به قول یکی از دوستام که قزوینیه:
اینجاست که D E V I L اقتدار خودشو نشون میده
می خواستیم کار موبایلو بزاریم کنار ولی بدبختی هر چی ازش دور میشم سیریشتر میشم
Printable View
به قول یکی از دوستام که قزوینیه:
اینجاست که D E V I L اقتدار خودشو نشون میده
می خواستیم کار موبایلو بزاریم کنار ولی بدبختی هر چی ازش دور میشم سیریشتر میشم
[QUOTE=K A R I M I;2115556]حسین جان باید اسم یکی از آیکن هایی رو که تو پوشه gfx هست رو بنویسید در این صورت اون آیکن به نمایش در خواهد آمد ، میتونید کد شکلک هم بنویسید مثلا اگر بنویسید (-: شکلک خنده جای اپراتو رو میگیره ، حالا شما با یه ترفند میتونید این شکلک خنده رو تو gfx عوض کنید و به جای آن شکل دلخواهتون رو بذارید ...
مثلا من W810i دارم و این کار رو کردم :
فایل ini رو به این صورت در آوردم :
اگر دقت کنید می بینید که باید سه شکلک رو در لوگوی اپراتور نشون بده که به ترتیب از راسن به چپ شکلک مربعی و خیلی ناراحت و خیلی خوشحال رو نشون میده ، ولی من اومدم کد این شکلک ها رو با راهنمایی توحید به دست آوردم وبه جاشون تو پوشه gfx سه تیکه عکس گذاشتم ، پس همون کد ها رو تو ini نوشتم ولی به جای شکلک ها عکس دلخواهم به نمایش در اومده ...کد:[Logo1Text]: :-]:-[[:]
[Logo2Text]: ---------
[Logo1Show]: 0x01;
[Logo2Show]: 0x00;
[Logo1Temp]: 0x00;
[Logo2Temp]: 0x00;
[Logo1Heap]: 0x00;
[Logo2Heap]: 0x00;
[DontEditThis]: 0x01;
باید دقت داشته باشید که ورژن 4 این الف رو دانلود کرده باشید چون در این صورت نمی تونید از کروشه ] و [ استفاده کنید ولی اگر از شکلک های معمولی هم بخواهید استفاده کنید هنگامی که بخواهید مثل شکلک خنده رو تو sms بزنید اون عکسی که تو پوشه gfx گذاشتید به نمایش در میاد ، پس بهتره که از شکلکه ای مخفی استفاده کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممکنه اون سه تیکه عکسی که گفتین جایگزین کردین و رو آپ کنی
متشکرم
فکر کنم که با همون کدها مچ باشه ( دقیق یادم نیست ، چون من هزار بار عوضش کردم ) :
کد:http://karimi.parsaspace.com/Mobile/W.zip
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
محمد جان چرا از پچ bookmanager استفاده نمیکنی؟نقل قول:
توحید جان من اصلا نمی خوام رو گوشی باشه چون با وجود پچ ها و الف های دیگه ای که رو گوشی دارم نیازی به این ندارم ...
من فقط می خوام طرز کارکردنش رو برای اطلاع خودم یاد بگیرم چون تو فروم se-nse رو w810 انجامش دادن ای نالف رو ولی من نمی دونم که چرا نمی تونم بیارمش ...
من همه چیز رو آپدیت هم کردم ولی وقتی دکمه واکمن رو میزنم صفحه گوشی سیاه و سفید میشه !!
خوب حالا باید حتما 3 تیکش کنیم نمیشه همون یک تیکه بزاریم
من که یک تیکه گزاشتم نشد به اندازه یک مربع خیلی کوچولو شد
یه چیزی شبیه taskmanager ویندوز هست.کاربرد زیادی هم نداره.نقل قول:
پچ lib جدید رو نصب کردی؟همین امروز آپدیت شده:
کد:http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=ru%7Cen&u=http://perk11.info/svn/SE/Library/
چه عجب ، چشم ما به جمال آقا توحید روشن شد . . .
سلام .
چطوری devil جان ، بابا کجایی تو ؟ دیگه داشتم کم کم نگرانت می شدم ها . . .
devil جان ، ما با این 510 مون چی کار کنیم ؟ این elf هم که براش هنوز نیومده ؟ ( اومده یا نه ؟ )
امیدوار باشم یا باید برم تو فکر تعویض این گوشیه ؟ ( فقط تو رو به خدا روضه نخون که انسان به امید زنده است و از این حرفها ، خودم هر روز دارم بالا منبر از این حرفها می زنم (: )
مرسی
یا حق
لینک LogoChanger_v04 پاک شده ممکنه جای دیگه آپ کنین