مرسی از دوستان
reza12100 عزیز کدوم درایو رو system restore کنم معولا تو ویندوز مگه خودش درایو که ویندوز توش هست را restore نمکنه
درایوها دیگه رو چه طوری system کنم
آگه میشه کامل تر توضیح بده
مرسی از دوستان
reza12100 عزیز کدوم درایو رو system restore کنم معولا تو ویندوز مگه خودش درایو که ویندوز توش هست را restore نمکنه
درایوها دیگه رو چه طوری system کنم
آگه میشه کامل تر توضیح بده
اگه سيستم ري استور براي همه ي درايو ها فعال باشه مي شه اين كار رو كرد.
ولي در شرايط شما كارساز نيست . چون ويندوز هم قادر به خواندن اطلاعات اين درايو ها نيست كه ارور ميده.
اینو که خودمم گفتم
نظری نداری کاری کنم تا مشکل حل شه
خیلی نرم افزار باحالی بود، دستت درد نکنه، البته اول دست گروه سازنده اش درد نکنه
سلام
من حدودا 3 هفته پيش كامپيوترم رو فرمت كردم . يك سري عكس روش بود كه پاك شدن.
مي خواستم ببينم آيا برنامه اي هست كه بتونم فايل هاي بعد از فرمت شدن رو باز برگردونم يا نه ؟
مرسي
دوست عزيز
برنامه ي Recover My Photos خوبه
هر عكسي كه فرمت شده باشه (از هر نوعش) رو برات بر ميگردونه
من خودم باهاش كار كردم و خيلي راضي بودم
برنامه رو برات آپلود كردم
از اينجا ميتوني دانلودش كني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسي از جوابت
من امتحان كردم , ولي متاسفانه 3 بار وسط كار قطع شد...
ميدونيد كه مشكلش از چيه ؟
دوست عزيز سلام شما كه هارد جديد داريد با نرم افزارهاي مخصوص بازيابي اطلاعات كاركن صددرصد مي توني درستتش كني من براي اين مورد
get data back......
.final data.... easy recovery pro... recovery for all .....magic recovery
راپيشنهاد مي كنم ومطمئنم كه با امتحان كردن اينها نتيجه مي گيري . يا حق
سلام
دوست خوبم ، امیدوارم که مشکلت ، هر چه زودتر حل بشه ، چون دقیقآ میدونم تو چه وضعی هستی ،
مطلب بعدی اینکه ، اینجا دوستان هرکدوم ، تجربه و نظر خودشون رو میگند ، در نهایت شما باید ، بهترین راه
رو ، خودتون تصمیم بگیرید و انتخاب کنید.
مراکز بیرون دربعضی موارد خوبند ، ولی به تحقیق و عمل و تجربه میگم ، در این زمینه ، هیچ مرکز کاملآ حرفه ای
در ایران وجود ندارد.بیشترشون تجربی کار میکنند ، و با دانش کم ، بدتر از همه بعضی هاشون که اصلآ وارد نیستند.
فقط عده خیلی کمی ، اون هم در سطح نسبتآ خوب داریم ، نه خیلی حرفه ای.
شما اول ببینید ، مشکل از کجاست ، پارتیشن آسیب دیده ، یا مورد دیگه...
یکی از دوستان با برنامه Partition Table Doctor 3 کار کرده بود ، خیلی تعریف میکرد.
در هر صورت ،مواظب باشید.چون کلآ برنامه های ریکاوری خوب و بد دارند، تازه عوامل دیگه مثل خود سیستم
یا نوع خرابی و خیلی موارد دیگه رو هم باید در نظر داشت. برنامه Handy Recovery هم برای بازیابی پارتیشن
از برنامه های خوب و قویه ( به پیشنهاد دوستان ).
با برنامه های بازیابی پارتیشن ، و ترمیم و اصلاح پارتیشن ، اگه نتیجه بگیرید ، هم راحتره و هم آسون و کم دردسرتر،
ولی اگه نشد باید از برنامه های ، ریکاوری و بازیافت ، استفاده کنید ،که چند تا مسئله هست ،اولآ خوب و بد دارند،
بعدش هم که حتی بهترین اونها هم ، بعضی وقتها کار برد ضعیف دارند ، و هر کدوم بسته به نوع خرابی و مشکلی
که در هارد هست ، عملکردشون متفاوت است.در مجموع کمی آشنایی و واردی میخواد ، چون ریسک هم داره.
البته خیلی هم ترسناک نیست!! و به عنوان راه آخر باید عمل کرد،منظورم اینکه کار سخت تر نشه.
اگر هم از یکی جواب نگرفتید ، یا کار بدتر شد ، بقیه ، حتی برنامه های بنظر ساده رو هم امتحان کنید.
ولی مطمئن باشید ، که براحتی و صد در صد ، شما نتیجه میگیرد ، و هارد شما قابل درست شدن است.
بفکر استفاده از شرکتهای خصوصی بیرون نباشید ....
مگر اینکه برد خود هارد سوخته باشه ( که شامل شما نمیشه ) ، که تعویض برد ، مشکلی نداره ، راحت و آسونه.
از برنامه های معروف و خوب تو این زمینه (ریکاوری) : Get Data Back for Fat و Get Data Back for NTFS که این دو برنامه
برای یه شرکتند ، ولی هر کدوم با توجه به نوع فرمت پارتیشن (NTFS یا Fat ) باید از اونها استفاده کرد.
برنامه های دیگه ای هم هستند ، که البته اونها ، خودشون فرمت پارتیشن رو تشخیص میدند و بازیابی میکنند و انواع
و اقسام دارند ، از شرکتهای مختلف مثل : Finaldata-enterprise ، Recover My Files ، Restorer v2000 pro و....
که البته ، بسته به ظرفیت پارتیشن شما و قابلیت این برنامه ها و سرعت اونها ، زمان میبره برای چک کردن هر پارتیشن.
ولی بعدش ، سرعت بازیابی و استخراج بالاست.
دو برنامه TuneUp Utilities 2006 و Norton System Works قابلیتهای زیادی دارند.
یکی قابلیت انوع ترمیم و درست کردن ، پیکره سیستم عامل و هارد و سایر اجزا و موارد رو، قابلیتهای دیگه
هم مثل بازیابی و ریکاوری دارند.
موفق و پیروز باشید
.