تو که اینجا هم هستی.
نمی خوای آی دیتو عوض کنی؟
لااقل محل سکونتت را عوض کن که آبرو ما را نبری!!
Printable View
تو که اینجا هم هستی.
نمی خوای آی دیتو عوض کنی؟
لااقل محل سکونتت را عوض کن که آبرو ما را نبری!!
نقل قول:
ابروی اصفهان با این چیزها نمیره ابروی اصفهان را طرفداران سپاهان با کور کردن چشم یک سرباز بردند ابروی اصفهان را سپاهانی ها با معرفی شدن به عنوان بی فرهنگ ترین و خشن ترین طرفداران بردند!
و لابد دوستان استقلالي و پرسپوليسي و . . . با فرهنگ و تمدن تشريف ميارن ورزشگاه و مرتب و منظم فقط تيمشون رو تشويق ميكنن و الگوي تماشاگران دنيا هستن !!!:31:نقل قول:
مرد حسابي ، اين وحشي بازيا تو بطن فوتبال ماست . همه جا همين جوريه . مگه فقط تو اصفهان بمب و ترقه ميزنن ؟ همه جا ميزنن ولي از شانس بد اون سرباز خورد به چشمش .
در ضمن ما هم ميتونيم بيايم توي تاپيك تيماي ديگه بهشون بد و بيراه بگيم . يكم رعايت كنين لطفا" .
لطفا جو تاپیک را به هم نزنید.
در باره این موضوع زیاد بحث شده.
من نمی دونم این استقلالیا چرا تا به سپاهان می بازند میرند سر مسایل تماشاگرا و داور و زمین و آسمون و تیم ملی و در و تخته و .....
خب اگه عرضشو دارید ببرید و این همه هم نق نق نکنید.
مثلا تو بازی قبل تو آزادی گیر دادند به اون تنه عقیلی که اصلا هم پنالتی نبود.
اون وقت یادشون میره که وتو نیمه اول وقتی عقب بودند، بازیکنشون به علت حرکت غیر ورزشی باید اخراج میشد.
یا فصل پیش تو اصفهان که باختند گفتند تماشاگرا چی و فلان.....
بابا چرا اینقدر شما تو حاشیه اید؟ حالا برفرض که سپاهان تموم این چیزا که شما میگید هست. وقتی شما نتونید ببرید چه فایده داره؟
هادي عقيلي مدافع با تجربه فولاد مبارکه سپاهان پس از دوماه مصدوميت در بازي حساس تيمش مقابل استقلال تهران به ميدان رفت و عملكرد خوبي هم داشت.
عقيلي با اشاره به برد تيمش ميگويد:«تماشاگران حاضر در ورزشگاه بازي زيبايي را ديدند و خوشحالم كه سه امتياز را گرفتم. البته فرصتهاي زيادي را از دست داديم و اگر بدشانس نبوديم بايد با نتيجه پنج بر يك استقلال را ميبرديم.
مدافع محبوب طلائی پوشان در مورد شيوه بازي استقلال ميگويد: «آنها مقابل تاكتيك فرهاد كاظمي به بنبست خورده بودند و فقط رو به ارسال توپهاي هوايي آوردند. به نظر من استقلال حرف خاص براي گفتن نداشت و ما مستحق برد بوديم.» عقيلي در پاسخ به اين سئوال كه آيا سپاهان شانس قهرماني دارد ميگويد: «چهارده هفته به پايان ليگ باقي مانده و فكر ميكنم سپاهان، استقلال و ذوبآهن مدعيان جدي قهرماني هستند.
محرم نویدکیا در مورد پیروزی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان برابر استقلال گفت: با تمام توان برابر استقلال بازی کردیم زیرا برای عقب نیفتادن از کورس قهرمانی باید آنها را شکست می دادیم. ما اگر در این دیدار می باختیم فاصله مان با صدر جدول 11 امتیاز می شد و حتی شانس کسب عنوان سوم لیگ در پایان مسابقات را هم از دست می دادیم، به همین دلیل مجبور به پیروزی بودیم.
به روزهای اوج سپاهان باز می گردیم
کاپیتان تیم سپاهان اصفهان افزود: هنوز نقاط ضعف بسیاری داریم ولی با مرور زمان شکل تیمی بهتری پیدا می کنیم. قطعا ما قدیمی های تیم می دانیم کاظمی در زمین از بازیکنان چه می خواهد اما نفرات جدید به فرصت بیشتری برای هماهنگ شدن با تفکرات سرمربی نیاز دارند. قطعا با کسب پیروزی در 2 یا 3 بازی آینده به روزهای اوج سپاهان باز می گردیم و یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر خواهیم شد.
هنوز می ترسم در مورد مصدومیتم صحبت کنم
بازیکن پیشین تیم ملی با بیان اینکه هنوز می ترسد در مورد مصدومیتش صحبت کند، تصریح کرد: هنوز از نظر بدنی خیلی عقب هستم و کمتر در کارهای دفاعی و پرسینگ تیم خصوصا از دقیقه 60 به بعد شرکت می کنم. امیدوارم خدا کمک کند تا بتوانم در 3، 4 بازی آینده هم 90 دقیقه بدون هیچ مشکلی بازی کنم که قطعا در آن صورت می توانم بگویم به شرایط مطلوب نزدیک شده ام.
مجبور شدم 220 آمپول به نخاعم تزریق کنم
وی خاطرنشان کرد: وقتی برای درمان به آلمان رفتم، 6 ماه بود که در ایران کسی متوجه نوع مصدومیتم نشده بود. در آنجا 2، 3 پزشک آلمانی هم متوجه نشدند مشکل پایم چه بود اما با مشکلات بسیار از پزشک بایرن مونیخ وقت گرفتم و وی تنها کسی بود که مشکلم را تشخیص داد. پزشک بایرن به من گفت اگر روز اول پزشکان متوجه مشکل اصلی ات می شدند تنها 10 روز نیاز داشت که خوب شوی اما در نهایت برای مداوای پایم در چند ماهی که در آلمان بودم، مجبور شدم 220 آمپول به نخاعم تزریق کنم.
نویدکیا اضافه کرد: این روزها شبانه روز نگران پایم هستم و تنها فکرم این است با تمریناتی که پزشکان به من داده اند پاهایم را هرچه بیشتر تقویت کنم تا دیگر دچار مصدومیت از ناحیه زانویم نشوم و هرچه زودتر به بازیکن مفیدی برای تیم خود تبدیل شوم.
روزهای سختی را تجربه کردم
وی اظهار داشت: من در این سال ها خیلی چیزها را از دست داده ام، فرصت های بزرگ حضور در جام جهانی و 2 جام ملتها، اما راضی هستم و اصلا ناراحت نیستم زیرا حتما حکمتی بوده است که من چنین روزهای سختی را تجربه کنم.
کاپیتان تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این سوال که همچنان به حضور در تیم ملی فکر می کند؟ افزود: ابتدا باید برای تیم خود بازی های خوبی را ارائه دهم و پس از آن باید دید آیا نوع بازی من با سیستم ها و تفکرات آقای دایی همخوانی دارد و وی به بازیکنی مانند من احتیاج دارد یا نه؟ البته در این بین دوست دارم پس از آنکه تورنمنت های مهمی را از دست دادم، بتوانم در جام جهانی آینده بازی کنم اما در نهایت همه چیز به برطرف شدن مصدومیتم، انجام بازی های خوب برای سپاهان و نظر نهایی دایی بستگی دارد.
یکی از بهترین تیم های تاریخ سپاهان را در اختیار داریم
وی در مورد آینده سپاهان با فرهاد کاظمی تاکید کرد: پس از آنکه چرخابی زحمات زیادی برای سپاهان کشید، تیم ما می تواند با کاظمی که شناخت خوبی از وضعیت تیم و بازیکنان دارد، آینده موفقی داشته باشد. ضمن اینکه با شرایط فعلی به راحتی می توانیم در مرحله نخست لیگ قهرمانان صعود کنیم و برای کسب موفقیت و قهرمانی در آن مسابقات نیاز به این داریم که همین اسکلت را حفظ کرده و با تقویت آن، موفقیت مان در رسیدن به قهرمانی در آن رقابت ها قطعی کنیم.
نویدکیا در پایان گفت: فکر می کنم در حال حاضر یکی از بهترین تیم های تاریخ این باشگاه هستیم و بی تردید با اضافه شدن کریمی به ترکیب تیم، قدرتمان بیشتر خواهد شد.
مجيد بصيرت سرپرست تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در مورد مسابقه روز گذشته سپاهان و استقلال اظهار داشت: در نيمه اول با فشاري كه به استقلال آورديم بازي قابل قبولي انجام داديم. اگر طالب لو خوب عمل نميكرد، گل سوم را هم ميزديم و با اين گل شيرازه استقلال از هم ميپاشيد. در نيمه دوم استقلالي ها به ما فشار آوردند. البته باز هم در ضدحمله ميتوانستيم به آنها گل بزنيم.
وي افزود: با 10 نفره شدن به سپاهان فشار زيادي آمد. با اين حال بازيكنان خوب بازي كرده و كادر فني رضايت كاملي از آنها دارد.
بصيرت در مورد محرم نويدكيا خاطرنشان كرد: اين اولين بازي بود كه محرم پس از مصدوميتش براي سپاهان به مدت 90 دقيقه بازي كرد. به نظر من نمره قبولي گرفت و اگر همين طور ادامه دهد مي تواند به تيم ملي هم كمك كند.
سرپرست طلائی پوشان در مورد تقابل سرمربيان دو تيم اظهار داشت: قبلاً هم گفته بودم فرهاد كاظمي با تيم سپاهان غير از يك مسابقه همه بازي هاي رو در رو را مقابل استقلال برده است كه اين باعث استرس بيش از حد استقلالي ها شده بود.
وي ادامه داد: بازيكنان ما خيلي خوب بودند و در حد يك قهرمان بازي كردند. اينكه تيم صدرنشين را اين طور تحت فشار گذاشتيم، پس خود ما هم مي توانيم قهرمان شويم.
وي در مورد شرايط فني اين تيم در آينده بيان داشت: تا به حال بسيار بدشانس بوده ايم و بازي هايي را واگذار كرده ايم كه اصلاً حق ما نبود. به طور مثال مقابل سايپا در دقيقه 96 گل خورديم و يا در مقابل برق شيراز دقيقه 90 يك گل از روي نقطه پنالتي دريافت كرديم حتي در مقابل پيام گل صحيح ما را داور نگرفت و اگر اين موارد پيش نمي آمد الان مطمئناً پنجم جدول نبوديم، اما حتماً در بازي هاي آينده جايگاه بهتري كسب خواهيم كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر های طلائی اصفهان همانگونه که محمد رضا ساکت مدیر عامل باشگاه و کادرفنی قول داده بودند ، بازی بزرگ هفته بیستم رقابت های لیگ برتر را با پیروزی پشت سر گذاشتند تا همراه با همه هواداران سرود زیبای تولد دوباره طوفان زرد را سر دهند.
در داربی بزرگ ایران که سه شنبه 10/10/87 ساعت 13:30 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان بین دو قطب بزرگ فوتبال ایران فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران برگزار شد،شاگردان فرهاد کاظمی در یک بازی طوفانی با نتیجه 2 بر 1 حریف صاحب نام تهرانی را مغلوب کردند تا بالا نشینان جدول خود را آماده خداحافظی با صدر نشینی کنند.
گلهای طلایی پوشان را در این دیدار محدم نویدکیا در دقیقه 15 و علی علیزاده ( گل به خودی ) در دقیقه 25 به ثمر رساندند. تک گل آبی پوشان تهران را نیز آرش برهانی در دقیقه 74 به ثمر رساند.
در حاشیه................
فرهاد کاظمی که مجددا هدایت طلایی پوشان را عهده دار شده ، بارها از سوی هواداران که ورزشگاه را لبریز از حضور خود کرده بودند مورد تشویق قرار گرفت.
پیش از آغاز این دیدار از ملی پوشان باشگاه سپاهان که در تیم های ملی فوتبال در رده های جوانان ونوجوانان حاضرند تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
همچنین طی مراسمی که با تشویق پرشور ومشترک هواداران سپاهان و استقلال همراه بود ، مسئولان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان از امیر قلعه نوعی به پاس سالها تلاش و سخت کوشی در فوتبال ایران با اهداء حلقه گل و یادمان ویژه سپاهان تقدیر کردند.
قبل از نواختن سوت مسابقه توسط داور مسابقه ، همه حاضرین در ورزشگاه برای همدردی با مردم مظلوم غزه که در زیر آتش و گلوله رژیم گرگ صفت اسرائیل قتل عام می شوند ، یک دقیقه سکوت کردند.
گفتنی است توسط باشگاه سپاهان در آمد حاصل از بلیط فروشی این دیدار به مردم غزه جهت کمک و یاری به آنها تعلق خواهد گرفت.
تیم فوتبال سپاهان نوین اصفهان در هفته دهم رقابت های دسته یک باشگاه های کشور به مصاف تیم صنعت نفت آبادان می رود.
در این دیدار پنجشنبه 12/10/87 در ورزشگاه صفائیه مبارکه برگزار میشود.
تیم امید فولاد مبارکه سپاهان هم در دومین هفته لیگ فوتبال امیدهای باشگاه های کشور رودر روی تیم امید استقلال اهواز قرار می گیرد.
این دیدار جمعه 13/10/87 ساعت 14 در ورزشگاه پلی اکریل اصفهان برگزار میشود.