بله فرق داره . فرق داره.نقل قول:
ولی (به نظر من) حقیقت اینه که برای استفاده (و نه فروش) 132 بهتره. یعنی الان بهتره.
Printable View
بله فرق داره . فرق داره.نقل قول:
ولی (به نظر من) حقیقت اینه که برای استفاده (و نه فروش) 132 بهتره. یعنی الان بهتره.
به نظر من هم صبا بهتره
البته با فرشاد موافقم ولی صبا چیز دیگه است
سلام دوستان
من كه هاچ بک (نسيم) رو دوست دارم واقعا ماشين جمع و زيبايي (البته پرايد ها 100 مدل هم كه بشن باز هم مشكل امنيتي رو دارن )
من 132 رو می پسندم
امکانات بیشتری نسبت به پراید های قبلی داره
اگه خواستین مشخصاتشو بذاریم
سلام.
مشخصات کامل انواع پراید به صورت جدول در pdf .
لازم به ذکره که توی سایت اصلی مشخصات پراکده هست ولی اینجا یه جوری چیدم که جدولیه به راحتی میشه فهمید.
ولی این نکته هم هست که " هر دوغ فروشی میگه، دوغ من ترشتره" بهترین راه تو ایران، همون تجربه هست و در واقع همون امتحان پس دادن.
مشخصات کامل (مقایسه جدولی ) انواع پراید به صورت PDF - نوع فایل قابل دانلود pdf- حجم: 551 کیلو بایت
مشخصات کامل (مقایسه جدولی ) انواع پراید به صورت PDF - نوع فایل قابل دانلود zip یعنی فایل pdf توی زیپ هست- حجم: 268 کیلو بایتکد:http://www.4shared.com/file/65053999/b837bca9/_2__PRIDE-_Farshadd.html
دوستان حتی برای خندیدن به امکانات رفاهی هم که شده دانلود کنید:31:کد:http://www.4shared.com/file/65053997/5f8f91ae/_2__PRIDE-_Farshadd.html
:11:
با سلام
میخواستم یه پراید بگیرم اون با وام و قرض نماینگیشون چند تا شرایط داره به نظرتون کدوم بهتره :
1-خرید صفر کیلو متر با پرداخت 3700000 تومن الان مابقی هم موقع تحویل به قیمت روز و 420000 تومن هم تخفیف میده.
2-یا یه مدل 84-85 بگیرم ؟
3- یا بازم قرض کنم نقدی بگیرم ؟
در ضمن مدل 84-85 چنده الان تو بازار ؟
با تشکر از همه دوستان
سلام
نگفتن دقيقا چه روز ي !!!!!!!!
اگه 3 روز قبل از فروردين 88 هست تاريخ تحويلش خوب همين رو ثبت نام كن ! (ميتوني توي حد فاصل 3-4 روزه با قيمت باور نكردني بفروشي )اگه كه فروردين ماه هست نه نمي خواهي اين همه صبر كني برو يه قرضي وامي چيزي بگير همين الان ماشين بخر ...
ماشین ایرانی بعد از دو سال توی خرج میوفته .
اکیدا توصیه میکنم ماشین صفر بگیرید.
سلام بهناز خانوم.نقل قول:
اگه عجله نداری و میدونی که تحویل رو به تاخیر نمیندازن، خوب همون رو ثبت نام کن.
اگه یکم عجله داری و قرض کردن و قرض پس دادن برات مشکله، و همچنین میتونی بگردی، خوب برو یه 84-85 تمیز بگیر.
(ضمن اینکه اگه بتونی 84-85 خیلی تمیز پیدا کنی، تقریبا فرقی با صفر نداره از لحاظ مشکلات)
اگه یکم عجله داری و قرض گرفتن و پس دادن هم برات راحته، خوب قرض کن یه صفر کیلومتر بگیر.
:11:
ممنونم
سایر عزیزان هم کمک کنند ممنون میشم