دوستان الان تویه یه سایت خارجی فهمیدم که SIMS 3 اصلا برای N-Gage ساخته نشده بلکه همون نسخه جاوا رو برای N-gage پورت کردند!......یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به جاوا.......حجمش هم به خاطر آهنگ های بازیه که به یه فرمت MIDI پیشرفته تر ارتقا پیدا کرده...
Printable View
دوستان الان تویه یه سایت خارجی فهمیدم که SIMS 3 اصلا برای N-Gage ساخته نشده بلکه همون نسخه جاوا رو برای N-gage پورت کردند!......یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به جاوا.......حجمش هم به خاطر آهنگ های بازیه که به یه فرمت MIDI پیشرفته تر ارتقا پیدا کرده...
نوکیا معلوم نیست داره چه کار میکنه ده تا بازی بیخود یک بازی عالی !!!!!!!:2::2:
بچه در مورد Dance هر سوال یا بحث و نظری دارید در این تاپیک ادامه بدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، شاد باشید:40:
پوووووووووفففففففففف...هر چی نخواستم اسپم بدم نشد که نشد!آخه یه روزایی بود آدم میگفت انگیج دو همه از دو طرف میافتادن!حالا کار به جایی رسیده که بازی جاوا واسه انگیج پورت میکنن؟آخه هر چی هم که بخواد روی 220 مگاهرتز اجرا بشه دیگه از این که باید بهتر باشه!نیویورک نایتز 2 از این بازی گرافیک جالب تری داشت!روی 5800 هم اجرا میشد!یعنی سی پی یو ی درست و حسابی نداشت،صفحشم گنده تر بود...واقعا قضیه داره رو اعصاب میره...امیدوارم Dance قشنگ باشه(هنوز نصبش نکردم،گفت باید کلاینت آپدیت کنم.اینم شده شبیه پلی 3 و PSP...)
---------------------------
نظرم عوض شد...Dance بازی قشنگیه.ولی نوکیا که ادعای Mobile Gaming داره باید همه ی بازی های انگیجش اینجوری باشن.
مجید لینک اون سایت رو میدی ببینم چی گفته ....
آقا یه خدا N-gage qd رو اشتباه کردم فروختم (اونم چه قدر ؟ 45) نصف گوشی های الان قدرت نداشت ! ولی دو برابر این N-gage گرافیک داشت !
Spilinter cell 3 !
asphalt 2 !
pathway to glory
call of duty 2 !
tomb raider !
چه بازی هایی داشت این ! شب تا صبح تو دستم بود رو تخت ! عالی بود
ولی حالا ؟؟؟؟
CPU in S60v3 دو الی سه برابر پیشرفت کرد ولی !
من کلا از نوکیا نا امید شدم
تازه ن97 هم که سی پی یو 434 داره بازم این شکلیه
آسفالت 2 (26 مگ بود فکر کنم)
آسفالت 4 (12 مگ که تازه 7-8 مگش اون فیلمس !)
فکر کنم تنها تغییری که نسبت به نسخه جاوا داره اینه که تو جاوا بعد از بازی وقتی رفتی بیرون و دوباره برگردی بعضی وقتها سیو از بین میره
Moto gp هم میخواد بیاد مثل اینکه.....!چیز شما در بارش شنیدین؟
مجید تویی ؟؟؟:دی
آره شنیدم ... تازه قرار Dark Knight هم بیادش ...