Command and Conquer Red Alert 3: Prima Official Game Guide
Command and Conquer Red Alert 3: Prima Official Game Guide
Paperback: 192 pages | Publisher: Prima Games (October 27, 2008) | Language: English
ISBN-10: 0761560300 | ISBN-13: 978-0761560302
Product Description:
• In-depth faction stats and descriptions reveal health, attacks, damage, and defensive values for all units and structures, with data on unit special abilities
• Comprehensive control scheme analysis teaches the fundamentals of commanding forces with speed and mastery on both PC and Xbox 360
• Step-by-step walkthroughs for all 27 Campaign missions, complete with labeled battlefield maps for each stage
• Dedicated multiplayer section provides introductory strategies for C&C beginners and advanced faction-specific tactics for veterans
• Quick-reference appendix tables for swift cross-faction unit and structure comparisons
• Covers both PC and Xbox 360 versions of Red Alert 3
کد:
http://rapidshare.com/files/159224510/akhareshe.info_CC-R-A-3_Official_Game_Guide.rar
مشکل با فیلم های بازی C&C: Red Alert 3
سلام!
برای این موضوع یه تاپیک زدم که قفلش کردن و گفتن توی تاپیک خودش بگو! من هم مجبور شدم اینجا منتقلش کنم:
من بازی Command & Conquer: Red Alert 3 رو با پچ 1.04 از شرکت پردیس گیمز خریدم و به راحتی نصب و اجراش هم کردم.
ولی یه مشکلی که هست اینه که اصلا فیلم های بازی اجرا نمیشن!
یعنی وقتی به قسمت VIDEO ARCHIVE بازی میرم وقتی که روی فیلم کلیک میکنم و PLAY میزنم هیچ اتفاقی نمیفته! و فیلم پخش نمیشه! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع لود بازی هم فیلمی که درباره مرحله توضیح میده نمیاد! :
حتی توی بازی که یه قسمت داره به اسم Unit Profile :
که همون طوری که خودش میگه وقتی روش کلیک کنی از اون واحد یه فیلم راهنما نشون میده ولی وقتی روش کلیک میکنم فقط صداست و باز هم هیچ فیلمی نشون نمیده! :
میخاستم بدونم به نظر شما مشکل از چیه آیا سیدی پردیس گیمز مشکل داره (چون شنیدم به خاطر این دخترها که توشن ارشاد مجبورشون کرده یه خورده فیلمها رو سانسور بکنن!) یا یه برنامه ای مثل Flash Player چیزی باید نصب کرد؟!
سیستم:
CPU: 3.60GHz
VGA: 8500
RAM: 1GB (میدونم کمه!)
در ضمن یکی از دوستان گفت حجم بازی نصب شده باید حدود 6GB باشه ولی حجم بازی نصب شده من حدود 4GB هست:
و پوشه Movies موجود در دایرکتوری هم خالیست!
میخاستم بدونم کسایی که این مشکلو ندارن از کدوم شرکت بازی رو گرفتن.
ممنون:40: