارکت ایکس 9 اجرا میشه که من 10 رو داشتم . کسی هم این تذکر رو که در پایان نصب خود TM بدبخت میگه رو نداد .
الان 1 ساعت نصبش کردم ، از قول سنگی یکبار شکست خوردم ، اما رسیدم به این روح ها ، کشتنشون یکم وقت می خواد ، دوبار مردم دیگه ادامه ندادم تا از هیجان اجراش بگذره .
ولی ارزش این همه جون کندن واسه اجراشو داشت .
هرچیه از ترنسفورمر و ترمیناتور 4 خیلی خیلی بهتر هست .
اقا من قبلنا یه بازی از x-men دیده بودم که به نظر خودم خیلی مزخرف بود این X-Men Origins: Wolverine چه جوریاس
گرافیک زیاد خوبی نداره اما گیم پلی و داستان زیبایی داره.نقل قول:
اقا بازی x_men قبلی زمان خودش خوب بود.این یکی هم از نظر گیم پلی بد نیست. بازی عالی نیست ولی ارزش بازی کردن داره. امروزه بازی میاد که اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.
اون ايكس من ها رو فراموش كن ، من هم مثل تو ميترسيدم اونطوري باشه ولي وقتي بازي رو اجرا كردم فهميدم كه در اشتباهم و هي ميگفتم چرا اين بازي رو زودتر نخريدم. در كل بازي خيلي خوبي هست و لذت بخش .نقل قول:
اقا من قبلنا یه بازی از x-men دیده بودم که به نظر خودم خیلی مزخرف بود این X-Men Origins: Wolverine چه جوریاس