من اولین آهنگی که ازش شنیدم خدانگهدار بود ( زمان مدرسه بود توی گوشی یکی از بچه ها شنیدم ، اینقد از این آهنگ خوشم اومد که باورتون نمیشه ) بعدش رفتم دنبال آلبوماش
Printable View
من اولین آهنگی که ازش شنیدم خدانگهدار بود ( زمان مدرسه بود توی گوشی یکی از بچه ها شنیدم ، اینقد از این آهنگ خوشم اومد که باورتون نمیشه ) بعدش رفتم دنبال آلبوماش
منم با آهنگ مسافر با مجید خراطها آشنا شدم و هر روز بیشتر شیفته صداش شدم . :11:
چرا حلقت توی خون ..... چرا اینو رها کردی
منم اول عاشق چاووشی بودم ولی بعد از این که صدای مجید جون رو شنیدم . دیگه هیچ صدایی برام قشنگی نداره جز مجید .
داستان آشنایی من با مجید خراطها یکم با بقیه فرق داره فرقشم اینه که کلاس های دانشگاه رو با بچه ها پیچوندیم رفتیم آتیشگاه(کرج) بعد توی یه قهوه خونه نشسته بودیم که یکی از بچه ها گفت:بچه ها مجید خراطها!مجید خراطها!بعد یهو تخته ما خالی شد و همه بچه ها رفتن که بهش حمله ور شن!
منم که اصلا" نمیدونستم مجید خراطها کی هست!نشسته بودم رو تخت!بعد که برگشتن بچه ها ازشون پرسیدم که بهم توضیح دادن..بعد که تو ماشین یکی از آهنگاشو برام گذاشتن واقعا" به خودم لعنت فرستادم که چرا نرفتم بهش یه سلامی بکنم!حیف شد!
از برخوردش با بچه ها هم خیلی خوشم اومد خیلی خودمونی و خاکی بود..حتی وقتی که داشت میرفت سره تخته ما اومد و خداحافظی کرد!...
اگه یکی از کنسرت هاش رو بری کاملا مشخص هست این موضوع . فوق العاده آدم سنگین و با ادب و به دور از یه ذره غرور :11:نقل قول:
لینک آلبوم لطفا؟
من با اهنگ مسافر اشنا شدم
کیفیت 320نقل قول:
[HTML]http://www.4.dl-musicbaran.com//Albums/1388/Esfand/Majid%20Kharatha%20-%20Cancel/Majid%20Kharatha%20-%20Cancel%20(320).zip[/HTML]
کیفیت 192
[HTML]http://www.4.dl-musicbaran.com//Albums/1388/Esfand/Majid%20Kharatha%20-%20Cancel/Majid%20Kharatha%20-%20Cancel%20(192).zip[/HTML]
سلام دوستان !
خسته نباشید !
والا من زیاد مجید خراط ها گوش ندادم ( یعنی فقط 1 آهنگ که اونم قرار تنهایی ما ) بود !
خیلی از دوستان واقعا خیلی تعریف میکردند از مجید خراط ها !!! واسه من تعجب آور بود آخه اون آهنگ به نظرم یک آهنگ متوسط رو به پایین بود ! زیاد چیزی نبود که بخواد اینقدر ازش تعریف کنید !
گفتم شاید این آهنگ از آهنگ های ضعیفش بوده و ...
نمیدونم !!!
من با تنها خواننده هایی که حال میکنم اول چاوشی هست که 24 ساعته گوش میدم بعدش سیاوش قمیشی و بعدش هم داریوش ! یعنی با صدای کلفت و خش دار حال میکنم ! ( شاهین نجفی هم که دیگه عشق منه )
خواستم از شما بپرسم یکی از قوی ترین اهنگ های مجید خراط ها چیه که من دانلود کنم ببینم کارش در چه سطحیه شاید من هم طرفدارش بشم ! ( اما فکر نکنم بشم آخه من از صدای نازک مثل یگانه و خراط ها و ... زیاد خوشم نمیاد ) صدا باید مثل چاوشی چنان غمی توش باشه که گریت بگیره با آهنگ !
حالا اگر لطفا کنید یکی از آهنگ های قوی مجید رو واسم بذارید با لینکش !
مرسی
این یه تیکه اصلا تو کتم نرفت . منظورت این البومش که نیست .نقل قول:
همه آهنگ های مجید خراطها قشنگ هستن و شما برو مسافر رو دانلود کن ببین چیکار میکنه این صدا با روح آدم .