vtn54 عزيز سلام
خيلي ممنون از زحماتي كه در اين تاپيك مي كشي.
با عرض پوزش لينك تاپيك رو اشتباه گذاشته بودي. من لينك صحيح را مي گذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
vtn54 عزيز سلام
خيلي ممنون از زحماتي كه در اين تاپيك مي كشي.
با عرض پوزش لينك تاپيك رو اشتباه گذاشته بودي. من لينك صحيح را مي گذارم:
مهدی جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
اقا دستت درد نکنه لینکها اصلاح شد :blush:
راستي وي تي ان . كاسپر دقيقا همون مشكل رو با گوگل دسكتاپ سرچ داره و من اون رو هم مطرح كردم
با سلام
لطفا يكي از نسخه هاي ايترنت سكيوريتي رو از يه جاي ديگه
كه اف تی پی نباشه لینک بدید.وی تی ان جان آخرین نسخه ای رو
که گذاشته بودی با کلی زحمت گرفتم حالا اصلا باز نمیشه.
با تشکر فراوان
سلام خسته نباشین
دوستان میدونم سوالی که می خوام ازتون بپرسم جاش اینجا نیست ولی چیکار کنم منم جزء گروهه شماهام که از انتی ویروس بسیار خوب کاسپر استفاده میکنم ومی خواستم از شما راهنمایی بگیرم که من از کدوم anti spy ware در کنار کاسپراستفاده کنم بهتره؟ اگه زحمتی هم نیست خواهشا لینک دانلود مستقیم یا غیر مستقیم رو هم بزارین در ضمن از اینکه بحث تاپیک رو یکم منحرف کردم ازتون معذرت میخوام :blush:
خیلی ممنون
موفق باشین
دوستار شما صابر
سلام هومن جاننقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
این مورد هم تفریبا شبیه به مورد قبلی است چون گوگل دسکتاپ حین نصب از طریق بازنویسی رجیستری ویندوز
می خواهد خودش را وارد لیست Startup ویندوز می کند تا هربار با بالا آمدن ویندوز آغاز به کار کند( و این روشی
است که اکثر تروجانها و سایر عوامل مخرب در پیش می گیرند) لذا باعث بروز اخطاری از جانب کاسپرسکی
می شود و این اخطار به این معنی است که گوگل دسکتاپ حین نصب رفتاری شبیه به تروجانها دارد نه اینکه حاوی
تروجان است. تو اگر از آنتی اسپایورهایی نظیر SpySweeper,Spyware Doctor,Microsoft Antispyware که دارای Real Time Protection
هستند و یا از دیگر برنامه های امنیتی که دارای خاصیت انالیز رفتاری هستند استفاده کرده باشی می دانی که
اینگونه اخطارها به طور شایع هنگام نصب نرم افزارهای مختلف داده می شود فقط اشکال کاسپر این است که از
نامهای نامناسبی برای معرفی این اخطارها استفاده می کند که باعث گمراهی کاربران می شود.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadaz
احتمالا نسخه ای که داونلود کرده ای به طور کامل داونلود نشده است وباید دوباره داونلود کنی متاسفانه لینک دیگری
برای نسخه اخر اینترنت سکوریتی کاسپرسکی یعنی 297f پیدا نکردم دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند اگر توانستند
آپلود کنند تا دیگران هم استفاده کنند ولی اگر خواستی من لینکهای نسخه 297b اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی (که
تقریبا از لحاظ کارکرد تفاوت چندانی با نسخه فعلی ندارد) را برایت می گذارم تا اگر خواستی داونلود کنی:
ولی برای آن دسته از دوستانی که از انتی ویروس کاسپرسکی استفاده می کنند لینکهای نسخه اخر
یعنی 297f را می گذارم:
با سلام
وي تي ان جان لينكها كار نميكنن. :sad:
راستي ايا ديتا بيس آنتي ويروس واينترنت سكيوريتي از نظر
تعداد اسپاي هاو...فرق ميكنه يا نه؟
يا فقط از نظر آنتي هكر با هم فرق دارند.
باز هم ممنون
Kaspersky AntiVirus 6.0.0.297g
Kaspersky Internet Security 6.0.0.297gکد:http://rapidshare.de/files/15661381/Kaspersky.AntiVirus.6.0.0.297g.P30world.com.msi
در لینک اینترنت سکوریتی Com را بهم بچسبانید بعد در مرورگرتون باز کنید.کد:http://rapidshare.de/files/15661600/Kaspersky.Internet.Security.6.0.0.297g.P30world.com.msi
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadaz
خوشبختانه کرکی عزیز زحمت اپلود اخرین نسخه کاسپرسکی را کشیده اند و شما می توانید بدون دردسر داونلود کنید
در مورد دیتابیس هم باید بگویم هیچ تفاوتی با هم ندارند و اگر بخواهی از حداکثر توانایی این دیتابیس استثنایی استفاده
کنی باید در Setting<Protection<Malware Categories هر دو گزینه قابل انتخاب را انتخاب کنی.