هیچینقل قول:
چون پسوند فایل EXE هستش فقط میخاد فایل رو بندازی تو پوشه مربوط که بازی رو نصب کردی و نصب کنی
Printable View
هیچینقل قول:
چون پسوند فایل EXE هستش فقط میخاد فایل رو بندازی تو پوشه مربوط که بازی رو نصب کردی و نصب کنی
سلام دوستان من یه جای بازی گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید
مشکلم اینه که وقتی میخوام از یه منطقه به منطقه دیگه برم , مثلا اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی yes رو میزنم هیچ تغییری نمیکنه و سر جای اولم هستم.
سلامنقل قول:
دوستان قبلآ هم گفتم کسانی که میخوان پچ نصب کنن باید بازی رو از سرزمین میگرفتن تا deamon نداشته باشه.
پچ 1.4.5 رو من نصب کردم دیگه کرش نمیکمه.
راستی دوستان من یه مرحله ی گیر کردم همون جایی که باید برم با پیر مرده که تو نسخه ی اول بازی بود(همون مرحله ی اول)صحبت کنم ولی نمیدونم تا وارد اون منتطقه میشم من رو میبندن به رگبار!!!!نمیدونم باگ بازیه یا من نمیتونم رد کنم.
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
ممکنه لینک این پچ رو بذارید ؟ FPS هم افزایش پیدا میکنه یا فقط باگ ها برطرف میشه ؟
این پچی که مییگید از این بهتره ؟
STKCS_v1.5.04_tol-pack-efigs-patch-any-4.exe
اگه به صفحه قبلی بری میتونی پچ رو بگریینقل قول:
save game بعد از ائن مرحله رو هم گزاشتم
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سیو رو دانلود کردم و ریختم ولی ارور میده که ورژن سیو بازی همخونی نداره.:41:
دوست عزیز میشه بگی چه طور وارد مرحله شدی؟یعنی تا وارد شدی با گروه دشمن که پشت رگبارن مواجه نشدی؟
من دوباره از اول رفتم ولی بازم همون آش و همون کاسه!:41:
خواهشن راهنمایی کنید.
سلام اگه بتونی یه عکس از اون قسمت بزاری
بازی من دیگه نمیره تو بازی
همش کرش میکنه
دیگه نمیتونم این بازی رو کنم
سلام دوستان واسه منم این مشکل رو دارهنقل قول:
این به خاطر چیه تو رو خدا کمک کنید.کرکی پچی چیزی نیست یا باید تو زمان مشخصی اونجا بریم؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز نمیدونم چرا اینطوری شده عکس نمیگیره!حالا با مکافات با موبایلم عکس گرفتم حالا که میخوام آپلودش کنم وسط کار ارور میده!:41:
اگه میتونستی همین طوری راهنمایی کنی؟چه قدر خوب بود.این بازی محبوب ترین بازیه منه ولی همین اولش موندم!
ببین وارد مرحله که میشیم از یه تونله کوچیک سر در میاریم بعد از تونل که خارج میشیم روبه روی مون یه دونه ساختمونه که نیروهای دشمن توش مستقرن. یه دونه رگبار چی هم داره که تا منو میبینه شروع میکنه به تیر اندازی که 100% مرگه من حتمی میشه.یه بار دیگه هم از اول شروع کردم ولی دوباره همون طوره!
یعنی کسی نیست این جا رو رد کرده باشه؟!!!!!:41::41::41::41::19::19:
سلام.نقل قول:
این پچ با همون که صفحه ی قبله فرقی نداره.
در مورد این پچ هم تا اونجایی که خوندم فقط کرش بازی رو برطرف میکنه.
البته اگه شما پچ های قبلی رو نصب نکرده باشید(یعنی 1.5.3)شاهد افزایش پرفورمنس و فریم و رفع باگها و اضافه شدن سرعت لودینگ بازی و..... خواهید بود.
سلام دوست
کسی کرک پچ 1504 رو داره
ممنون می شم بزاره..
دوست عزیز اینجا سرعت عمل حرف اولو میزنه.باید به سرعت برسی به ساختمان دشمن تار از تیر رس تیربار در امان باشی بعد همشونو بکشی وبه راحت ادامه بدی!همیننقل قول: