از رودكي آزمايش دوپينگ گرفته ميشود
خبرگزاري فارس: نماينده وزن 105+ كيلوگرم ايران پس از كسب عنوان پنجمي براي انجام آزمايش دوپينگ به مركز واردا در دهكده المپيك برده شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به چين، محمدرضا رودكي در پي قبول شكست در برابر جودوكار كوبا در جريان بازي هاي المپيك 2008 پكن و كسب عنوان پنجمي براي انجام آزمايش دوپينگ به مركز وادا در محل دهكده المپيك برده شد.
نماينده وزن 105+كيلوگرم ايران در پنجمين ديدار خود براي رسيدن به مدال برنز به مصاف اسكار برايسون از كوبا رفت.
جودوكار ايران پيش از پايان تايم نخست مبارزه، با ضربه فني (ايپون) نماينده كوبا تن به شكست داد تا همچنان كاروان ورزشي ايران در پايان هفتمين روز رقابت هاي المپيك 2008پكن از رسيدن به مدال باز ماند.
مدير ارتباطات كميته بينالمللي المپيك از روند مسابقات در چين تمجيد كرد
خبرگزاري فارس: مدير ارتباطات كميته بينالمللي المپيك در پاسخ به انتقاد گزارشگر خبر شبكه چهار تلويزيون انگليس درباره وضعيت آزادي مطبوعات در دوران برگزاري مسابقات المپيك درپكن، از شرايط موجود در مسابقات تمجيد كرد.
به گزارش خبرنگار فارس در لندن ، "الكس تامپسون" گزارشگر خبر شبكه چهار تلويزيون انگليس كه براي پوشش خبرهاي مربوط به بازيهاي المپيك به پكن رفته است، در گزارش خود گفت: مقامات چين به وعدههاي خود درباره آزادي عمل مطبوعات و خبرنگاران، استفاده آزادانه از اينترنت و رعايت حقوق بشر عمل نكردهاند.
در اين گزارش علاوه بر پرداختن به اعتراض يك زن چيني كه ميگفت دادخواست اعتراضي را به مقامات چيني درباره نقض حقوق بشر ارائه داده ولي توجهي به آن نشده است، همچنين تصاويري از تظاهركنندگاني كه توسط نيروهاي پليس چين دستگير شده بودند و به سوي خودروهاي پليس برده ميشدند ، نشان داده شدند.
الكس تامپسون گفت: مقامات چين منطقهاي را براي برپايي تظاهرات و اعتراض ها اختصاص دادهاند، البته تظاهرات نبايد درباره تبت باشد.
وي افزود: ما نظر كميته بينالمللي المپيك را در ارتباط با تضادي كه بين آنچه كه مقامات چين پيشتر درباره فضاي حاكم بر المپيك وعده داده بودند و فضايي كه اكنون حاكم است، پرسيديم اما مسئولان كميته بينالمللي المپيك به ما گفتند كه اگر سوالي داريم در يك كنفرانس مطبوعاتي مطرح كنيم.
گزارشگر خبر شبكه چهار تلويزيون انگليس سپس در يك كنفراسن مطبوعاتي در پكن خطاب به مدير امور ارتباطات در كميته بينالمللي المپيك ، از وي پرسيد: آيا شما از اين شرايطي كه اكنون به وجود آمده است ، شرمنده هستيد كه خانم "ديويس" مدير ارتباطات در كميته بينالمللي المپيك در پاسخ گفت : ما معتقديم كه اين انتخاب درستي بود كه چين ميزباني بازيهاي المپيك را برعهده بگيرد ، ما به مكان برگزاري مسابقات افتخار ميكنيم و روند برگزاري مسابقات خيلي خوب به پيش مي رود.
الكس تامپسون در حالي كه ايستاده بود و سوال مي كرد ، دوباره خطاب به خانم ديويس گفت: اين سوال من نبود ، سوال من اين نبود كه آيا مكان مسابقات خوب است يا نه ، سوال من اين بود كه آيا شما از اين شرايط در ارتباط با آزادي مطبوعات شرمنده هستيد، كه مدير ارتباطات كميته بينالمللي المپيك نيز در جواب وي اظهارداشت: اين مراسم به ورزش مربوط مي شود، يك مراسم ورزشي است و براي ورزشكاران است.
"الكس تامپسون" كه تلاش داشت خيلي بلند سوال خود را مطرح كند ، دوباره خطاب به خانم ديويس و در حاليكه به ديگر خبرنگاران نگاه مي كرد، گفت: براي چندمين بار سوال ميكنم تا شايد جوابي در اينباره شنيده شود و من فكر ميكنم كه خبرنگاران ديگر هم مي خواهند جواب اين سوال را بدانند كه آيا شما از اين شرايط موجود شرمنده هستيد ؟
مدير ارتباطات در كميته بين المللي المپيك نيز در پاسخ گفت : من فكر مي كنم پاسخ شما را دادم و بايد اجازه بدهيد كه بقيه خبرنگاران هم سوال خود را مطرح كنند.
يك مقام چيني مسئول سازمان دهي مسابقات المپيك ، كه از ديگر مسئولان حاضر در اين كنفرانس مطبوعاتي بود ، با اشاره به اظهارات مطرح شده پيرامون مسئله حقوق بشر گفت : چين بايد از طريق روند قانوني مشكلاتي را كه وجود دارند برطرف كند و در غير اينصورت هرج و مرج در كشور پديد ميآيد.
كاروان ورزشي ايران تنها يك ماساژور دارد
خبرگزاري فارس: ورزشكاران ايران در بازيهاي المپيك 2008 پكن، تنها از حضور ماساژور تيم ملي وزنه برداري بهرمند هستند.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به چين، ريف رافائوف به عنوان تنها ماساژور كاروان ورزشي ايران در كنار تمامي ورزشكاران در حال مبارزه و آسيب ديده است. وي كه ماساژور تيم ملي وزنه برداري است نقش فيزيوتراپ را نيز ايفا مي كند و در كنار فرهادي پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي در خدمت ملي پوشان ايران در پكن است.
وي با تاييد پارگي عضله رودكي در جريان مسابقه با جودوكار گرجستاني گفت: تمامي ورزشكاران حرفهاي جهان به تنهايي يك ماساژور، يك بدنساز و مربي اختصاصي دارند. كاروان ورزشي ايران تنها تيمي است كه از حضور يك ماساژور بهره مند است.
وي افزود: من به همراه دكتر فرهادي از ساعت 6 و نيم صبح تا 3بامداد روز بعد مشغول كار هستيم. با اين وجود باز هم به همه كارها نميرسيم.
ابراهيمي، بيشترين بخت كسب مدال براي وزنهبرداري
خبرگزاري فارس: نماينده وزن 94 كيلوگرم وزنهبرداري ايران در المپيك پكن، به عنوان تنها بخت كسب مدال معرفي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم سه نفر ايران در اوزان 94 كيلوگرم، 105 و 105+، از روز يكشنبه رقابتهاي خود را آغاز خواهند كرد.
بر اساس آخرين ركوردهاي زده شده در تمرينات، اصغر ابراهيمي در يك ضرب 185كيلوگرم و در دو ضرب 210 كيلوگرم را به ثبت رسانده است.
از نظر كارشناسان وزنه برداري، در صورتي كه او در المپيك همين ركورد را بزند، ميتواند به كسب برنز مشترك اميدوار باشد.
محسن بيراوند در دسته 105 كيلوگرم در يك ضرب 190 كيلوگرم و در دو ضرب 220 كيلوگرم را به ثبت رسانده است
رشيد شريفي در دسته 105+ در يك ضرب 200 كيلوگرم و در دو ضرب 235 تا 240 كيلوگرم ركورد دارد.
مسعود قاسمي سرپرست تيم ملي وزنه برداري گفت: به محض ورود به پكن، تمرينات را شروع كرده كه سبك است. با توجه به نزديكي مسابقات، نميتوان فشار زيادي را به نفرات وارد كرد.
پیروزی غیرمنتظره شناگر آلمانی در رقابتهای المپیک
[]
l"] بریتا اشتفن، شناگر آلمانی بر سکوی قهرمانی در المپیک ۲۰۰۸
در میان ناباوری همگان، بریتا اشتفن آلمانی توانست در فینال شنای ۱۰۰ متر آزاد ، در لحظات آخر از رقبای خود سبقت بگیرد و مدال طلا را برای آلمان به ارمغان آورد.
بریتا اشتفن که حتی پس از نیمه اول مسابقه آخرین نفر بود، سرانجام تواست در رشته ۱۰۰ متر آزاد مقام اول را کسب کند. او با زمان پنجاه و سه و دوازده صدم ثانیه با چشمانی گریان بر سکوی اول ایستاد و توانست با جابجایی رکورد المپیک از "لیبی تریکت" رکورددار استرالیایی و "ناتالی کافلین" آمریکایی پیشی بگیرد.
شناگر ۲۴ سالهی آلمانی بعد از پنجاه متر نخست، با وجود عقب بودن از دیگران، روحیه خود را از دست نداد و هر لحظه به نفر اول نزدیکتر شد و در پایان با فاصله سر موئی جلوتر از رکورددار جهان، لیبی تریکت استرالیایی، قرار گرفت.
اشتفن گفت: «قبل از مسابقه، مربی من تاکید کرد که ریسک نکنم و در عوض آرامش خودم را حفظ کنم.»
این شگرد موثر واقع شد و او با چشمانی پر از اشک به عنوان قهرمان رشته ۱۰۰ متر آزاد از استخر زیبای المپیک بیرون آمد.
بریتا توضیح داد که در لحظات آخر چشمهایش را بسته بود و شنا میکرد. او گفت: «احساس فوقالعادهای دارم، اصلا فکر نمیکردم که موفق شوم.»
اولین طلا پس از ۱۶ سال
فدراسیون شنای آلمان آخرین مدال طلای خود را در بازیهای المپیک بارسلونا در سال ۱۹۹۲ در ۴۰۰ متر آزاد از سوی "داگمار هازه" کسب کرد. رئیس کمیته المپیک آلمان گفت: «من امید داشتم که به هر حال بتوانیم مدال کسب کنیم. اینکه این مدال، طلا از آب درآمد، افتخار بزرگی است برای شنای آلمان.»
صبا/تاگس شاو