سلام
من یه canon a710powershot دارم ومیخوام لنزش رو با یه لنز همه کاره (با قابلیت زوم اپتیکال بیشتر حدود30برابر) عوض کنم
از دوستان اگر کسی در مورد نوع لنز مارک قیمت کیفیت و.. اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرماین ممنون میشم
Printable View
سلام
من یه canon a710powershot دارم ومیخوام لنزش رو با یه لنز همه کاره (با قابلیت زوم اپتیکال بیشتر حدود30برابر) عوض کنم
از دوستان اگر کسی در مورد نوع لنز مارک قیمت کیفیت و.. اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرماین ممنون میشم
دوربین شما امکان تعویض لنز ندارهنقل قول:
ولي تو دفترچه اش نوشته امكانش هست!!!
اگه Tele Converter TC-DC58N ساخت کنون پیدا بشه و Conversion Lens Adapter LA-DC58G هم پیدا کنید می تونید این لنز رو به دوربینتون بزنیدنقل قول:
ولی قیمت لنز 150 دلار و قیمت ادپترش 25 دلاره که به نظر من حتی اگه پیدا هم بشه بهتره به جاش یک دوربین دیگه بخرید :10:
اشتباه میکنی.تعویض لنز یه بحثیه و استفاده از کانورتور و اضافه کردن لنز یه بحث دیگهنقل قول:
خلاصش اینه که گران درمیاد و نتیجه ی خوبی هم نداره
اگه ممکنه کمی در مورد اضافه کردن لنز توضیح بدید :)نقل قول:
در صورت اضافه کردن لنز آیا امکان فوکوس و ماکرو و ... درست کار می کنه ؟
متشکرم
به به آقا مهدی عزیزنقل قول:
راستش این مبحث هم موضوع جذابیه متاسفانه من تا جند دقیقه ی دیگه باید برم به محل کارم.
خلاصه اش اینکه optic error افزایش پیدا میکنه ایشالله بعدا جواب میدم
مقایسه بین باتری های متال هیدرات و لیتیوم از مباحثی است که براحتی قابل مطاله است.شما با چند دقیقه گوگل کردنه چند کلمه اصلی به نتایج باارزشی می رسید.اما با توجه به کاربرد خاص باتری در این تاپیک بگذارید کمی پا را فراتربگذاریم و در مورد تأثیر استفاده یک دوربین /یا مثلاً پلیر از باتری قلمی یا لیتیومی صحبت کنیم.
الف)طراحی دستگاه:وقتی یک دستگاه الکترونیکی در مرحله ی طراحی است مهمترین و پایهای ترین قسمت آن دستگاه بخش تغذیه خواهد بود.معمولا طراحی با تعیین خروجی این قسمت آغاز می شود.معمولا برای رسیدن به نتایج مطلوب استفاده از منبع تغذیهای که ولتاژ و جریان مورد نیاز را فراهم بیاورد نه تنها بقیه کار را آسانتر می نماید گاهی اصلاً ممکن بودنه یک مدار به استفاده از حدود خاصی از ولتاژ و جریان ارتباط پیدا می کند.بنابراین استفاده از ولتاژهای خاص(مثل مجموع چند باتری قلمی که مضربی از 1٫5 ولت -البته اینجا نکاتی وجود دارد- فراهم میآورد میتواند باعث پیچیدهتر شدنه طراحی و حتی اضافه شدنه یک یا چند مرحله رگولاتور گردد) کار طراحی را مشکل و کاربری راآسان تر میکند.کاربری از آن جهت آسانتر میگردد که محدودیت اساسی در مورد استفاده از محصولات یک کمپانی دیگر اعمال نمیگردد و کاربر میتواند از بازار وسیعتر و منعطف تری برای تهیه و استفاده از باتری در دستگاه خود سود ببرد.اما دقت کنید خیلی وقتها این کار بقدری مشکل میگردد که چاره کار استفاده ار باتری های خاص است(اینجا آن باتری خاص لیتیومی در نظر گرفته شده است)علاوه بر ولتاژ خاص میتوان نوع جریان دهی باتری بر اساس نیاز مصرف کننده(مدار الکترونیکی و مکانیکی) تعریف گردد.محدودیت محل تأمین باتری لیتیومی ٫عدم دسترسی به باتری خاص چند سال پس از تولید و . . . نه تنها در کشور ما که تولید کنندگان نماینده مشخصی و پاسخگویی ندارند بلکه هر جای دیگر بعلت محدودیت خاص تولید کننده مشکل ساز خواهد بود.از طرفی به یاد داشته باشیم افزایش ظرفیت جریان دهی یک باتری بر خلاف ولتاژ نه تنها باعث صدمه نمیگردد بلکه امکان استفاده طولانی مدت تر را نیز فراهم می آورد.بنابراین استفاده از باتری لیتیومی بنظر من تحمیل عقیده کمپانی به مشتری است والبته مدیریت این موضوع بخاطر پیچیدگی های دیگر ممکن است در محصولات مختلف یک کمپانی یکسان نباشد. ویک کموانی در بعضی محصولات لاجرم از باتری لیتیومی استفاده کند.
ب)مقایسه باتری ها:وقتی صحبت از باتری لیتیومی میشود منظور باتری ها با کاربرد خاص است که یک کمپانی برای استفاده در یک یا چند محصول محدود تولید میگردد اما استفاده از باتری قلمی (AA) شامل باتری های متال هیدرات یا نیکل کادمیوم . . . .حتی لیتیوم یون . . وخلاصه هر تکنولوژی دیگر.(با توجه به اینکه ولتاژ بیس متال هیدرات 1٫2 ولت و ولتاژ بیس لیتیوم یون 3٫7 ولت است نمیتوان انتظار استفاده در پکیج AA را داشت)
لیتیوم یون عمر بیشتر دارد(۳تا ۵ سال در برابر 3 سال) در حالت بدون استفاده کمتر خود به خود دشارژ میشود(به نسبت متال هیدرات) و نسبت به متال هیدرات ها سبکتر هستند.البته امکان انفجار خود به خود در این نوع باتری وجود دارد(نسبت به متال هیدرات خطرناک تر هستند – البته مسلماً بقدری نادر و خفیف است که جای نگرانی نیست- )به عبارتی توانایی بیشتر در ذخیره انرژی و عمر بیشتر از مزایای باتری لیتیومی محسوب میگردد وقیمت بالاتر و بسته بندی خاص(عدم رقابت در تولید رسمی)و احصار گرایی آن نکات منفی این باتری ها محسوب می گردد.
ج)کاربرد:اگر استفاده از دستگاهی مکرر باشد استفاده از باتری های متال هیدرات مقرون به صرفه تر است(قیمت کمتر و امکان جاگزینی بعلت پکیج های استاندارد) در مواردی که استفاده از دستگاه کمتر /گاه به گاه/ میباشد استفاده از باتری لیتیومی ارجح تر است.
در صورتی که وزن پارامتر مهمی در دستگاه باشد استفاده از باتری لیتیومی ارجحیت پیدا میکند.
د)در مورد دوربین های عکاسی بعلت سرعت پیشرفت تکنیکی بخصوص در CCD استفاده از باتری های لیتیومی نقطه ضعف چندانی محسوب نمی گردد چون ظرف ۵ سال گرچه شاید دیگر باتری لیتیومی دوربین دیگر تولید نشود و جایگزین هم نداشته باشد اما احتمالاً از بابت های دیگر نیز باید دوربین را بازنشسته کرد(اینکه بعضی امکان استفاده از باتری مثلاً AA را ضعف میدانند بسیار جای تعجب است شما براحتی میتوانید در این پکیج ظرفیتهای 3000 میلی آمپر ساعت را در تعداد لازم تهیه و استفاده کنید و نسبت به باتری های لیتیومی هزینه ی بسیار کمتری پرداخت کنید)
اخرین مطلبی هم میخواهم به مطالب بالا اضافه کنم علت استفاده از AA در دوربین ها و حتی MP3player هاست که بیشتر به منظور کاهش قیمت محصول عرضه شده و رقابت بهتر با مدل های مشابه سایر کمپانی ها است.
با سلام نظر دوستان رو در مورد سه دوربين pana sz3/tz7 وsony hx5 و canon sx210 بدونم.تاكيد مي كنم نظر كارشناسي اساتيد رو مي خوام بدونم چون اگه رفرنس ريويو بدين بايد بگم هميشه قبل از اومدن به فروم اكثر سايتهاي مرجع رو چك مي كنم.كدومشون واسه چاپ عكس بهترن؟
ممنون مي شم