کسی نمیتونه کمکم کنه ؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیتونه کمکم کنه ؟نقل قول:
دوستان 250 بار جواب دادن :19::19::19:نقل قول:
با نصب directx مایکروسافت از ماه اکتیر به بعد درست میشه:31::31::31:
سلام دوست عزیز . به پست من دقت نکردی من دایرکت ایکس مال ماه نوامبر هم دانلود کردم ولی باز همون مشکلو داره .نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حق با شماست احتمالا ویندوزت xp sp3 نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:نقل قول:
با تشكر از دوست عزيزمون آقا علي بابت راهنمايي مرحله قبلي :
حالا بعد از كلي جلو رفتن و با جك و جونورهاي عجيب كه نميشه حتي اسم براشون گذاشت جنگيدن رسيدم به اينجا كه از چاه در مياد و ميرسم به نقشه اول بازي. خلاصه ، كلي جنگيدم با اين سگ ها و آدم هاي عجيب و غريب و سرشون معلوم نيست چي هست. رسيدم به خانه خودم. وقتي رسيدم ديدم كه در خانه سيم خاردار كشيده شده. كلي تعجب كردم!!
هر جايي هم كه توي نقشه اول بود رفتم و زير پا گذاشتم ولي راهي نبود كه برم.!!! اگه ممكنه اينجا رو هم راهنمايي كنيد كه واقعا" بازي حساسي شده و چقدر هم ترسناكه. اينو هم اضافه كنم كه يك كليد دارم ولي نميدونم كجا بكارش ببرم؟
تصويرشو در زير گذاشتم ببينيد و در آخر راهنمايي كنيد . مرسي... منتظرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوزم Vista SP1 هست توی پستمم که گفتم ویندوزم ویستاست . :20:نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میری تو کلیسا .نقل قول:
تو اون هال بزرگ .
و بعد کلید رو اونجا روی اون جعبه امتحان میکنی و پشتت یه زیر زمین باز میشه .
در ضمن عکست لود نمیشه فقط حدس زدم که ممکنه اینجا باشی ...
دیگه مخم هنگ:blink: کرده نمیدونم دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها یکی کمک کنه:42::42::blink:نقل قول:
دوستان حالا رسيدم به اين مرحله ساعته. عقربه كوچك به راحتي ميچرخه ولي عقربه بزرگه خيلي كم ميچرخه!! بايد چكار كنم كه كامل بچرخه؟! آخه ساعت بايد روي 2:6 دقيقه تنظيم بشه. ولي عقربه بزرگه اصلا نمياد روي عدد يك يه خورده اينورتر كه دقيقا" 2:6 دقيقه رو نشون بده. لطفا" راهنمايي كنيد...
اينم تصويرش در زير :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه region palاین بازی کی عرضه میشه ؟
KONAMI اعلام کرده بود FEBRUARY اما نگفته کدوم روزش