اول این که بگم برای همه ی درسای تخصصی منابع آزاد لازمه...چون کتابای درسی اصلا کامل نیستن.
کتای نمایش سنجش رو اصلا نخونید...برای شمایی که نمایش نمی خوای، فقط کتاب قلمچی رو بخونی خوبه.
برای موسیقی هم این کتابایی که نوشتی خوبه + قرمز قلمچی...اما متاسفم که باید بگم بدون کلاس خصوصی نمی تونی اون مسئله های فرمولیشو یاد بگیری...برای سازشناسی و تاریخ موسیقی و اینجور چیزا کتاب سنجش و راه اندیشه رو بخون.
برای خواص مواد، آیندگان نوشته ی افشین امیرحسینی...اینو پیدا کنی خیلی خوبه و لازم نیس چیز دیگه ای بخونی...اگه پیداش نکردی راه اندیشه رو بخون.
برای ریاضی و ترسیم فنی هم متاسفانه چیزی نخوندم تا بدونم چی خوبه.
اما برای هنرهای تجسمی:
فکر کنم مهم ترین دروس کنکور هنر مربوط به رشته ی گرافیک باشه...با اینکه من امسال رتبه ی خوبی نیاوردم و درک عمومی هنر هم وحشتناک سخت بود، اما %40 زدم و به نظرم این درصد خوبی در زمانیه که سوالات بیش از حد سختن...تو کنکورای آزمایشی بالای 90% می زدم.
من این کتابارو خوندم:
خلاقیت تصویر 1 و 2 مشق هنر.
درک عمومی مشق هنر.
واژگان مصور کنکور هنر (راه اندیشه)
کتابای خلیل مشتاق
هنر در گذر زمان هلن گاردنر
خلاصه تاریخ هنر پرویز مرزبان
صراحتا میگم سه کتاب اول رو خط به خطش رو بلد بودم...اما سه تا آخرو در حد کتابای معمولی و داستان وار خوندم...این کتابایی هم که گفتی خوبن...اما اینایی که من گفتم فکر کنم محبوب ترینا باشن...هر وقت اینارو خوب یاد گرفتی، می تونی به بقیه منابع هم نگاهی بندازی.
بعدم اینکه اول کتابای درسی رو خوب خوب یاد بگیرید و بعد برید سر وقت اینا.