خود فن آوا، مستقيم، پشتيبانيشون خوبه، قيمتشون بالاست.نقل قول:
نماينده هاش رو نميدونم،
البته اون ها هم بايد پشتيباني خوبي داشته باشن.
Printable View
خود فن آوا، مستقيم، پشتيبانيشون خوبه، قيمتشون بالاست.نقل قول:
نماينده هاش رو نميدونم،
البته اون ها هم بايد پشتيباني خوبي داشته باشن.
دوست من چه شما 2 گیگ بگیری و چه 5 گیگ بگیری از نظر پشتیبانی فرقی نمیکه ...پشتیبانشون واقعاً خوبه ... اگه شد نیم ساعت هم دربازه مشکلت باهات حرف میزنن ...نقل قول:
اما در مورد ترافیک , بستگی به خودت داره که چقدر کافیه برات ...؟ من خودم 512 با ترافیک 5 گیگ گرفتم ..
آیا نمایندگی دیگه ای از فن آوا سراغ ندارید ؟!
ویرایش شد....
دوستان منم 256 گرفتم بالاخره . خوبه شکر خدا راضیم ازش
چند گرفتی ...؟ از خود فن اوا گرفتی یا از ریسلرهاش ...؟
بالاخره فن آوا رو تست کردم
جالبه اینکه هم دانلود و هم آپلودش 512 هستش
سرعت دانلود هم با برنامه idm حدود 60 هستش
من s31 'گرفتم یکم بالاتره سرعتش از 256 . آره از خود فن اوا گرفتم ، قیمتش خوبه 25 تومان 1 گیگنقل قول:
دوستان من امروز اشتراکمو باز هم با لوتوس ( زیر مجموعه فن آوا ) تمدید کردم ....
یه خبر مهم اینکه این شرکت فروش فوق العاده خودشو باز هم 1 ماه تمدید کرد .... واقعاً قیمتاشون خوبه .....
من الان اکانت 512 با 2 گیگ گرفتم ماهی 14900 تومن .... که شبها هم رایگانه
ماهه قبل هم 512 با 5 گیگ گرفته بودم 19900 که 5 گیگ برام زیاد بود این ماه 2 گیگش کردم .....
.
.
همین که شبها رایگانه خودش یه نقطه قوت هست چون آدم میتونه تمام دانلودهاشو بزار برای شب اونم با این سرعت 512 ... یعنی راحت میتونید هر شب تا 1 گیگ دانلود کنید .... من 4 ساعت با 512 حجمی معادل 750 مگ رو دانلود کردم .....
به خدا نه من ازشون حقوق میگرم که بخوام تعریف کنم و نه چیزی دیگه ... ولی وقتی آدم توی این دنیای مکاره که هر کسی برای خودش یه قیمت الکی میده آدم باید واقعاً قدر اینجور جاها رو بدونه .... در هر صورت انتخاب با خودتونه . ....
اینم شمارشونه میتونید زنگ بزنید و تعرفه ها و هر چیزه دیگه ای رو ازشون سوال کنید .... 88426503
من هم امروز رفتم از شرکت امپراطور یکی از شعبه های فن اوا گرفتم ولی 512 که من گرفتم شد 13.600 ماهیانه بعد از 2 تا 7 صبح رایگان بعد گفتند پنچ شنبه و جمعه شب ها سرعت کمتره و بین 25 الی 30
کسی راضی هستش من 7 الی 10 روز دیگه برام راه اندازی میشه می خوام یه پیشوانه ای داشته باشم ازش!
سلام ....نقل قول:
شما 512 با ترافیک چند گیگ گرفتی ....؟ احتمالاً باید یا 1 گیگ باشه یا 2 گیگ ....؟
به نظر من سرعت اکانتهای فن آوا واقعاً خوبه ..... در مورد شبها هم من اصلاً این مشکل رو ندارم ... برای منم 512 هست ولی میانگین سرعت دانلودم 55 هست یه موقع تا 75 و 80 هم میره بالا یه موقع هم به 25 میرسه .... البته خیلی کم پیش میاد اینجوری نوسان پیدا کنه .. مگه اینکه 3 4 تا صفحه باز کرده باشم و همزمان 2 تا دانلود داشته باشم ......
سایت این شرکت امپراطور رو لطف کن ببینم تعرفه هاش چه جوریاس ...!
.
سایتشو پیدا کردم ...
[HTML]www.emperatoor.net[/HTML]
در مورد قیمت نوشته 512 با 2 گیگ 10 تومن که 3000 تومن هزینه مخابرات اضافه میشه ... پس چرا شما 13600 دادی ...؟ بعد نوشته هزینه رانژه 15000 تومان !!! خیلی بالا میگیرن .... لوتوس 10 تومن گرفتن .......
بعد نوشتن هزینه ایاب و ذهاب برای نصب مودم بعهده خریداره .... یعنی چی آدرس این شرکت پونک هست شاید یه بنده خدایی شهرری خونش بود باید فقط 10 تومن پول رفت و برگشت طرف رو بده .....
بعد که میگی شبها ممکنه سرعت کم باشه ....... بعد نوشته مدارک رو فکس کنید ؟؟؟؟ مگه این شرکت نیست ؟ مگه پیک ندارن ؟ مگه نمیشه طرف خودش بره بهشون بده ..؟
.
با این اوصاف به نظر من فکر نکنم ارزش داشته باشه ... حالا شما استفاده کن ببین راضی هستی یا نه .... سرعتش چه جوریه ...؟