درود.نقل قول:
لطفا" هر مطلبی در جای خودش مطرح بشه.
به ترتیب از پایین به بالا.البته کارایی 9600 با 4670 برابره ولی چون 4670 ارزونتره بهتر هستش.
Printable View
درود.نقل قول:
لطفا" هر مطلبی در جای خودش مطرح بشه.
به ترتیب از پایین به بالا.البته کارایی 9600 با 4670 برابره ولی چون 4670 ارزونتره بهتر هستش.
البته 4670 با 9600 برابر نیست و ضعیفتره قیمت 4670 بله کمتره به همون نسبت ضعیفتر هم هست !!!!
9600 512 DDR3 به نظر من از بقیه ی گزینه هاتون بهتره شما اگه بین 95 تا 110 تومن بتونید این کارت بخرید خوبه بیشتر از این ارزش خرید نداره 4670 هم بالای 90 تومن ارزش خرید نداره !!!
با سلام
من دنبال یه کارتی هستم حدودا می تونم ۳۵۰ هزینه کنم براش و برای گیم میخوام.
یکی از دوستانم asus-GTX260 matrix رو بهم پیش نهاد داد. شما نظرتون چیه ؟
GTX260 216 رو با برند زوتک می تونید بخرید 230 تومن خیلی هم خوبه کارتش بیشتر از این فعلا هزینه نکنید بهتره چون کارتهای dx11 دارن میان و بهتره پولتون رو نگهدارین یکی از این کارتهای جدید بخرین
با عرض معذرت من نباید اینجا جواب کسی رو می دادم لطفا از این به بعد در تاپیکهای مربوطه سئوالهاتون رو مطرح کنید !!!!
سلام من کارت گرافیکم 1gb gddr3 256b 9600 gt و رم 4g ddr2 و مادربوردم foxconn p4bal-v و سی پی یو e7400 هست اما هر بازی رو که روش نصب میکنم تیک داره و گیر میکنه مشکل کجاست؟
درضمن ویندوز من xp 32 bit هست
من همیشه برند XFX رو بیشتر از برند اصلی Nvidia می پسندم
آیا اینطوره یا برعکسه یعنی Nvidia بهتره
با برنامه GPU-Z هم وقتی Shader- Clock - Memory رو می دیدم Nvidia بالاتر از برند XFX بود آیا دستکاری می کنن به وسیله OverClock یا نه کلاً بهتره.
ویندوزت رو یه نسخه مطمئن دوباره نصب کن .
همه درایورا رو به خصوص گرافیک نسخه جدید نصب کن .
پاور و هاردت هم چک کن به خصوص پاورت خیلی ضعیف نباشه .
اگر تاپیک حذف نمی کنید می خواستم کارت گرافیک FORCE 3D 4850 با مموری یک گیگابایتش بررسی شود بخصوص قدرت ومشخصات ومحتوای جعبه اش چون شما استاد هستید و آشنا ممنون وامیدوارم پاسخ داده شود
(ببخشید اگر تاپیکهایم دوبارتکرار می شود بدلیل محدودیت کاربریم وسخت ارسال شدن پستها است) می شد بررسی کارت گرافیک 9600 GTازشرکت گیگابایت هم بگذارید شنیدم خنک کننده بدون فن جالبی دارد البته کمی بزرگ است (تشکر ویژه از همه مدیران سایت)