سلام به همه ي دوستان من تازه مدرك مهندسي برق رو گرفتم مي خوام ارشد شركت كنم ولي نمي دونم چه منابعي واسه ي شروع خوبه ؟به نظرتون من يهسال بشينم بخونم كه دولتي قبول بشم يا اينكه اگه ازاد قبول شدم برم ؟ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
Printable View
سلام به همه ي دوستان من تازه مدرك مهندسي برق رو گرفتم مي خوام ارشد شركت كنم ولي نمي دونم چه منابعي واسه ي شروع خوبه ؟به نظرتون من يهسال بشينم بخونم كه دولتي قبول بشم يا اينكه اگه ازاد قبول شدم برم ؟ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
سلام به نظرتون اگه يه سال وقت بذارم كه ارشد دولتي قبول بشم بهتر يااينكه اكه امسال ازاد قبول شدم برم ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم اگر قصد ادامه تصحیل در مقطع دکترا در خارج از کشور رو دارید قطعا مدرک دانشگاه های دولتی رده بالا خیلی بهتره ولی اگه بعد از اون قصد کار کردن در داخل کشور رو دارید به نظرم مدرک دولتی و آزاد فرقی نداره و اساسا اگه بند پ نداشته باشید هیچ کدام به درد نمیخوره ولی وقتی پارتی داشته باشید مدرک پیش دانشگاهیتون معادل دکترا میشه . ولی کلا تحصیل در چند دانشگاه رده بالای کشور(تهران - اصفهان - شیراز) و چالش با اساتید قوی خیلی موثره .
به نظرم اگه مشکل خدمت نداشته باشید یکسال تلاش مناسب میتونه اینده شما رو تحت تاثیر قرار بده گرچه یکسال به صورت ازاد درس خوندن هم مسائل و مشکلات خودشو داره .
به هر حال انشالله کامیاب و پاینده باشید
V
سلام به همه دوستان
شرمندم یه سوالی داشتم.
تو کنکور آزاد امسال هر شهری رو که انتخاب کنی باید بری اونجا امتحان بدی؟یا همین دانشگاهی که دارم تحصیل میکنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله، باید در شهر دانشگاه انتخابی امتحان بدهید.
:10:
سلامنقل قول:
تراز نرم افزار علوم تحقیقات 7100
تا اونجا که من خبر دارم:نقل قول:
تراز واحدهاي تهران (شمال، علوم تحقيقات و جنوب) بصورت يكسان در نظر گرفته ميشه. و شيوه پذيرش اين 3 واحد به اين صورت هست كه اگر مثلا علوم تحقيقات رو انتخاب كنيد ولي با توجه به اولويت نمره كل در اين واحد پذيرش نشيد اما رتبه تون به بقيه واحدهاي تهران (مثلا تهران جنوب) بخوره و اون واحد ظرفيت خالي داشته باشه، شما رو در تهران جنوب پذيرش ميكنند هرچند كه واحد انتخابي شما علوم تحقيقات بوده باشه. بنابراين اگر هركدوم از 3 واحد تهران رو انتخاب كنيد، شانس قبولي در واحدهاي ديگر تهران رو هم خواهيد داشت.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینو پرسیدم آخه تو دفترچه بخش هفتم ، بند 42 (صفحه 9) نوشته :
محل حوزه آزمون هر داوطلب، همان واحد دانشگاهی است که داوطلب آن را به عنوان محل تحصیل خود منظور کرده است.
حالا چطوره؟
سلامنقل قول:
منظورشون واحدیه که برای محل تحصیل آیندتون(دوره ارشد) انتخاب کردین. نه دانشگاهی که در حال حاضر(برای لیسانس) درس میخونید.
چیزی که میفرمایید امکان پذیر نیست.
خیلیا ممکنه دانشگاه دولتی درس خونده باشن. در اینصورت اونها هم باید در دانشگاه خودشون امتحان بدن؟
ممکن نیست چون دانشگاه دولتی اصلا امتحانات آزاد رو برگذار نمیکنه.
سلام دوستان
نمیدونم جای این سوالم اینجا هست یا نه
ولی اگر نیست ببخشید چون سریعا بهش نیاز داشتم مجبور شدم اینجا مطرح کنم
من سوالات کنکور کارشناسی ارشد باغبانی سال 88 رو میخواستم برای دانلود...فوری فوتی نیاز دارم....ممنون میشم کمکم کنید
نیلی
جای سوالت اینجا بود.....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پستی که فرستادم جوابته.
موفق باشی