سلامنقل قول:
چرا پسورد داره و برای پارت اول و دومش اروری نمیگیره
یعنی پسورد به نظرم درسته
:11:
Printable View
سلامنقل قول:
چرا پسورد داره و برای پارت اول و دومش اروری نمیگیره
یعنی پسورد به نظرم درسته
:11:
سلام دوستان
من خیلی از فیلمهایی که دانلود میکنم چند دقیقه از مدت زمانی که توی imdb نوشته شده معمولا کمتر هست مثلا وال-ایی بنجامین باتن و خیلی های دیگه... دلیلش چیه؟ اگه سانسور هست چرا همه همون 3-4 دقیقه رو مشکل دارن؟
به نظرم بهترین جا برای طرح این مسئله اینجا اومد.
ممنون
سلامنقل قول:
احتمالا fps فیلمهای دانلودی شما بیشتره 25 یا 29 مثلا
برای همین فیلم شما سریعتر به نمایش درمیاد
خیالتون راحت
هیچ کم و کسری نداره
سلام
یه فیلم 300 مگی دانلود کردم با فرمت SCR (فکر کنم فرمت اسکرین سیور باشه !!) حالا با هیچ پلیری باز نمیشه ! Media player Classic , Km Player ,Jet Audio ....
وقتی روش راست کلیک می کنی یه گزینه داره با نام Configure وقتی روش کلیک می کنم Media player Classic اجرا میشه و بعد از چند ثانیه فیلم رو اجرا میکنه ولی نام فیلم تو Media player Classic تغییر میکنه و فرمتش میشه MKV !! حالا من چه طور میتونم با پلیر های دیگه اجراش کنم ؟ راهی واسه کانورتش هست ؟
کلا Media player Classic منو Subtitlesش واسه من غیر فعاله ؟! چی کار کنم ؟ چه طور میتونم باهاش زیرنویس ببینم ؟
ممنون
SCR که فرمتش نیست (مربوط به کیفیتش میشه DVD Screener)نقل قول:
فیلم شما احتمالا یا mkv هستش یا avi
انوااع اقسام مبدل ها تو تاپیکی با همین نام در این قسمت وجود داره که میتونید استفاده کنید
ممنون از راهنماییت مشکلم حل شد ولی :نقل قول:
نه مطمئنم فرمتش scr. بود ( البته کیفیتش هم DVDscr بود )
دقت که کردم فهمیدم وقتی روی Configure کلیک می کنم یه فایل Mkv تو \X:\Documents and Settings\XX\Local Settings\Temp به جا میزاره که اون رو اجرا میکنه :18: بعد اون فایل رو کپی کردم و ازش استفاده کردم :27:
به هر حال ممنون مشکلم حل شد :40:
سلام
باز هم مثل سابق من یه فایل زیپ شده دانلود کردم که در درصد 98-99 موقع اکسترکت کردن ارور معروف رانگ پسورد رو میده...
متاسفانه این بار تک پارت هست و اگه قرار باشه دوباره دانلود کنم باید کل 700 مگ رو دانلود کنم.
با تیک زدن کیپ بروکن فایل هم مشکل حل نشد... نمیشه کاریش کرد؟راهی نداره؟
يك بار هم سر من آمده ولي من هنگام اکسترکت کردن فيلمو با KMPlayer باز كردمنقل قول:
در نتيجه اكستركت كه تموم شد فقط قسمت آخر فيلم رو نداشتم اونم نوشته هاش بود
سلام ممنون دوست مننقل قول:
ولی امتحان کردهام اما میگه کن نات رندر د فایل...:19:
ببخشید دوستان یه سئوال داشتم :
برای مثال من پارت 8 یه فیلم رو دانلود کردم .
خواستم ببینم میشه اون پارت رو نگاه کنم ؟ بدون اینکه پارت های قبلی رو داشته باشم ؟