بچه ها زیاد سخت نگیرید.
تا جایی که من می دونم اگه از طریق سراسری پیام نور قبول شدید که به هیچ عنوان نمی تونید این دانشگاه رو همزمان با جای دیگه بخونید.چون شما کنکور سراسری دادید و جدای از نام دانشگاه قبولی باید از شرایط کنکور سراسری تبعیت کنید.و قانون کنکور سراسری اینه که به هیچ عنوان نمی تونید تحصیل همزمان در 2 دانشگاه که از طریق کنکور سراسری و آزاد دادید بکنید.اما اگه فراگیر قبول شدید قطعا می تونید تحصیل همزمان کنید.و حتی می تونید با توافق دانشگاه و نظام وظیفه تحصیل همزمان با خدمت کنید(احتمالا من هم همینکار رو می کنم)
کسانی هم که نگران گواهی پیش دانشگاهیشون هستن بگم که اگه دسترسی مستقیم به اصلش ندارن و دانشگاه قبلیشون اصلش رو تحویل نمیده،فعلا یه کپی برابر اصل از دانشگاه بگیرن و موقع ثبت نام وضعیتشون رو بگن.اونا هم که می دونن همکاراشون(دانشگاههای دیگه) چه عتیقه هایی هستن و نمیان مارو اعدام کنن که!! نهایتش یا خودشون اقدام میکنن یا یه نامه و کوفتی میدن که بتونیم اصلش رو بگیریم.خودم هم اصل پیشدانشگاهیم هنوز توی جایی که خوندم.گواهی رو هم فقط با کارت دانشجویی بهم میدن.باید پیام نور ثبت نام کنم و کارت دانشجویی بگیرم،بعدش برم تحویل بگیرم.این از وضعیت خودم.البته اینو بگم به نظر خودم هیچ مشکلی در ثبت نامم پیش نمیاد؛چون دانشگاه قبلیم که کاردانی می خوندم مدارکم ناقص بود و ثبت نامم کردن که هیچ،الان فارق التحصیل هم شدم هنوز یه سری از مدارک رو براشون نبردم.یکیش همین اصل پیشدانشگاهی!
در انتها هم بگم که نگران اشتغال به تحصیل هم نباشید.همونطری که توی پست های قبلی گفتیم اگه زیر 4 ترم هست درس می خونید ، فقط یه نامه اشتغال به تحصیل یا گواهی تاییدیه تحصیلی که توش نوشته تا فلان تاریخ X مقدار واحد رو پاس کرده بگیرید موقع ثبت نام حله.فقط یه نامه ای باشه نشون بده که شما از لحاظ نظام وظیفه مشکلی ندارید.اصلا فلسفه این اشتغال به تحصیلا همینه که مشخص شه نظام وظیفه کاری به کارتون نداره.
امیدوارم که از نگرانی در اومده باشید:20: