7300 به بالا باشی خوبه...البته نصف قضیه سر کنکور مشخص میشه..ولی در کل باید بالای 7300 و 7400 بشی...نقل قول:
7300 به بالا باشی خوبه...البته نصف قضیه سر کنکور مشخص میشه..ولی در کل باید بالای 7300 و 7400 بشی...نقل قول:
برنامه كانون رو كه ميگن همون پروپه اي هست كه حين ثبت نام ميدن ؟؟نقل قول:
به غیر ازاون کاغذا که اسمشو گذاشتن برنامه ی راهبردی یک دفترچه قرمز رنگ هم میدن که اون کامل تر ودقیق ترهنقل قول:
دفتر برنامه ریزی واقعا چیز بسیار مسخره ای است . تو برو مرتب درست رو بخون این ها همش وقت گیری است .نقل قول:
خدا میدونه که این آقای قلمچی با این کارهاش چقدر به دانش آموزان واولیا استرس وارد میکنه
لطفا بی اطلاع حرف نزنین..من خودم ازش استفاده میکردم..رتبمم خیلی خوب شد..نقل قول:
بین وقتی که پرش میکنی واسه 2 هفته آینده..دیگه خیالت راحت میشه..فقط نباید زیاد از اول سنگین بریزی که زده بشی..
بسیار چیز عالی هست..
بی اطلاع حرف نمی زنم جیگر :31: . من خودم 2 سال 2 کانون بودم . از زمانی که اون رو گذاشتم کنار و با برنامه راهبری حرکت کردم ترازم خوب شد .نقل قول:
یعنی چه بیا چقدر درس خوندی تو یه کتاب بنویس .
این رو من نمیگم بسیاری از مشاوران آموزشی اعتقاد دارن که این دفتر استرس زا است ؟
قضاوت با کاربران یا علی
کجاش استرس زا هست؟
والا ما ک هکار کردیم عالی بود هیچکسم نمیگفت استرس زاست..ولی روش برنامه ریزی که توش نوشته رو منم قبول ندارم..باید اول برنامه بریزی بعد درس بخونی...نه اینکه درس بخونی و بنویسی...نقل قول:
دفتر برنامه ریزی رو کتابفروشی ها هم میفروشند؟
کسی اینجا برنامه های آزمون امسال رو نداره؟من به شدت و در اسرع وقت(!) به این برنامه احتیاج دارم.
تو سایت خود قلم چی پیدا نکردم .یکیلطفن برنامه رو بده و گروهی رو از نگرانی نجات بده.به جای اینکه هی آدم و ارجاع بدن به این ور و اونور لطفن...