سلام
برای یادگیری چه چیزهایی رو بلد باشم خوبه مثلا برنامه نویسی باید بلد باشم
Printable View
سلام
برای یادگیری چه چیزهایی رو بلد باشم خوبه مثلا برنامه نویسی باید بلد باشم
سلام دوست عزيز براي گيم ميكر ميتوني بدون برنامه نويسي شروع كني
يك كتاب تو اولين پست هست از اون كمك بگير
راستی نرم افزارشو از کجا بگیرم
تو سایت Tebyan نسخه 7 ش برای دنلود هست 8 ش می تونی تو همین جا دنلود ش کنی
تو كه مي خواهي وقت بزاري براي دانلود برو اينجا دانلود كن (ورژن 8 تشو )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381198
سلام:11:
ببخشید من چندتا مشکل داشتم و می خواستم از اساتید محترم سوال کنم اگه میشه جواب رو کامل بدین:10:
1:فرض کنید ما یه مزرعه داریم که توش ذرت کاشته شده من می خوام وقتی کاراکتر رفت کنار ذرت ها و یه کلید روز زد ذرتا رو بکن من اینکارو کردم منتهی وقتی مثلا کلید آ رو می زنم همه ذرتا با هم پاک میشن!!!!!(البته آقا احسان یه توضیح کوچولو دادن ولی خیلی سخته)
2:مشکل دوم اینه که من هنوز با اونکه این همه تو اینترنت گشتم هنوز نتونستم یه جان یا انرژی بزارم واسه بازیکن بالای صفحه مثلا وقتی ذرت میکنه یه مقدار به اون اضافه بشه
3:مشکل سومم اینه که من می خوام یه کلید رو تعریف کنم که وقتی فشارش میدیم یه انرژی که همون قدرتش باشه پر بشه و با توجه به همون مقدار پر شده یه مصافت رو طی کنه بعد بیفته
ممنون میشم اگه راهنمایم کنید.امیدوارم که درست منظورم رو رسونده باشم.شرایط من رو هم درک کنید کاملا مبتدی:21: اگه میشه کامل توضیح بدین :exclamati
با تشکر:40:
دوست عزیز یه مثال برات درست کردم امیدوارم کارتو راه بیاندازه
لینک دنلود:
کد:http://parvizb.persiangig.com/Fram.gmk
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنونم :10:خوب بقیه پس چی؟:21:ببخشید همینم لطف کردین ولی خوشحال میشم که سوال 1و3 رو هم جواب بدین
با تشکر:40:
سلام خواهش می کنم :11:نقل قول:
جواب سوال ساندویج ها با کلید Enter خورده می شود دوما یه ساندویج خورده می شه نه همش
سوالات من رابطه با گیم میکر:
با سلام خدمت دوستان امیدوارم به این سوالاتم پاسخ دهید، تا از شر اونها خلاص بشم!!!!!!!!
1.طرز اسکریپ نویسی و کد های آن در گیم میکر
2.چگونگی قرار دادن چند عکس برای حالات مختلف یک اسپرایت
3.قرار دادن یک آبجکت در آبجکت دیگر(مثلا تیر زدن برای یک جنگجو)
4.طرز کار با Control و استفاده از چه eventبرای این سری اکشنها
5.به طور کلی می خواستم بدونم هر اکشنی برای چهevent است.
با تشکر....