اتفاقا هر دو تو این فصل خیلی بهتر از گذشته شده بودننقل قول:
نه که بایرن همه جاما رو گرفته -هرسال به زور قهرمان میشه در ضمن اون منچستر و آرسنال 2 فصل پیش قشنگ بازی میکردن مثل اینکه فصل پیش بازی های رئالو ندیدی
آخه رئال دیدن نداره....
Printable View
اتفاقا هر دو تو این فصل خیلی بهتر از گذشته شده بودننقل قول:
نه که بایرن همه جاما رو گرفته -هرسال به زور قهرمان میشه در ضمن اون منچستر و آرسنال 2 فصل پیش قشنگ بازی میکردن مثل اینکه فصل پیش بازی های رئالو ندیدی
آخه رئال دیدن نداره....
آخه این همه ادعای بازی زیبا میکنن جالب اینجاست که چون تو اسپانیا قحطی مربی هستش دست به دامان آلمانا شدن
عزیز من باید بدونی که شوستر کل دوران بازیگریشو تو رئالو بارسا اتلتیکو بازی کرده وهیچوقت لیگ آلمان رو در حدی نمیدونسته توش بازی کنه در ضمن اون خودشو هیچوقت یه آلمانی نمیدونهنقل قول:
خب به نوبه خودم قهرمانی اسپانیا رو به طرفداراش تبریک میگم
نمردیم دیدیم این اسپانیا هم یه عنوانی کسب کرد ...
در مورد آلمان هم حرفی نمیزنیم چون همه حرفها زده شده توسط بردیا ( من همشو تایید میکنم )
ولی هنوزم با افتخار میگیم که پرافتخارترین تیم توی اروپا هستیم و تو جهان بعد از برزیل پرافتخارترینیم
درباره شوستر که جوابتو دادمنقل قول:
درباره بازیکنم بزار روشنت کنم
رئال بزرگترین باشگاه استعدادیابه اینو من نمیگم بازیکناش میگن- بیش از 800 استعداد یاب داره تو کل جهان الانم پرونده نزدیک 20 تا بازیکن زیر17 سال برزیلی رو میز مدیر باشگاست
1-روبینیو
2- راموس
3- هیگواین
4 - گاگو
5-میگل تورس
از قدیمیام کاسیاس
کاسیاس (در 18 سالگی در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده با پیراهن رئال)
7-که هر کدوم از اینا با پیراهن رئال شناخته شدن
ولی اینو بدون که همون رونالدو رو اگه بایرن 100میلیون براش بده نمیاد تو بایرن چون آینده نداره باید بره همون دنباله علی کریمی بایرن
نقل قول:
چه پرو خوبه ایتالیا 4 تا قهرمانی داره انقدر شاخ شدین تازه یه قهرمانیتونم با نامردی تمام بوده:27:
ولی برنده نشدیم ... :((نقل قول:
آلـــمـــان , اومدیم فــیــنال
بایرن به امسال رونالدو احتیاجی نداره!!!!نقل قول:
ولی اینو بدون که همون رونالدو رو اگه بایرن 100میلیون براش بده نمیاد تو بایرن چون آینده نداره باید بره همون دنباله علی کریمی بایرن
خوب از برنامه های آتی باشگاه بگو..نقل قول:
رئال بزرگترین باشگاه استعدادیابه اینو من نمیگم بازیکناش میگن- بیش از 800 استعداد یاب داره تو کل جهان الانم پرونده نزدیک 20 تا بازیکن زیر17 سال برزیلی رو میز مدیر باشگاست
حالا کی رئیس باشگاه میشی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کجایی میدونه!!!؟!؟؟!؟!؟!؟!!!!نقل قول:
عزیز من باید بدونی که شوستر کل دوران بازیگریشو تو رئالو بارسا اتلتیکو بازی کرده وهیچوقت لیگ آلمان رو در حدی نمیدونسته توش بازی کنه در ضمن اون خودشو هیچوقت یه آلمانی نمیدونه
اختلاف با سران فوتبال یه که کشور دلیل نمیشه....
میگم کی حالا با شوستر ملاقات کردی که اینا رو میگی
پسر جان اینا حرفا رو نزن ....
در ضمن ادامه بحث باشه تو تاپیک تیم ها!!!
چون فردا یکی میاد اینجا و اخطار و بن و....
آلمان رو که همه قهرمانیاش تو دوران معاصر و فوتبال نوین بوده و کاملا سالم.اون ایتالیا بوده که 2 تا از قهرمانیاش 1930 و 1934 بوده و در زمان موسیلینی که یه دورشم میزبان بودن و خود ایتالیاییهام قبول دارن که به خاطر نفوذ موسیلینی بوده و کاملا نامردی.2006 هم که همه دیدن که چه جور ایتالیا با نا داوری و تبانی و خوش شانسی قهرمان شد.اون هدیه پنالتی از سوی داور به ایتالیا در بازی با استرالیا ,محروم کردن بازیکن کلیدی آلمان در شب قبل بازی نیمه نهایی و ایجاد جنگ روانی و فحش ناموسی به زیدان.واقعا اینجور قهرمان شدن ارزش داره!؟اصلا فیفا می خواست این قهرمانیو به ایتالیا بده تا آبروی نداشتشونو بهشون برگردونه با اون قضیه تبانیو محرومیتهای باشگاههاشون.در ضمن شوستر اگه خودشو آلمانی نمیدونست آلمانیها بهش لقب فرشته موطلایی ژرمنها نمیدادن.حالا باز بیا اینجا به آلمانیها توهین کن.نقل قول: