منم که گفتم قشنگه...
شما انتظار داری چی بنویسم...احتمالا شما انتظار داری من یه
نقد 30 خطی در مورد فیلم ها اینجا بیارم یا از سایت های دیگه کپی کنم.هکتور جان من به عنوان یه نوجوان 17 ساله به خودم اجازه نمی دم بیام فیلم های کارگردان ها ی بزرگ رو نقد کنم...نه سوادشو دارم نه تحصیلاتشو...من فیلم رو می بینم و به عنوان یه مخاطب میگم که از فیلم خوشم اومده یا نه...چراش هم برمی گرده به سلیقه ی خودم.از دشمن ملت خوشم اومد چون اکشن بود و حادثه ای...بوئنس ایرسی چون روند فیلم کند بود زیاد جذبم نکرد ولی از دیدنش ناراضی نیستم.
در ضمن من تمام مشخصات مهم فیلم رو همراه خلاصش می نویسم فکر می کنم کفایت کنه...
عزیز جان توافق ما این نبود...قرار شد فیلم جذابی رو که تلویزیون پخش می کنه معرفی بشه...
شما مطمئن باش اگه یه نظر سنجی توی این فروم انجام بشه اعضایی که ساکن تهران هستند قطعا بیشترن...
تازه شبکه پنج تهران رو خیلی از استان های اطراف هم دریافت می کنن.
من توی کل این تاپیک 2 پست دادم که مربوط میشه به فیلم های شبکه ی پنج که هر دو فیلم هم خوب بوده...شما این دو تا پست واحیانا پست های بعدی منو که مربوط به فیلم های شبکه پنج میشه به ما تهرانی ها و کسایی که شبکه ی پنج رو دریافت می کنن ببخش...
با این حال اگه ببینم که مخالف ها در رابطه با این موضوع زیاد هست معرفی فیلم های شبکه ی پنج حذف...
نمی دونم شاید من این طوری احساس می کنم که شما نسبت به من نظر خوبی ندارید و این با عث میشه
روی پست های من دقیق تر و بی رحمانه تر نظر بدی...این رو فقط به خاطر پست اخری شما نمی گم .قبلا هم مواردی بوده...
همون طور که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت سینما یک در یک اقدام شجاعانه 3 تا فیلم ایندشو معرفی کرده...
اگه اشتباه نکنم عید سال پیش سینما و ماوراء هم فیلم های قشنگی پخش کرد که ماتریکس هم از جمله ی اونها بود...
امیید وارم امسال هم کم نزاره و فیلم های قشنگی پخش کنه...
موفق باشید