دوستان !!ببخشید نرم افزار هست که با اون بشه راحت مرف زد به غیر از face gen
Printable View
دوستان !!ببخشید نرم افزار هست که با اون بشه راحت مرف زد به غیر از face gen
یک سوال برام پیش اومده دوستان :
با BumpMap تا حدودی میشه برجستگیهای جسم رو مشخص کرد . ولی حالا ما اگه بخوایم یک دیوار اجری درست کنیم باید با تری دی مکس همه اجرها رو خودمون بینشونو ببریم تو یا راه حلی مثل این وجود داره که برنامه اتو ماتیک برجستگیها رو بده بیرون ؟ یعنی دقیقا مثل BumpMap با این تفاوت که برجستگیها رو خیلی بده بیرون
راهی هست ؟
اره ميشه
من اين كارو تو blender با batch render مي كنم راستي بهش normal map ميگن bump map اسم شدره ;)
تو مكسم من اين كارو ميكنم همه ابجكت هارئ يكي ميكنم بعد يك UV ميسازم از نماي روبروي كار بعد از پراپرتيز UV editor گزينه render UV را ميزنم و با بازي با option هاش يم Normal map khoob migiram
فک کنم منظور رضا اینه که مدلمون بدون شیدر برجسته باشه .
اگه منظورت اینه باید از Displace mesh استفاده کنی ( البته توی مکس ، اگه توی مایا هم میخوای بگو تا اونم بگم ) .
آبجکتت رو انتخاب کن ، از لیست Modifierت Displace mesh رو انتخاب کن ، بعد این کارا رو بکن :
Custome Settings رو فعال کن ، تیک Split Mesh رو بردار با توجه به نوع برجستگی و ... یکی از حالت Low , medium , High رو انتخاب کن .
اگه بازم مشکلی بود ، در خدمتم .
نه فكر نكنم به اين تيكه نگاه كن
رضا ببين داري تفرقه درست ميكني =))نقل قول:
با تری دی مکس همه اجرها رو خودمون بینشونو ببریم تو یا راه حلی مثل این وجود داره که برنامه اتو ماتیک برجستگیها رو بده بیرون
ایول دستتونو بوسیدم ) Ehsan _ Amir ( :31:
منه در به درو چه به تفرقه ! از هر دو تا جواب استفاده کردم . دمتون HOOOOOT :27:نقل قول:
رضا ببين داري تفرقه درست ميكني =))
سلام
خوبید ؟ خوبم :31:
من چند روز پیش یه بازی تهیه کردم اینقدر گرافیک جالبی داشت فکم چسبید به زمین ! میخواستم بدونم میتونید بگید مثلا توی این صحنش که عکسشو گذاشتم از چه تکنیکهایی استفاده شده ؟ ( مثلا اگه خاستیم این صحنه رو توی کوییست شبیه سازی کنیم از چه تکنیکهایی استفاده کنیم )
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیز دیگه شنیدم که توی بازی Unchacter 2 از تکنیک سایه زنی Screen Space Ambient Occlusion استفاده شده . میخواستم بدونم میشه این کارو با Quest هم کرد ؟
تصویر از این تکنیک سایه زنی :
نقل قول:
کد:http://dbazinews.com/uploads/SSAO_1229.jpg
كار نشدني نيست فقط اينكه از الفا براي برگ ها از مش (حجم 3دي ) و امفا براي هاله نور
اون تكنيك سايه زني به روش برنامه نويس است اگر بتوني shader براي كوئست پيدا كني چيز غير ممكني نيست
يك روش شدر بلدم بهتون ميگم بعدا برين فضا اكثر بازي هاي قديمي با اين روش سايه زني ميشدند
اسمش vertex maping كه سايه هارو رو موتكس ها رنگ مسكنه
كيفيت بسيار بالايي داره حجم كم و لودينگ سري
اون شیدر SSAO واسه کوئست هستش .
من دموش رو پیدا کردم واسه دانلود ( اون موقه ها !!!)
بگردی پیداش می کنی ولی گرونه !
ازش توی GTA IV هم استفاده شده
پس خیلی جالب بید !
من بسرچم ببینم پیداش میکنم شیدرو !