راستی بچه ها عکس برداری این گوشی با مدل معمولی تفاوتی داره؟چون رنگها تو معمولی زیاد طبیعی نبود
Printable View
راستی بچه ها عکس برداری این گوشی با مدل معمولی تفاوتی داره؟چون رنگها تو معمولی زیاد طبیعی نبود
تو ریویو ها که نوشته فرقی نداره.
حالا با توجه به مطالب گفته شده معمولیش رو بخرم یا 8گیگ رو.در ضمن اگر ممکنه تفاوتهای اصلی این دو مدل رو به جز باطری و حافظه بیان کنید
سرعت هشت گیگ بیشتره چون سی پی یو قویتری داره ولی به نظر من مشکل باتری همچنان پابرجا خواهد بود شاید یه کم بهتر شده باشه ولی همچنان پابرجاستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینید زمان استندبای کمی افزایش یافته ولی زمان تاک تایم کاهش یافته
سلام.این 8 gib امد بازار؟قیمت؟
نقل قول:
اره اومده قميتشم 950 تومنه خيلي بده ها ؟
ولي من ميگم ارزش نداره همون سادش خيلي بهتره كلاس هم داره خز هم نشده من تالا دوتا بيشتر نيديدم اونم از دور
قیمتش واقعا بالاست. پول یک کامپیوتر رو باید بدی به یک گوشی!نقل قول:
در ضمن همون معمولیش که شما میگی داره خز میشه.
من رفتم بانه؛ اونجا لباس فروش هاش هم گوشی N95 میفروختند!
من که خز هم بشه می خرم...تصمیم نهاییم رو گرفتم: معمولی!
دوستان بیاین یه قولی بهم بدیم که دیگه در مورد خز شدن نشدن این گوشی صحبت نکنیم. به خدا زشته! بزارین این پست من آخرین پست در این باره باشه. اگه کسی اطلاعات جدید یا سوال نداره خواهشا پست نده! حالا خواستین پست "پیام بازرگانیم" بدین واسه تنوع بد نیست ولی این خز شدنو بیخیال شین لطفا.
این چیزایی که نوشتم کاملا کلی بود و به شخص خاصی بر نمیگرده. لطفا به خودتون نگیرین. درخواست عمومیه.
با تشکر:11:
از قیمتت ممنون. یعنی قیمت دبی هم همین؟ بنظرتون کی به زیر600 میرسه.من که میکم اکه عرضش زیاد بشه از معمولی بیشتر افت میکنه.موارد مشابه همین جور بوده نه؟؟؟
ازت ممنون بخاطر قیمتkelpasabidomb
میدونی من از قبل از اینکه 8gib رو ببینم ( توی ذهنم بود )دوست داشتم 95 یه کم l c d بزرکتر باشه .با رنک مشکی که خوشبختانه nokia داد بیرون