100% واقعيته دوست عزيز!!!تو به اين فكر كن كه توي اين مملكت هيچي بعيد نيست.همه كار ميكنن تا همه چيو همه كسو محدود كنن به دلايل مختلف و الكي
Printable View
100% واقعيته دوست عزيز!!!تو به اين فكر كن كه توي اين مملكت هيچي بعيد نيست.همه كار ميكنن تا همه چيو همه كسو محدود كنن به دلايل مختلف و الكي
دقیقا.بازی خیلی آسونه.مرگ کلا تو بازی هیچ معنایی نداره.اولین راهیی که به ذهنت برسه رو امتحان میکنی فوقش دوباره برمیگردی سر جات!!از اون بدتر غولاشه.مگه میشه آدم تو یک بازی نمیره؟با دقیقا 2 ساعت بازی 5 تا منطقه رو گرفتم.اینجوری که تا چند ساعت دیگه تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------
گرافیکش هم تو نگاه اول کمی بی خود میاد.اما یکم که بازی کردم واقعا خوشم اومد.مخصوصا وقتی همه جا گل کاری میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این بازی رو کسی نمیتونی سانسور کنه.کلا خیالتون راحت!تازه این قضیه سانسور ماله یک سال پیش هست.پارسال کین اند لینچ و پرواستریت رو کاملا سانسور کردن و دادن دست ما.
اما دوباره یک مدت شل گرفتن و الان دوباره شروع کردن.باز دو ماه دیگه یادشون میره.سال دیگه این موقع یادشون میاد بازیا رو باید سانسور کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مگه سانسور كردن به همين سادگي هاست
حداقل 3 ماه طول ميكشه تا بخوان بازي رو سانسور كنن . نه اينكه 2 روز نشده تو دنيا پخش شده اينجا سانسور شدش رو بفروشن
الكي شايعه درست نكنيد.
مینیمم و ماکزیمم سیستم مورد نیاز برای بازی را کسی میدونه بگوید
ایول. ببینین چی کار کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که فقط همین اسکینو یافتم.کد:http://i38.tinypic.com/157118z.jpg
کسی یاد نداره همه اسکینا رو باز کنه؟اگر بلدین از ما دریغ نکنین.
دوستان اون قسمت بود كه غولش به زنه بود بايد ميرفتي دنبالش بعد اليكارم بسته بود من خودمو انداختم پايين ديدم اليكا
خودشو آزاد كرد اومد منو نجات داد بعد دوباره رفت سر جاش بسته شد به زمين:31:خيلي با حال بود
فعلا بی خیال سانسور و این چیزا
بازی رو بچسبین !
وقتی داشتم با الیکا صحبت میکردم بهش گیر دادم بعد من بیست سوالی بازی می کردم اونم هی میگفت دنیا داره نابود میشه بعد تو می خوای بازی کنی ! بعد من هی ادامه دادم تا گفت این بازی خیلی احمفانه است هی ادامه دادم تا دیگه بی خیال شدم !
Jade Skin از بازی Beyond Good and Evil برای Elika یک بار بازیو تموم کن و برای Altair به Special Contect Xbox Live ( برای PC را نمی دونم ) وصل شو و دانلود کن.نقل قول:
آره خیلی دایالوگ هست هر منطقه جدید که میری دایالوگهای جدیدی باز میشه. سعی کن تا می تونی دایالوگ هارو گوش کنی چون بعد دیگه تمی تونی اینارو بشنوی ( هر چی به آخرش نزدیک میشی)نقل قول:
فعلا بی خیال سانسور و این چیزا
بازی رو بچسبین !
وقتی داشتم با الیکا صحبت میکردم بهش گیر دادم بعد من بیست سوالی بازی می کردم اونم هی میگفت دنیا داره نابود میشه بعد تو می خوای بازی کنی ! بعد من هی ادامه دادم تا گفت این بازی خیلی احمفانه است هی ادامه دادم تا دیگه بی خیال شدم !
در یک کلام ایا بازی به خوبی پرنسهای قبلی هست؟یا از ac بهتر هست یا به اون اثر نمیرسه!؟
اگه انتظار داري مثل سه گانه ي قبلي بازي خفن اكشن باشه بايد بگم كه اونجوري نيستش.گرافيك خوبه.نقل قول:
gameplay خوبو روونه ولي همون جور كه گفتم اكشنش كمه.به نظر من خيلي بهتر مي تونست بشه.