هم مگه نباید کامل باشه؟
آره ساختمون منفجر میشه .
Printable View
هم مگه نباید کامل باشه؟
آره ساختمون منفجر میشه .
من اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری میکنم نمیفهمم باید چه کار کنم
نه منظورم لباسش هست از گردن تا کف پاشنقل قول:
من تو عکساش دیدم لباسش اینطوری نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمکم کنید .
جان من , همه مرحله ی ابتدایی که من موندم رو کمک کنید .
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا موندم >>
نقل قول:
مرحله دوم .
دریای مدیترانه
شما توی یه قایقی , با لپتاب یه تماسی برقرار میکنی و میپری توی آب , دو تا کوسه حمله میکنند و میکشیشون .
بعدش میری زیر زمین سه تا دره که سه تا اهرم میخواد , یکیش همونجا افتاده , یکیشم توی مقابل هستش که ورمیداری و باز میشه . سپس میری تا میرسی به یه غار زیر زمینی . اونجا باید چیکار کرد ؟
رو به رو داخل آب که مسیر اومدنتون هست. شما باید مسیر پشت سرتون رو ادامه بدین...نقل قول:
بعد از طریق مسیر سمت چپ از آب خارج بشین و از طریق گرفتن لبه ها راهتون رو به سمت راست ادامه بدید که به اونور آب دسترسی پیدا کنین.
معمای اون محیط که حل شده و مسیر روبه رو بازه... مشکلی نیست!نقل قول:
فقط راهتون رو ادامه بدید.
من الان روی یه تخته سنگ هستم که دو تا قسمت غارو بسته .
چیکار کنم ؟ کجا بپرم؟
(یه تخته سنگ صاف هست که نسبت به سایر جا ها بلنده)
سلامنقل قول:
عکس بزار ببینیم کجا هستی تا بتونیم کمک کنیم
بازیه واقعا قشنگیه از اون موقعی که 3 تا پرنس ها تموم شدن هنوز این تریپ بازی گیرم نیومده بود ! خیلی دارم حال می کنم باهش !
در مجموع امتیاز 7 برای این بازی چرته ! تا اینجا خیلی بهتر بوده از بازیهایی الکی بهشون امتیاز دادن ! بخاطر یه سری مشکلات خیلی کوچیک تو بازی که اصلا هم به چشم نمیان ارزش این بازی رو کم کردن ! با همین گرافیکش و گیم پلیش معماهاش خیلی هم ازش رازی هستیم ! اون گیم اسپات هم بره که کلا داره خودش و خاندانش خز می شن ! واقعا دارم به pro بودن اونها شک می کنم ! الکی انتظارات فضایی دارن ! اگه بخوایم به تصور اونها نمره بدیم باید به dead space هم امتیاز پایین تری بدیم ! اونم وقتی تمومش کردم مثل خیلی از بازیهای قدیمی بود و نو آوریش فقط تو سیستم منوها بود ! یعنی نه معما آنچنانی داشت نه چیز خاصی حتی ترسناک هم نبود !
حالا این تام رایدر تا اینجاش که من حتی با سیستم فایتینگش هم مشکلی ندارم و اتفاقا خیلی باحال درست شده یعنی نسبت به نسخه های قبلیش خیلی بهتر شده ! من نمی دونم این مسئولان سایت ها انتظار فایتینگ یا اکشن بودن چطوری دارن از این بازی ؟!! باید مثل COD باشه ؟! :دی !! anyway ! خیلی بازیه توپیه اینقدر هم پشته سرش چرته و پرت نگن !
اصلا تامب رایدر حالش به همینه که سخت باشه ! یعنی راه رو زود پیدا نکنی یکم تو مرحله مغزتو بکار بندازی و از این جور چیزا !
خوب فعلا تا بعد !
نقل قول:
این در چه طوری باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حلقه متصل به سر مجسمه سمت راست رو با استفاده از قلاب بکشین تا سر بر روی صفحه سمت راست بیفته.نقل قول:
دو سنگ کوچک در همون محوطه رو بر روی صفحه سمت چپ قرار بدین و در پایان اهرم مقابل در رو بکشین.