کشتی مارو با p990 بابا این که توجیب هم جا نمیشه:31:
بیخیال این GPS هم بشین یادتون نره دارین تو ایران زندگی میکنین اگر خارج از ایران هستین که هیچی از این امکانات میتونید استفاده کنید وگرنه تو ایران که هیچی حکم دسته هونگم نداره:31:
Printable View
کشتی مارو با p990 بابا این که توجیب هم جا نمیشه:31:
بیخیال این GPS هم بشین یادتون نره دارین تو ایران زندگی میکنین اگر خارج از ایران هستین که هیچی از این امکانات میتونید استفاده کنید وگرنه تو ایران که هیچی حکم دسته هونگم نداره:31:
میدونم جاش نیست حالا این ایکس پرشیا واقعی هست یا نه؟یا فیک بوده؟یک عکس میشه براش بذارید ببخشید که جاش نبود
آخه دوست عزيز اين گوشي قابل مقايسه با دو تا گوشي مورد بحثه:10::18:نقل قول:
من دیدمش به نظرم واقعی اومد.اما بعید می دونم زودتر از 6ماه دیگه بیاد.اما خیلی خفن بود خدایی
960 هم که الان دارم ازش راضیم ولی بیشتر 500 نمیرزه .من 540 خریدم..
سمت راستی Xperia هست:31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سونی داره گامهای خفنی بر میداره ...تو گوشیهای رده بالا اینو کم داشت....
مقدم big_khan0064 رو گرامی میداریم:31:
منتظر این ... میشیم ببینیم چی میشه.
نقطه چین گذاشتم منظورم حرف بدی نبودا حیفم اومد اسمشو بزارم گوشی هر چی فکر کردم نفهمیدم که چی بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به جناب الکساندر....دست پر امدی
خوب حالا تا بیاد معرفی بشه 4 سال طول میکشه
6سالم طول میکشه ریلیز بشه!!!
خداییش این دبلیو 960 که همه رو دغ داد تا بیاد بعدشم انتظارات رو جوابگو نبود
حمید چیزی نخوندی مبنی بر اینکه تاریخ معرفیش کی هست؟
شادباشید
تاریخشو نیییدونم....اینترنتم قاطیه سرعت 3kbps ... حالا تحقیقات میکنم پیدا میکنم تاریخشو...عجب صفحه ای داره مصطفی !!! اگه اشتباه نکنم تو عکس دومی زیرش کیبورد کامل هم داره ....ppc
اگه این fake نباشه که ایشالا نیست واقعا توپسهههه:18::8::8::8:
هر چیزی که من میخوام این داری:دی:18:
نقل قول:
پس اینترنتت هم مثل خودت شده:31:...اینها رو بی خیال فقط برو ببین واقعی هست یا نه مثل خیلی های دیگه فیکه...البته به قیافش نمی یاد فیک باشه
امیدوارم هر چی هست تا قبل تابستون اینده سونی اریکسون یه گوشی رده بالا توی بازار داشته باشه..امیدوارییم:19:
شاد نباشید:31:(خودم گفتم که تو دیگه نگی:46:)