من همین متن رو تو موبایلستان دیدم...
منم همینو میگفتم...
با ساین مشکل دارم...
Printable View
من همین متن رو تو موبایلستان دیدم...
منم همینو میگفتم...
با ساین مشکل دارم...
من یه مموری جدید گرفتم
ولی یه مشکلی دارم
من چند ماه پیش که گوشی رو تازه خریده بودم.روی مموری چند تا برنامه بود که نصب نشده بودن و فقط ستاپشون بود.و واسه اولین بار که گوشیم رو به کامپیوتر در حالت دیتا ترانسفر وصل کردم و جداش کردم.گوشی به صورت خودکار شروع به نصب اونا کرد.
حالا که مموری رو عوض کردم و واسه اولین بار در حالت دیتا ترانسفر گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و جدا کردم بازم همون پیغام اومد که چندتا برناه هست که باید نصب شن ولی من که مموری رو تازه گرفتم و توش خالیه
هر دفعه که گوشی رو به کامپیتر وصل میکنم و جداش میکنم همون پیغام رو میده و شروع به نصب میکنه ولی چون چیزی توش نیست ارور میده.اعصابم رو خورد کرده:19:
راهی هست که بشه اون نصب خودکار رو غیر فعال کرد؟
عزیز برو از فایل منیجر هرچی برنامه ناشناس که میشناسی remove کن...
actor جان چرا ساین کردن رو سخت گرفتی.بیا تو تاپیک من درخواست بده تا فایل cer خودت رو دریافت کنی.
اكتور جان يه فايل cerبكير خيال خودتو راحت كن اونم تا جند سال،من توى opdaدرخواست دادم 9روز طول كشيد ولي الان كلى راحتم.راهنماى عضويتش توي p30worldهست حيف با مبايل اومدم وكرنه لينكشو واست مي يافتم/اين طرز ادبيات نوشتنم به خاطر محدوديت كيبورد عربيه/شرمندهنقل قول:
مشکل همینه دیگه.هیچ برنامه ی ناشناسی وجود نداره. و همشون نصب شده هستن و شناخته شده برای من!نقل قول:
اسم فایل هایی که تو app mng هستند و اینستال نشده اند رو در مموری کارت سرچ کن و از اونجا پاکشون کن.نقل قول:
من تعدادى تم نصب كردم ولى توى app mngrنيومده
حالا از كجا ميتونم حذفشون كنم؟
تو فولدر هیدن پرایوت فایل کلیه برنامه های نصبی رو
مموری هستش
فقط کافیه دیلیتشون کنی
تو setting-display-themeنقل قول:
اینجا می تونی تم ها رو remove کنی.