انصاریفرد: اميدوارم پرسپوليس قهرمان ليگ شود
محمد حسن انصاریفرد، مديرعامل باشگاه راهآهن تهران،در خصوص اظهاراتش در رابطه با ديدار با پرسپوليس داد.
وی گفت: من نگفتهام كه اميدوارم نخستين شكست پرسپوليس را در اين فصل رقم بزنيم. تنها انتظارم از تيم راهآهن در اين ديدار ارايه ی يك بازی زيباست. اميدوارم ديدار روز يكشنبه راهآهن و پرسپوليس جذاب و تماشاگر پسند باشد؛ تماشاگران بسياری به ورزشگاه بيايند و بازی خوبی را از دو تيم شاهد باشيم.
انصاری فرد ادامه داد: اين تنها انتظار من از ديدار يكشنبه است. البته طبيعی است كه تيم راهآهن برای كسب نتيجه به اين ديدار خواهد آمد.
وی در ادامه گفت: خوشحالم كه پرسپوليس در چهار هفته ی ابتدایی ليگ برتر نتايج خوبی را گرفته است. برای مديران، مربيان و بازيكنان اين تيم آرزوی موفقيت دارم و اميدوارم كه در پايان فصل قهرمان ليگ شود.
قطبی:می ترسم ادوکات و وربیک جانشین من شوند / پرسپولیس می تواند قهرمان لیگ برتر شود / پرسپولیس به یک
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با شناختی که از بازیکنان، کادر فنی و مدیریت باشگاه به دست آورده ام مطمئنم می توانم تیمی قهرمان را با پرسپولیس تشکیل دهم.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی که عصر امروز در دومین نشست خبری باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: صحبت هایم در جهت قهرمانی پرسپولیس برای همه است ؛ مردم ، بازیکنان و حتی تیم های حریف. فکر می کنم این صحبت ها روحیه بازیکنان ما را برای موفقیت در لیگ بالا می برد.
وی ادامه داد: خیلی زود از قدرت کادر فنی و بازیکنان شناخت کامل را به دست آورده ام و متوجه شدم با مدیریت کاشانی می توانیم تیمی درست کنیم که بهترین تیم ایران شده و عنوان قهرمانی را به دست آورد.
قطبی همچنین تاکید کرد: از بدو ورود به ایران هدفم این بود که ابتدا بازیکنان تیم خود را بشناسم و آنها را در پست های مختلف امتحان کنم ولی قصد دارم 3 بازیکن بین المللی با صبر و گذشت زمان، برای رفع نقاط ضعف تیم به نفرات قبلی اضافه کنم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا بازیکنان پرسپولیس از دقیقه 60 به بعد دچار افت بدنی می شوند، اضافه کرد: همه اشخاص در مورد نتایج و نوع بازی تیم ها نظرات مختلفی می دهند اما در مجموع با این موضوع مخالفم. تیم ما بازی را شروع می کند و هدفش به ثمر رساندن گل اول است. ضمن اینکه می خواهیم موقعیت های مهم فوتبال را با تمرکز بالا به نتیجه برسانیم.
قطبی افزود: تیم ما از ابتدای بازی تا انتهای مسابقه با سازماندهی خوبی بازی می کند ولی سخت است 90 و اندی دقیقه را با نظم کامل بازی کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما در بازی با پیکان یک گل بد خوردیم ولی پس از آن توانستیم نظم و تمرکز مورد نظر را به دست آوریم و حتی دو - سه موقعیت گل را روی دروازه حریف ایجاد کنیم. در مجموع خوشحالم هر هفته فوتبال پرسپولیس رشد داشته و به یک تیم بین المللی نزدیک می شود.
وی در مورد وضعیت الونگ الونگ گفت: او هر هفته بهتر می شود و فکر می کنم در دو پست هافبک دفاعی و دفاع وسط می تواند برای پرسپولیس موثر باشد. البته او در بخش هافبک دفاعی نقش یک هافبک کنترلی را بازی خواهد کرد. زیرا برنامه های هجومی را هم برایش در نظر می گیریم.
وی در مورد بازیکنان جدید پرسپولیس افزود: تمام دوستان من در اقصی نقاط دنیا در پی پیدا کردن بازیکنان بین المللی هستند که بتوانند خود را با شرایط فوتبال ایران تطبیق داده و برای پرسپولیس بسیار موثر باشند. البته ما بازیکنان بسیار خوبی مثل بهادر عبدی داشته که اسم بزرگی ندارد اما برای موفقیت پرسپولیس از جان مایه می گذارد.
وی در ادامه با اشاره به تعامل موجود بین بازیکنان و کادرفنی تصریح کرد: ما بازیکنان بسیار خوبی داریم که سعی می کنند نکات مد نظر کادر فنی را به نحو احسن در زمین پیاده کنند. بعضی وقت ها بازی های درون تیمی پرسپولیس حتی از بازی های لیگ ایران هم سخت تر می شود چون بازیکنان بزرگی در پرسپولیس داریم.
قطبی در پاسخ به این سوال که آیا با مربیان بزرگ پیشین که با آنها کار می کرده همچنان ارتباط دارد، تاکید کرد: هرهفته با آنها در تماس هستم وآنها بسیار خوشحالند وقتی نتایج پرسپولیس را در اینترنت پیگیری می کنند و می بینند این تیم صدرنشین است.
من همیشه شاگرد فوتبالم و هر روز خیلی چیزها از فوتبال می آموزم. خصوصا این مسائل از وقتی که به ایران آمده ام بیشتر شده است و چیزهای جدیدتری یاد گرفته ام.
وی ادامه داد طبق هماهنگی های انجام شده قرار است ماه دیگر پیم وربیک و دیک ادوکات به ایران بیاند تا بازی های پرسپولیس را از نزدیک نگاه کنند. آنها میهمان باشگاه پرسپولیس هستند و با توجه به مشغولیت های کاری که دارند قبول کردند که به ایران بیایند ولی می ترسم وقتی تماشاگران فراوان این تیم و بازیکنان آن را ببینند شاید دنبال کسب جایگاه من باشند. البته این جمله را به شوخی گفتم.
وی اضافه کرد: پرسپولیس به یک بازیکن وابسته نیست بلکه یک تیم است و ما در هر پستی دو بازیکن داریم . هدف کادر فنی این است که به بازیکنان یاد بدهد در این پست ها بهترین بازی را ارائه دهند.
وی همچنین تصریح کرد : قصد داریم یک مهاجم تمام کننده خوب جذب کنیم ولی بازیکنانی که در حال حاضر در اختیار داریم نفرات خوبی هستند.
قطبی در پایان گفت: وجود یک مهاجم گلزن در تیم ضروری است ولی ما سعی کرده ایم به خلیلی و حتی نیکبخت که گفته بودند بازیکنی نیست که پاس بدهد یاد بدهیم در زمان های مقتضی برای سایر بازیکنان در نقش گلساز هم ظاهر شود. اتفاقی که در بازی با پیکان رخ داد و همه دیدند که نیکبخت چه پاس خوبی به خلیلی داد.
اخبار باشگاه : حبيب كاشاني : چرخ روزگار انصاري فرد را به راه آهن برد
پرسپوليس شروع مقتدرانهاي در ليگبرتر داشته، شما شرايط تيم را چطور ارزيابي ميكنيد؟
بازيكنان در دوران بدنسازي تمرينات بسيار خوبي را پشتسر گذاشتند و اين صدرنشيني حاصل زحمات آنها و كادرفني بوده است. خوشبختانه شرايط فعلي تيم مناسب است و بازيكنان انگيزه زيادي دارند، اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
- نسبت به موفقيتهاي چند هفته اخير، چه احساسي داريد؟
هواداران پرسپوليس با خوشحالي ورزشگاه را ترك ميكنند و از اين موضوع احساس خوبي دارم. آنها نقش مهمي در موفقيتهاي تيم دارند.
- در حال حاضر به عنوان مديرعامل چه مشكلاتي شما را اذيت ميكند؟
باشگاه مشكلات بسيار زيادي دارد ولي اينكه خيلي از بازيكنان كه چند سال پيش براي پرسپوليس زحمت كشيدهاند و حالا از باشگاه طلبكارند، مشكل مهمي است و بايد طلب آنها را پرداخت كنيم. نداشتن ورزشگاه اختصاصي هم يكي از مشكلات اصلي ماست و نميتوانيم درآمد ثابت داشته باشيم.
- مصاحبه نكردن افشين قطبي در ورزشگاه آزادي حرف و حديثهاي زيادي را به وجود آورده، مشكلات شما با مسئولان اين ورزشگاه حل نشد؟
مشاور حقوقي باشگاه جلسهاي با مسئولان ورزشگاه آزادي داشت و نكات مبهم برطرف شد.اميدوارم از اين به بعد شرمنده رسانهها و مردم نباشيم.
- در اين شرايط قطبي بايد مقابل اسپانسر باشگاه مصاحبه كند؟
ما با اسپانسر موردنظر قرارداد داريم و نميتوانيم خلاف تعهدات و قرارداد بسته شده، رفتار كنيم. طبق يكي از بندهاي قرارداد، اسم اسپانسر بايد روي لباسها و همچنين در مصاحبههاي مطبوعاتي ديده شود، در غير اينصورت بايد جريمه سنگيني بپردازيم.
- بازي پرسپوليس را از لحاظ فني چطور ارزيابي ميكنيد؟
در اين مورد بايد كارشناسان نظر بدهند ولي به نظر من تا حالا همه چيز خوب پيش رفته و پس از 16 سال اين براي اولين بار است كه پرسپوليس ليگ را با 4 برد پياپي شروع كرده است.
- عملكرد افشين قطبي را چطور ارزيابي ميكنيد؟
باز هم ميگويم كه در اين مورد بايد كارشناسان نظر بدهند ولي قطبي يك مربي حرفهاي است كه براي موفقيت تيم وقت بگذارد و خارج از مقررات حرفهاي عمل نميكند.
- شما همچنان معتقديد قطبي نبايد با روزنامهها مصاحبه كند؟
زبان فارسي قطبي هنوز تقويت نشده و امكان دارد كه از صحبتهاي او تعابير مختلفي ايجاد شود و اين براي پرسپوليس حاشيه بيمعني است و تمايل ندارم در اين مورد حرف بزنم. قطبي بارها در مصاحبههايش عنوان كرده كه هيچ مشكلي با استيلي ندارد.
- فكر ميكنيد پرسپوليس مدعي اول قهرماني باشد؟
با 12 امتياز نميتوان در مورد قهرماني حرف زد و ما تازه اول راه هستيم. پرسپوليس ليگ را خوب شروع كرده و براي رسيدن به قهرماني بايد حداكثر امتيازات را به دست آوريم.
- بالاخره بازيكن جديدي به پرسپوليس اضافه نميشود؟
در پست هافبك چپ، هافبك هجومي و مهاجم بازيكن ميخواهيم و كادرفني شرايط گزينههاي مختلف را بررسي ميكنند. قطبي در مورد جذب بازيكنان خارجي اين اعتقاد را دارد كه آنها بايد يك سروگردن از بازيكنان ايراني بالاتر باشند.
- موضوع جذب ليتسينكي منتفي شد؟
قطبي اعتقاد داشت اين مهاجم بايد چند روز در تمرينات شركت كند كه اين موضوع با مخالفت مدير برنامههاي ليتسينكي مواجه شد تا حضور او در تيم ما منتفي شود.
- بازي حساسي با راهآهن را چطور ميبينيد؟
اين بازي هم مثل ديگر مسابقات است و براي ما حساسيت خاصي ندارد.
- ولي حضور انصاريفرد در راهآهن اين بازي را حساس كرده.
انصاريفرد براي پرسپوليس زحمات زيادي كشيده و حالا چرخ روزگار شرايطي را به وجود آورده كه او در راهآهن مديريت كند. اين بازي براي ما حساس نيست، درضمن انصاريفرد را همچنان يكي از اعضاي هياتمديره پرسپوليس ميدانيم.
اخبار باشگاه : عليرضا واحدي نيكبخت : ميثاقيان مي خواهد جلب توجه كند
بازي با راهآهن را چطور ميبيني؟
آنها با انگيزهاي زياد مقابل ما قرار خواهند گرفت و مثل هفتهةاي قبل، بازي سختي در پيش داريم. راهآهن از بازيكنان جوان و توانايي بهره ميبرد و در اين مسابقه، ضدحمله تاكتيك اصلي آنها خواهد بود ولي ما به اين مسائل توجه نداريم و فقط برد ميخواهيم.
- ميثاقيان گفته با يك تيم محلي هم پرسپوليس را شكست ميدهد.
من اصلا به حرفهاي ميثاقيان اهميتي نميدهم. ايشان در سال، دو بار مقابل پرسپوليس قرار ميگيرد و ميخواهد به نوعي جلبتوجه كند.
- در برنامه اين هفته 90 صحنههايي از بازي تو گلچين شده بود كه بارها اسكوربورد ورزشگاه را نگاه ميكردي، حتي در جريان بازي.
در مورد اين موضوع نميدانم چه حرفي بزنم. فقط بايد بگويم كه فردوسيپور را دوست دارم و به اين مسائل توجه نميكنم.
- ولي نگاه كردن تو به اسكوربورد فقط به يكي، دو بار خلاصه نميشد.
من فقط صحنههاي آهسته يا موقعيتها را نگاه ميكردم و از نگاه كردن به اسكوربورد به اسكوربورد هدف خاصي نداشتم. از زمانيكه به پرسپوليس آمدهام، حاشيهها را كنار گذاشتم، البته بعضيها بيرحمانه به من حمله ميكنند.
- برخي معتقدند پرسپوليس، مدعي اول قهرماني است، نظر تو چيست؟
از حالا دوست ندارم در اين مورد حرف بزنم چون تازه اول راه هستيم. در حال حاضر بايد اين روند را ادامه بدهيم و جمع كردن امتياز، از همه چيز مهمتر است.
- مثل اينكه با خليلي به طور كامل هماهنگ شدهاي؟
بله، ما خوب بازي ميكنيم و مشكل خاصي وجود ندارد.
- بيشتر دوست داري گل بزني يا پاس گل بدهي؟
در خدمت تيم بودن، از همه چيز مهمتر است و دوست دارم نفر كناريام گلزني كند.
- برخي ميگويند بازيكن 90 دقيقهاي نيستي؟
در اين مورد حرف خاصي ندارم.بگذاريد اين حرفها را بزنند. در بازي با پيكان تا دقيقه 90 استارت زدم و مشكل خاصي نداشتم.
اخبار باشگاه : حبيب كاشاني : نه كاپرفيلدم نه معصوم
نشست خبري مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز برگزار شد.
به گزارش قرمزته حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس در ابتداي اين نشست با اشاره به كمك پنج هزار توماني يك كشاورز اردبيلي به پرسپوليس و همچنين اختصاص دو روز از حقوق چند خبرنگار به باشگاه به عنوان حركتي نمادين، هواداران را پشتوانهي بزرگ پرسپوليس خواند و گفت: در اينجا لازم ميدانم از تمام هواداراني كه در اين مدت از ما حمايت كردند، تشكر كنم.
پس از صحبتهاي كاشاني خبرنگاري از او پرسيد آيا شما بر اساس قانون ميتوانيد از هواداران درخواست كمك مالي كنيد كه كاشاني جواب داد: ما شركتي هستيم كه تابع قوانين تجارت هستيم و مانعي براي كمك اشخاص حقيقي و حقوقي وجود ندارد. با اين حال اشخاص ديگري وجود دارند كه در برنامههايشان كمك به باشگاه ديده ميشود. با اين حال ما هيچ وقت هواداران را كه پشتوانهي ما هستند را از دست نخواهيم داد و هر زمان كه لازم باشد با اعلام شماره حساب از آنها كمك خواهيم گرفت. اگر در چند روز آينده مشكلي پيش آيد اين كار را عملي خواهيم كرد و شماره حسابي را اعلام ميكنيم. اما سازمان تربيت بدني قول داده كه تا چند روز آينده اولين كمك خود را به باشگاه پرداخت كند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس دربارهي مشكل باشگاه با ورزشگاه آزادي گفت: ما در ورزشگاه آزادي با دو مشكل مواجه هستيم. يكي بحث استفاده از ورزشگاه بود كه در قرارداد آمده بود مسووليت شخص ثالث نيز بر عهدهي ماست اما، با استدلالي كه براي آنها آورديم به آنها گفتيم كه ما در ورزشگاه آزادي مستاجر هستيم و تنها از منافع ورزشگاه استفاده ميكنيم. با جلسهاي كه داشتيم تلاش كرديم كه اين مانع حقوقي برطرف شود و ظرف يكي دو روز آينده اين قرارداد منعقد خواهد شد.
وي افزود: بحث ديگر بحث اسپانسر است، ما به عنوان مستاجر ميخواهيم از منافع ورزشگاه آزادي استفاده كنيم و تنها زمين را اجاره نكردهايم، بلكه ميخواهيم از فضاي استاديوم استفاده كنيم و اين حق ما است زماني كه زمين را اجاره ميكنيم بايد تبليغات دور زمين را بر عهده بگيريم. از سال گذشته ششصد ميليون تومان به ورزشگاه آزادي بدهكار هستيم اما، اين در حالي است كه ما بايد از پخش مستقيم، تبليغات ورزشگاه و بليت فروشي بهره ببريم. اما زماني كه اين منافع براي ما وجود ندارد درست نيست كه اين گونه رفتار شود. مسوولان ورزشگاه بايد به ما حق دهند كه اين مشكل را به صورت دو طرفه حل كنيم. در بازي قبل ما قبول كرديم كه اسپانسر ما در كنار اسپانسر ورزشگاه آزادي قرار بگيرد. اما ورزشگاه آزادي اين مساله را نپذيرفت، خواهش ميكنم كه انصاف داشته باشيد. با باشگاهي كه تنها منابع درآمدش تبليغ روي پيرهن است بايد همكاري بيشتري انجام گيرد.
خبرنگاري از كاشاني پرسيد در حالي كه اسپانسر پرسپوليس و استقلال يكي است چرا ناصر حجازي در كنفرانسهاي خبري شركت ميكند اما به افشين قطبي اجازهي حضور در نشستهاي خبري داده نميشود؟ كه وي گفت: ممكن است قرارداد ما و استقلال با يك اسپانسر باشد اما، ممكن است مفاد قرارداد متفاوت باشد. اما من در صحبتي كه با مدير شركت تعاوني شهر داشتم او به من گفت كه استقلال خلاف قانون مرتكب شده و صد ميليون تومان از قراردادشان كسر خواهد شد.
كاشاني در پاسخ به اين سوال كه چرا در جلسات اتحاديه شركت نميكنيد؟ گفت: ما با هيچ كس مشكلي نداريم و مسوولان اتحاديه به من نيز لطف داشتند و نام من را در كميته آسيب شناسي فوتبال آوردهاند اما، به دليل اين كه من در يك سال گذشته نتوانسته بودم به مرخصي بروم كتبا به آقا محمدي اعلام كردم كه امكان حضورم در جلسه اتحاديه وجود ندارد.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا مواضع شما با اتحاديه در انتخابات فدراسيون فوتبال يكسان است؟ گفت: من هنوز در جلسهي اتحاديه شركت نكردهام و پس از اولين حضور ميتوانم در اين باره اظهارنظر كنم.
كاشاني دربارهي اين كه چرا كنفدراسيون فوتبال آسيا وضعيت استقلال و پرسپوليس را براي امتيازدهي جهت حضور در ليگ قهرمانان آسيا در نظر نگرفته است؟ گفت: اين مساله به اين دليل است كه چهار تيم انتخاب شده زمين و امكانات دارند اما، نه هوادار پرسپوليس را دارند و نه افتخارات اين تيم را. اگر پرسپوليس و استقلال به afc معرفي نشدند تنها به دليل امكانات اين دو تيم است. ما بايد تدبير كنيم تا سال 2009 مشكلات حل شود. كارهايي نيز به اين منظور انجام شده كه فعلا به دليل اين كه قراردادهايش امضا نشده از بيان آن معذورم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكلات پرسپوليس را حل خواهيد كرد؟ گفت: من نه "ديويد كاپرفيلد"ام و نه معصوم كه بخواهم معجزه كنم. ما وارث جايي هستيم كه چهل سال از تاريخش گذشته است.
وي دربارهي جذب نشدن "روبرت ساها" گفت: نفر سوم سفارت كشور چك در ملاقاتي كه با هم داشتيم گفت كه ساها مطالباتي را از باشگاه پرسپوليس دارد. مطالبات او بيش از دو برابر مداركي بود كه ما در اختيار داشتيم. با اين حال ما با او توافق كرديم كه پيش از شروع تمرينات بدنسازي به ايران بيايد اما، سه ماه پس از دوران بدنسازي به ايران آمد. جاي تاسف دارد كه در همان روز از اين بازيكن كه حتي چند كلمه فارسي هم بلد نيست صحبتهايي در جرايد نوشته ميشود. چگونه ميشود كه او به خود اجازه ميدهد در مورد كادر فني اين گونه صحبت كند. بازيكني كه اصول حرفهايگري را رعايت نميكند اجازه ندارد در مورد كادر فني صحبت كند. اين براي ما قابل قبول نيست. ضمن اين كه من براي بازگشت ساها به ايران با او تماسي نداشتم.
كاشاني دربارهي وضعيت تامين منابع مالي اين تيم گفت: به طور قطع درآمد باشگاه نميتواند منحصر به اسپانسر باشد. چرا كه هزينههاي جاري بسيار بيشتر از پولي است كه اسپانسر دريافت ميكند. به غير از اسپانسر، كمك سازمان تربيت بدني و كمك مردم، دو منبع درآمدي ديگر داريم، هر چند كه تا به حال پولي از سازمان تربيت بدني به ما داده نشده و آنها قول دادهاند كه تا آخر هفته اين پول را به باشگاه بدهند.
وي افزود: امروز ما در كشورمان قطبي را داريم كه از دانش روز فوتبال دنيا بهره ميبرد. بنابراين كلاسهايي را براي مربيان با حضور قطبي برگزار خواهيم كرد تا اين گونه درآمدي هر چند كم عايد باشگاه شود.
اخبار باشگاه : افشين قطبي : اددوكات و فربيك از بردهاي پرسپوليس خوشحال هستند
افشين قطبي گفت: در تلاشيم تا "پيم فربيك" و "ديك ادوكات" را به ايران بياوريم.
به گزارش قرمزته سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري امروز اين باشگاه در پاسخ به پرسش خبرنگاري كه پرسيد آيا شما همچنان با مربيان بزرگ در اروپا در ارتباط هستيد؟ گفت: من هميشه شاگرد فوتبال بودهام و هميشه در حال يادگيري هستم اما، هر هفته با مربياني نظير "فربيك"، "ادوكات" و "هيدينك" در ارتباط هستم. آنها خوشحال هستند كه پرسپوليس ميبرد و اين اخبار را از اينترنت دنبال مي كنند. ما در تلاش هستيم كه هفتهي آينده فربيك و ادوكات را به ايران بياوريم تا بازي پرسپوليس را تماشا كنند. ادوكات هم اكنون مربي زنيس روسيه است واحتمالا سرمربي استراليا ميشود. هيدينك نيز سرمربي تيم ملي روسيه است و روزهاي شلوغي دارد و فربيك هم به دنبال تيمي است. او در ادامه به شوخي گفت: شايد او كه به ايران آمد، كارم را از من بگيرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اصرار شما بر قهرماني پرسپوليس به دليل تقويت روحيهي تيم است يا ايمانتان به تيم گفت: من هر حرفي كه ميزنم براي همه است، چه براي بازيكنان تيم و حتي مربيان تيم. مطمئن هستم كه قهرمان ميشويم. من بسيار زود كادر فني تيم و كاشاني را شناختم و مطمئن هستم كه قهرمان ميشويم.
قطبي دربارهي سه جاي خالي پرسپوليس گفت: در ابتدا سعي داشتم بازيكنان تيم را به خوبي بشناسم و پس از اين كه متوجه شدم در چه پستهايي بازيكن نياز داريم، اين سه بازيكن را جذب ميكنيم. بازيكن خارجي كه قرار است به تيم ما اضافه شود بايد بينالمللي باشد. به همين خاطر از تمام كساني كه در فوتبال دنيا آنها را ميشناسم خواستم كه بازيكني با اين شرايط را به من معرفي كنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا پرسپوليس از دقيقه شصت با مشكل بدني مواجه ميشود؟ گفت: من با شما هم عقيده نيستم، شايد هر كسي كه فوتبال را ميبيند نظرات مختلفي داشته باشد. ما تلاش ميكنيم كه سازماندهي تيم از ابتدا تا انتها خوب باشد. در فوتبال نود دقيقهاي داشتن نظم و تمركز تا آخر بازي بسيار دشوار است. ما در بازي با پيكان گل بدي دريافت كرديم اما تمركزمان را از دست نداديم. خوشحالم كه پرسپوليس هر هفته به فوتبال بينالمللي كه مد نظر ما بود نزديك ميشود.
قطبي دربارهي وضعيت الونگ الونگ نيز گفت: او ميتواند در دو پست براي ما بازي كند. يكي به عنوان هافبك كنترلي و ديگري به عنوان دفاع وسط. او شرايط بهتري نسبت به گذشته پيدا كرده و هر هفته به آمادگي بيشتري دست پيدا ميكند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نميكنيد اختلاف بين بازيكنان اصلي و بازيكنان ذخيره براي پرسپوليس مشكلساز شود گفت: خوبي فوتبال به اين است كه همه ميتوانند عقايد خود را بيان كنند اما، كادر فني معتقد است كه اين گونه نيست. براي من اسمها بازي نميكنند بلكه هر كسي كه آمادهتر باشد در زمين قرار ميگيرد. ضمن آن كه ما سه جاي خالي داريم و صبر ميكنيم تا مشخص شود كه در كدام پستها به بازيكن نياز داريم. بهادر عبدي اسم بزرگي در فوتبال ايران نيست. اما او انرژي خوبي را براي تيم در بازي با پيكان صرف كرد. ما بازيكنان ديگري مانند بهادر نيز در اختيار داريم. زماني كه تيم اول و دوم پرسپوليس در تمرينات با هم بازي ميكنند اين بازي از بعضي بازيهاي ليگ مشكلتر ميشود.
قطبي با تشكر از رسانهها گفت: از شما كه چيزهاي خوبي براي هواداران مينويسيد تشكر ميكنم، هر چند كه بعضي مواقع چيزهايي مينويسيد كه من عصباني ميشوم، با اين حال اين چيزها براي فوتبال ضروري است.