هه هه هه هه هه ...نقل قول:
3- خرج هاي چند ده ميلياردي براي پرسپوليس و بازده صفر درصدي
چقدر رو این جملت تحقیق کردی ؟ چشم بسته غیب گفتی ! پرسپولیس نمی دونه با این پولا چی کار کنه !
بمیرم برای استقلال !
بعد از مدت ها یه ذره با این جمله شاد شدم
هه هه هه هه هه ...نقل قول:
3- خرج هاي چند ده ميلياردي براي پرسپوليس و بازده صفر درصدي
چقدر رو این جملت تحقیق کردی ؟ چشم بسته غیب گفتی ! پرسپولیس نمی دونه با این پولا چی کار کنه !
بمیرم برای استقلال !
بعد از مدت ها یه ذره با این جمله شاد شدم
بازی افتضاح بود.معلومه وقتی هاشمیان ناآماده رو تو زمین میزاره و از آقای گل لیگ برتر و بهترین خط حمله لیگ هیچ استفاده ای نمیشه اینطور مساوی میشه تازه اگه کره میخواست میتونست ما رو ببره.
[QUOTE=malkemid;3488810]عجب گل مفتی خوردیم...بیشتر تقصیر رحمتی و کمتر تقصیر عقیلی بود...
ولی من از بازی اشجاری و خلعتبری خوشم اومد[/QUOTE
kamelan dorostre
آقای خیابانی هم که ما رو کشت اینقدر از کریم باقری تعریف کرد. کریم باقری هم زیاد خوب بازی نکرد. خلعتبری و کاظمی خوب بودن.
دوستان چشم بسته غیب میگید؟
میشه یکی توضیح بده چرا بیشتر تقصیر رحمتی و کمتر تقصیر عقیلی بود؟
خیابانی رو ول کن بابا !!نقل قول:
مرتیکه تو دقیقه دوم نیمه تلف شده برگشته میگه به دقیقه 90 نزدیک میشیم !! :27:کلا خیلی سوتی میده !!:31:
گزارش دیشب مردک میرزایی با گزارش امروز خیابانی اصلا قابل مقایسه نیست .
تفلک خلعتبری با تمام وجود زحمت میکشید !! چند بار تا یک سوم حمله هم پیش رفت ولی هیچکس اونجا نبود تا کمکش کنه و مجبور شد رو یه صحنه کرنر بگیره !!
کریم باقری هم که نمیدونم چش شده بود که دروازه رو کج میدید
گل هم علتش فکر کنم لیز بودن توپ و زمین بود که باعث هم هم رحمتی لیز بخوره و بکوبه به تیر عمودی هم توپ از دستش لیز بخوره و اون پارک جی سونگ بی همه چیز رویای برد مارو به باد هوا تبدیل کنه .....
بیشتر تقصیر دایی بووود!:27:نقل قول:
بعد از گل باید تعویض میکرد البته نه غلام نژاد (= نور چشمی!)
باقری,هاشمیان و عقیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتضاح بودن!
با این کاره تیمی نباید بیشتر از این توقع داشت...کره هم تیمه خوبی نبود.
نقل قول:
دوست عزیز درسته ما رو اشتباه بیشتر دفاع که رحمتی رو ساپورت نکرد گل خوردیم ولی سیستم تیم ایراد داشت وقتی ما با یه مهاجم بازی رو شروع میکنیم و هی اصرار به استفاده از یه مهاجم داریم و تو خونه خودمون داریم بازی میکنیم و از آقای گل لیگ آرش برهانی هیچ استفاده ای نمیکنیم مشخصه بدترین نتیجه رو میگیریم.تازه خیابانی میگفت نتیجه خوبی بود. :2:
حرکت این پارک جی سونگ هم خیلی رو مخ بود
اگه تو استادیوم بودم میپریدم وسط زمین میزدمش :دی
یکی هم خورد به تیر دروازه . هیچ کدوم از تیما خوب بازی نکردن ولی اگه ایران میبرد علی دایی میزد تو کار فرگوسن و اینا.
من نمیدونم این غلام نژاد چرا به زمین میاد .آخه این بازیکن اصلا در سطح تیم ملی ب هم نیست چه برسه به اصلی.